Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A Mynář furt nemá prověrku a Zemanovi to nevadí a nevyhodí ho, jak sliboval. Inu, Mynář má dobré zázemí a nejspíš na Zemana něco ví.
  • Podstatné je, že už si o nás nemyslí, že jsme stejně zmanipulovatelní a sebestřední opilci jako byl Havel či dokonce..uplácející restituenti jako pan Schwarzenberg.

    Když si o nás myslí, že máme názory z vlastní hlavy a trváme na nich stejně jako náš pan prezident, jen dobře
    • Opilec je především Zeman, který je tím znám ve světě (Milosh Bubble Bum). V. Havla svět uznává jako morální autoritu. A i vy, komunisté, byste si měli vážit toho, že propagoval heslo "nejsme jako oni". V opačném případě byste skončili na kandelábrech. A pokud jde o K. Schwarzenberga, toho si svět cení především jako představitele slavného českého šlechtického rodu, kterého komunisti okradli o majetek za základě speciálního zákona k tomu účelu vymyšleného, když to nešlo ani podle těch sporných Benešových dekretů.

      Váš pan president má své názory především ze svých halucinací a paranoidních představ z alkoholického deliria. A některé názory má také za peníze Lukoilu.
  • No, já si myslím, že ve světě si o nás musí myslet, že jsme stejní blbci, ožralové a hulváti jako Milošek, když se stal naší Hlavou státu v přímé volbě...
    • Mnohem horší mínění by o nás ve světě měli, kdybychom si do čela státu zvolili toho druhého kandidáta, kterého tak brutálně protlačovali kavárenští povaleči.
      • Já si myslím, že je lepší, když si hlava státu lehce zdřímne na nudném zasedání, než když tam chytne těžkou virózu ...
      • Je třeba znát fakta. Svět naopak nedovedl pochopit, že jsme si nezvolili potomka slavného českého šlechtického rodu, který je ve světě uznávaný a který by byl důstojným symbolem naší země a pokračování slavných tradic Zemí Koruny České. Civilizovaný svět nechápe, že si lidé zvolili hulváta, ožralu, sprosťáka a psychopata, "bývalého" komunistu, konfidenta StB a ruského agenta placeného Lukoilem.
        • Taky názor. Ale neberu vám ho a nesnižuji se k vulgaritám. Bohudík měla převážná většina národa názor jiný, i když ti druzí byli o to hlasitější a s porážkou se nedokáží smířit dodnes.
  • Ano, nejenom pro EU, ale pro celý civilizovaný svět jsme nejenom směšní. Takový obraz naši země vytvořil prezident a vláda. Vláda především tím, že na rozdíná stanoviska k mezinárodní politice nereaguje a nedělá opatření, aby zabránila Zemanovi v jeho šíření polopravd, jeho smýšleným proruským vizím a dalšími pochybnými názory, které šíří po svých cestách. Domnívám se, že Kocáb by mohl mít asi pravdu, když vyzývá prezidenta aby abdikoval. Rusku, které takovou měrou porušuje mezinárodní práva, ještě nikdy nikdo nefoukal tolik do zadku, jako teď Zeman. Nejhorší, že jménem nás všech občanů, i když jej většina nevolila.
    • zdá se však, že jsme směšní jen tehdy, když patolízalsky následujeme USA a to často jako jediní z celá EU...viz hlasování v OSN

      prezidenta, který myslí sám, toho nám mohou jen závidět
      • Zemanovo "myšlení" jsou ve skutečnosti alkoholické halucinace a paranoidní bludy. A něco je také tlumočení názorů Kremlu.
    • Ale to jsme my, vyčůraní Češi, hrajeme to na obě strany, neříkáme ani tak, ani tak, ale na naše slova dojde. *1*
  • Vítězslave Zeman není namočen do žádného skandálu?

    Premiér Zeman jich po sobě zanechal dost - aféra olovo. aféra kufřík.
    Podivná privatizace Mostecké uhelné a hoooodně předražená dálnice na Ostravu.

    Jinak Zeman v předvolebním boji prokazatelně lhal a pomlouval protikandidáta.
    V tomto ostudném chování pokračuje i jako prezident.
    • Koukám Simone, jakou sis zde vytvořil virtuální rodinku. Američanka Simona, pak Soňa Křenková (sestřenice?), Lojza (kamarád) a teď Bohuš (bratranec?). Dokonce si nám v jiném příspěvku sdělil i jejich roky narození. No, máš to promakané, Simone. Nicméně, tvé hloupé příspěvky jsou nezaměnitelné, takže i kdybys ještě přidal tety, strejdy a dědečka s babičkou, nebude ti to nic platné.
      • tobě muselo v dětství spadnou na hlavu něco pořádně těžkého.

        Simona je moje sestřenice a používala i nick Soňa,. Já ne.
        Lojza je kamarád i AntiZeman je kamarád.
        Takže ty tu virtuálně měníš x lidí v jednoho člověka.

        Pěkně si tu s vaší ruskou partičkou vytíráme víš co.

        *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • Ale my ti to tady přece všichni věříme, Simone. Tak se už nerozčiluj.
    • Simčo, nech toho, nikoho už nebavíš,
  • Divím se, že pan Svoboda může jako dospělý a vzdělaný člověk na veřejnost vůbec pouštět své podivné názory. Je opravdu vidět, že vzdělání se neslučuje s inteligencí.
    Jen to dokazuje, jak jsou naši politici zaslepeni nějakou myšlenkou a nejsou schopni racionálního objektivního názoru. A to o vzdělání jsem asi přehnal. Protože by se na dějiny díval jinak a nepřekrucoval by dějiny ve svých kecech.
    Je mi z něj, jako představitele lidu opravdu špatně.
    I on se někdy v určitou chvíli (kdy člověk má slabou chvilku nebo je sám) chová tak, že by se styděl. Ale nikdo o tom nemluví a všeobecně víme, že to u každého tak je. A to, že některý národ se zasloužil o to, že nejsme odvlečeni na jih Ameriky, je historický fakt. A nezmění to ani určitá část historie, za kterou ti padlí nemohou. A tak by to měl i pan Svoboda jako dospělý brát. Že toho není schopen, svědčí o jeho inteligenci či spíše ubohosti. A že prezident není namočen do žádného špinavého maléru a korupce a že se snaží hájit pravdu (i když se tato pravda někomu nelíbí) a není nikomu poplatný, to je velká vzácnost. Není člověk ten, že by se zalíbil lidem všem... I já mám výhrady vůči některým jeho větám, ale celkově si zaslouží spíše povzbuzení a ne ty kecy jako vede pan Svoboda
    • Víťo, je to lidovec a to vše vysvětluje. Ti šli vždy pohodlně s proudem.
  • Za to hlasování o kvótách bys měl viset za vlastizradu šmejde..
    • pěkně za koule v průvanu
  • Jako anonyme zdejší Rusofilové argumenty založené na faktech neuznávají.
    Ten pode mnou dokonce blouzní o reprezentativním chování Zemana. *15* *15*

    Zeman zatím dělá jen ostudu. Doma i po světě,.
    Sklidil posměch v celé EU když zapíral Ruské agresory na Ukrajině.
    • jak je možné, že tady jeden přispěvatel jen mele nesmysly a hlavně pořád dokola, diskutuje sám se sebou, výrazy nekontroluje a NIKDY neodpočívá?
      • Pusinko, a jak je možné, že foukačů prezidentu do zadku je zde tolik?? No vidíš, i tacoví jsou, žijou, a nikdo jim nevyhrožuje a nezesměšňuje. A mohli by. Takový je mezi vámi rozdíl.
        • jako vždy těžko pochopit tvůj příspěvek - tys chodil foukat prezidentovi do zadku . zdá se mi ale, že si na to potrpěl jen jeden, ten, který už . díky - není mezi námi. No a proč jsi to dělala? dal ti metál nebo přečíst některý ze svých čestných doktorátů? *15* *15* *15*

          jsi jistě rád, že dnes máme prezidenta, který si nepotrpí ani na patolízaly ani na hlupáky.. *3*
    • Zeman je v nazýván Milosh Bubble Bum. *2* *2*
      • A tebe nazývají jak anonyme? Pochlub se.
      • Klikačům se to nelíbí?

        M.C. Milosh - Bubble Bum
        http://magazin.aktualne.cz/video/bablbam-a-budbox-svet-se-bavi-zemanovou-anglictinou/r~d48e9fd0a56011e3a9f3002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-6

        http://www.youtube.com/watch?v=gAmsgyh2WB8

        *2* *2* *2*
    • bohušu ty budeš dobrý blb
      • To je naše stará známá američankaSimona (nebo Soňa Křenková), občas Lojzík a nyní se mně snaží ukrást nick. Její příspěvky jsou ale nezaměnitelně hloupoučké, takže těmito změnami nikoho neošálí.
      • ale vždyť to je zase Simča, ty její hrubky a styl jsou pořád stejné
  • Vzteklé poštěkávání po Zemanovi jen dokazuje správnost Zemanových činů. Jen jen škoda, že se Zeman nedostavil i na vojenskou přehlídku v Moskvě. Zeman se vyprofiloval jako důstojný reprezentant naší republiky a jako nejlepší polistopadový prezident, resp. ze tří špatných polistopadových prezidentů je Zeman tím nejméně špatným.
    • NICbesti...lní nest...ůra zeman je jen nechutnou černou komoušskou skvrnou České republiky. V každém byť jen minimálně civilizovaném státě by už byl minimálně sesazen, v těch radikálnějších by byl už ........ .
      Nic nechutnějšího, prolhanějšího, křiváčtějšího, podlejšího, .... než NICzeman - v celém světě neexistuje.
      • je to řádně a podstatnou většinou hlasujících, zvolený preident České republiky a většina je také ráda, že je takový jaký je, inteligentí a se smyslem pro humor, to ovšem lidem, které on sám řadí do určité škatulky.... nedochází a ani dojít nemůže
        • Teda pusinko, dokazuješ, že o vás foukačích prezidentovi do zadku, mám pravdu. Jak můžeš tak účelově lhát, když všichni víme, jak a kolika procenty voličů byl Zeman zvolen prezidentem. Proč mluvíš za tu většinu voličů, co nevolili Zemana???
          • já už jsem dříve pochopila, že intelektem nevynikáš, ale zkus se zamyslet na termínem HLASUJÍCÍ a termínem VOLIČI - dám ti kvízovou otázku - jsou to synonyma tedy pro tebe speciálně označují stejnou skupinu lidí? či nikoliv? *2* *2* *2* *2*
            ti, kdo nevolili, nevolili nikoho, prostě se zdrželi hlasování *15* *15* *15*
    • Zeman je horší než komunističí presidenti. Není známo, že by kladenský ožrala Zápotocký porušil na veřejnosti dekórum.
      • ale ožralovi Havlovi se to zdařilo opakovaně....-
  • To Bohuš:
    Dne 30.října 1938 Hitler anektoval naše pohraničí, v r. 1945 Stalin anektoval naši Podkarpatskou Rus.
    Dne 15.března 1939 Hitler vytvořil Protektorat Böhmen u. Mahren. V r. 1945 Stalin realizoval protektorat ČSR (Českaja sovětskaja respublika) a ten trval až do r. 1991. kdy od nás ruská okupační vojska musela odtáhnout.
    • ano, zjevně hloupost a zášť tě zaslepuje, nějak jsi zapomněl pohovořit o obsazení našeho pohraničí Polskem. Podkarpatská Rus nebyla naše, byla a vždy taky bude tamních Rusínů. kolonií jsme se stali až po roce 1989.. a jsme jí dosud.,
      Ruské základny u nás (nikoliv okupační vojska, ta tady nebyla nikdy) byly zrušeny z vůle Ruska, protože si přálo zrušit pakty a žít v míru, ale bylo ošizeno, NATO zůstalo, americko základny rovněž Doufejme, že si nyní už dá Rusko pozor a neskočí jim na špek
      • Pusinko, a opět účelová lež, jen tiskne. Z nuceného odchodu Rusů uděláš ódu na jejich mírutvornost. Neskutečná lež, ale co, Ty už taková jsi *1*
        • no, musíš ještě hodně číst a seznamovat se s fakty, abys nepsal úplné nesmysly *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit