Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To: Herman. Nesmíš věřit všemu, co Ti chce náš proamerický tisk "vlít" do hlavy. Hledej objektivní informace napříč celého spektra informací. Pokud jich získáš dostatek, můžeš si udělat sám objektivní úsudek na věc. Pokud budeš závislý pouze na jednom zdroji, staneš se ovcí těch, kteří chtějí mít z občanů poslušné stádo.
    • Právě , samostatný názor na věc už mám několik destetiletí . Ten názor je prověřený zkušenostni " NIKDY NEVĚŘ RUSKU A RUSOVI" . Z Ruska nikdy nepřišlo nikdy nic dobrého.
  • Bože Lerine ty jsi ale přechytřelý vidlák.Nepracuješ na ministerstvu?Není možné ze bežný pisatel vymastí tolik kravin za tolik málo času.
    • Gaziku,Gaziku a co takhle gramatika?
  • Ještě jeden postřeh. Bezpilotní letouny mají pouze američani a pokud OBSE si tzv. půjčí tyto bezpilotní letouny, tak je jisté, že to nikdo jiný než američani nebudou obsluhovat. Což je špionáž největšího zrna. Rusové budou muset dodat rakety k sestřelení těchto letounů. Ale mohu se mýlit.
    • Stalo se už někdy , že jste se nemýlil ??? " špionáž" nad úźemím Ukrajiny , co je Rusku do toho?
      • Vis sichr, ze budou letat jen nad uzemim Ukrajiny? *3*
  • Ano nový Unreal ale nyní není v PC co by hra z roku

    1996 ale REAL !!! : http://cassad.net/tv/videos/1139/doroga-v-novosvetlovku-sentyabr-2014/
  • PAP má podobný názor jako já, ale já to vidím jinak. Ukrajinská armáda byla před rozpadem a tak muselo k něčemu dojít. Příměří je pro obě strany důvodem k nabrání sil a přípravou na konečný krok, který bude znamenat. Buď vznik nového "Východo ukrajinského státu" a tím rozdrobení Ukrajiny na menší celky. Nebo snaha separatistů vrátit Rusku bezpečné hranice a obsadí celou Ukrajinu. Jest-li mohl proběhnou na Majdanu převrat s minimem mrtvých, proč by nemohl být převrat s tisícovkami mrtvých a absolutní devastací Ukrajiny. V každém případě USA a EU tlačí evropské státy do střetu s Ruskem. USA to nebolí, protože jsou mimo a jich se sankce moc nedotknou, naopak na tomto konfliktu vydělají, protože budou chtít kompenzovat ztráty evropské ekonomiky a budou do Evropy exportovat zboží, ale nebude to zadarmo. Je to taky trochu boj mezi evropskou ekonomikou a americkou ekonomikou. Americká stagnovala a dostávala se do potíží s ekonomikou USA. Ale myslím si, že ještě není konec.
    • Ukrajinská armáda byla před rozpadem a přitom hnali separáty sviňským krokem do Ruska ??? Nebýt ruské invaze už je na Ukrajině dávno klid .
      • Ani nahodou!
        Ty byt "separatem" bys bral klid, ktery by ti jej diktovali ti "dobrovolnici" v radach NG, kteri by ti znasilnovali zeny, vrazdili decka a rodice a kradli majetek? A poradali safari pro movite cizince
        "zastrel si sve Moskala? Ja tedy ne! A "hosi" z batalionu Azov se ani netaji, ze je to u nich "normalni bojova cinnost".
        • Nějak vám uniklo. že ozbrojené povstání s cílem rozbít Ukrajinu začali právě separáti.
          • HER.... je videt ze v te situaci na UKrajine mas prehled !
    • Oprava : v předposlední větě má být nikoliv USA, ale EU.
  • Rusofilové jsou opět v tranzu. Čekám kdy někdo vyrukuje s příspěvkem , že je to provokace a zasahování do vnitřních záležitostí Ruska a Putin by měl dron nechat okamžitě sestřelit protože za vším je stejně CIA a chorobná touha vrahů z Wolstýtu vydrancovat ruské nerostné bohatství . Tak kdo bude první?
  • Pozor, aby na "Ukradině" nezmizela i bezpilotní letadla.
  • No vážení spoluobčané já si myslím, že aš napadne první sníh uhodí mrazík a Putin přivře kohoutky od plynu a ropy tak určitě ukrajinci změknou, ještě je pořád dost času aby Porošenko ledacos pochopyl.
    • Rusové už začali přivírat, plyn přes Polsko a to druhým dnem. Ukrajinci a Poláci se mají na co těšit, čekají je napínavé zážitky a to úplně zadarmo, nemusí za to platit ani hřivnu ani zlotý.
      • Vidíte , mohli se klidně stát člerny Putinova obnovovaného SSSR , nechat si jmenovat ruské gubernátory a mohli mít plyn . Tak nějak jste to mínil ?
        • S tim cekaji na tebe. *1* *1* *1* *1*
    • Porošenko nic chápat nebude, protože je akorát maňáskem jako Obama v rukách USSá - Bilderbergu. Pak musí nastoupit Ukrajinci a vypořádat se s tím a uvidíme jak a s kým a jak odpoví junta v Kyjevě s USSá a EU. .
  • No konečně, doufám, že budou mít pověšenou aspoň atomovku.
    • Julča je zahřeje atomovkou navždy a nebo Porošenko bude třít ebenové tyče liščím ohonem a Ukrajinci budou topit prý elektřinou. Střídavý střídavý elektrický proud střídavě , střídavě - topit a pak mrznout, a zase topit a mrznout. Ale mrznout budou vždy x-krát déle než topit. Budou mít nový název Rampouchov.
  • Doufejme, že referendum ve Skotsku vyjde za jeho osamostatnění a to bude katalyzátorem pro celou vazalskou EU, která podléhá USSá a nyní bude stát největší patolízal USSá V. Británie před slušným problémem sama se sebou a j-elita v Bruselu budou dostrkána k začátku přemýšlení a nejen k otrockému vykonávání příkazů z Fashingtonu.
    • Já věřím, že referendum ve Skotsku prokáže, že občané Skotska chtějí samostatně žít podle svých představ. Čas ukázal, že jejich život pod nadvládu Velké Británie /vč. zatažení do NATO a EU/ je jim cizí.
      Proč se všichni bojí vítězství Skotska v referendu. Byl by to přece začátek řetězové reakce zejména ve Španělsku /Katalánsko/, Wales, Benátky, Baskitsko atd. vedoucí ke vzniku nových států v Evropě.
      Těžko by se také hledal rozdíl mezi osamostatněním Krymu a Skotska /projev vůle lidu k osamostatnění vyjádřené v referendu /.
      Skotsko se nyní nachází v nepředstaviteleném tlaku všech, kteří nechtějí dovolit oddělení Skotska. Proto všichni vrcholní představitelé VB se chystají na cestu Skotska a slibují hory - doly.
    • Chápu, soudruhu, že bys byl rád, kdyby celá EU podléhala SSsr. Ale uvědom si, že tady jsi v Evropě a ne ve východních stepích s ožralými Rusáčky. Tady neuspěješ s tou přiblblou ruskou propagandou z padesátých let minulého století.
      • Jsem sice v Evropě - topnácku tečko Hmm, ale té "slavné" EU vládne jedenoznačně USSá a EU je jen jejich vazalem, což je jasně vidět, Big Brother je všechny odposlouchává a vydírá i frau Merkel a to i na WC, nikoiv RUsko. A svoje astronomické trilionové dluhy si USSá jdou snižovat právě do té EU a na její účet, tedy na náš účet a RUsko s tím nemá co dělat. A pokud je někdo ožralý, tak je to tvůj topnácek Kalousek, Ukrajinci pijí jako duhy, většina západních UKáček má bohatý trestný rejstřík , jsou vesnice , města i městečka, kde hledáš pracně a marně někoho, kdo má čistý trestný rejstřík, podle toho to vypadá i s vládou a Poslaneckou sněmovnou . Jednoho gigazloděje Janukovyče si vymění za druhého gigazloděje, vora v zakoně Porošenka a spol. - Kolomojského , Achmetova. No kdo z vás to má, že? Totální vypatlanci., co se nechají vodit jako marionetty od USSá a těmito šmejdy - oligarchy, co rozkradli celou Ukrajinu a prodali jednu osminu komunistické Číně a opět tuto částku rozkradli. Mali b y zveřejnit kolik to bylo. Zajímavé zjištění by to bylo pro vypatlaná Ukáčka a kam ty peníze zmizely.

        Navíc jsem nestraník, topnácku , vždy jsem byl na rozdíl od 2 miliionů těch co soudruhy byli a ze stranické legitimace tyli a dnes tak krásně řvou pravicově jako velice aktivní komsomolka soudružka Julča Tymošenková s manželem z brežněvovy dynastie. . Prostě to jsou ty kreatury zde jako na té Ukrajině. Ovšem nejsem ochoten plkat kraviny a blinkat tu lži jako ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit