Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante

    Děda má smůlu není cikánem--není grázlem a spravedlnost si nemůže koupit jako velcí lotři to je ukázka České Demokratické spravedlnosti z pomýleného naivního dědy dělat teroristu !!!!

  • To je chudák, který to má v hlavě trochu popletený a oni ho zavřou. Jsou tady mezi námi daleko větší hajzlíci, kteří to uhráli na chvíli do blázince a pak šup na svobodu a je vymalováno.

  • Hlavně uvést, že je to sympatizant SPD. To když v západní Evropě provedl muslim mnohem horší teroristické čiyn, tak se vždy zdůrazňovalo, že se to hlavně nemá spojovat s Islámem. 🙂

  • Nasadit odsouzeného Baldu na kůrovcovou kalamitu.
  • žeby poslední vlastenec? Jen nevím,proč kácel české stromy pod české vlaky.Asi to má vážně nějaké popletené.

    ale podobně to bylo s tím Breivikem-templář zabíjel sociální demokraty -proč(??)

    • Tak si zkuste ten článek přečíst ještě jednou...

  • Viděl bych to jako pozitivní jev, kdy jednasedmdesátiletý jedinec zvládl náročnou práci s motorovou pilou. Na druhou stranu se obávám, že se toho chopí někteří vyšinutí stranickopolitičtí aktivisté kteří navrhnou odchod do důchodu v osmdesáti letech.😯

  • výborně pomatený stařík je zločinec a kdy bude souzena čr za okupaci iráku bez mandátu OSN ? za protiprávní uznání krádeže kisova srbska a podílu na okupaci srbska?kdy bude čr souzena za protiprávní držení údajného hackera nikulina na psychiatrii pod léky ajeho vydání do fašistické junty usa která prokazatelně mučí lidi? nebo váleční zločiny čr a porušování lidských práv tímto zrůdným režimem nebude souzeno? 

  • Poněkuď podivný verdikt soudu:

    "...letos byl v dubnu pravomocně odsouzen na čtyři roky do kriminálu. 

    Soud mu uložil také ambulantní psychiatrické léčení."

    Tak buď je psychicky vyšinutý - což vzhledem k jeho věku a - i nezaujatému pozorovateli zjevné -  výrazné senilní demenci (pod jejímž vlivem aktivity na kolejích páchal) je více, než pravděpodobné! 

    Pak je ovšem na místě uložit psychiatrickou léčbu na uzavřeném oddělení psychiatrického oddělení nemocnice v Mladé Boleslavi - Kosmonosích, nebo  - pokuď byl "při smyslech" (ale o tom já osobně silně pochybuji - viz výše) a patří do kriminálu - bez dodatku verdiktu soudu ve vztahu k psychiatrické léčbě!

    Připomíná ten rozsudek pohádku o dívce ("Die kluge Bauerntocchter" od bratří Grimmů), co  měla přijít na zámek ani nahá ani oblečená, přijít nesměla ani pěšky ani přijet na voze, no a nesměla přijet po cestě ani mimo cestu

    • Jeho obhájce tedy podal odvolání v souladu s právním řádem této země!

    • Dedku , v Cechach se te pohadce  rika Chytra horakyne . Myslim ze to sesmolila B. Nemcova jako predehru k Babicce ty Viktorko od splavu alias zahnisana pato. 

      Voda na tvuj mlejn vid dedku ?! Migranti , uprchlici , terorizmus , nasili , sabotaze ... Vy geronti jste fakt vsichni stejny. V zivote sice zadneho migranta nevideli snad ani na fotce , ale sikovat se k domoobrane domova duchodcu ....  Vzdy pripraveni ! 

      Ty pruzkumy verejneho mineni jsou snad temer vzdycky blbost. Tohle ale nahodou sedi. Kde potkam a nepodari se mi vcas zmizet , cili se ke me donesou jeho stesky vresky zvasty , nejakyho duchodce , je to psychopat postizeny fobii z uprchliku z Afriky. Nekteri uz je vidi i v lednicce , ti jeste vice chyceni i v mrazaku. Jak jsi na tom ty dedku ? 

  • Velmi rozličné a zhoubné jsou důsledky migračního šílenství a podvodných merkelovských migračních kvót, které se snažili sousedním státům vnutit fanatičtí prosazovatelé merkelovského migračního šílenství. Lidé se oprávněně bojí a někteří občané ze strachu reagují až hystericky, tedy neadekvátně a nebezpečně. Primární odpovědnost spočívá na bedrech prosazovatelů merkelovské vítací a zvací politiky. Každý nechce slepě kráčet vstříc svému konci v migrační žumpě. Balda na postupující islamizaci zemí západní Evropy zareagoval po svém a podle mého názoru se stal spíš případem pro psychiatra než pro orgány činné v trestním řízení. Baldovy skutky proti bezpečnosti železniční dopravy jsou neomluvitelné. Jest patrná zřetelná disproporce v uplatňování zákonů a naplňování požadavků spravedlnosti. Na západ od nás jsou alláhakbarovští vrazi pardonováni s tím, že z psychických důvodů nejsou za své vražedné činy odpovědní, kdežto v české kotlině občan strachující se o svůj život a o budoucnost našich potomků a naší vlasti je kriminalizován a nálepkován jako nebezpečný zločinec. Balda skutkovou podstatu trestného činu z něhož je viněn zřejmě naplnil, ale to by nemělo stačit pro co nejobjektivnější vyjádření spravedlnosti. Pachatel někdy bývá zároveň obětí.
    • vanhorne

      "občan strachující se o svůj život"

      Kdyz ho vlaky ohrozovaly na zivote, tak nemel spacirovat po strece, ale nekde kolem potoka a tam kacet vrby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit