Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petisek08

    Jednoznačně souhlasím se skutečností, že na trhu je dnes celá řada půjček. A proto vybrat si takovou, která bude nejlépe odpovídat vašim požadavkům a splňovat vaše potřeby, může být pěkný oříšek. V takovou chvíli je užitečné si jednotlivé nabídky mezi sebou porovnat. Kromě již zmíněného finančního pomocníka při výběru půjček, jsem se také nedávno setkala s dalším - Moneezy. Rozhodně jsem si ověřila, že pomoc v podobě porovnání nabídek od různých poskytovatelů přijde vhod. Ušetřilo mi to nejen čas, ale hlavně i peníze. Nejlepší na tom je, že mě to nic nestálo. :-)  

  • Televizi jsem kupoval naposledy v prosinci 2000 když se těsně před vánoci sesypala Tesla Rubín kterou jsem koupil v květnu 1989. 

    Poslední pár let na televizi doslova a do písmene nemám čas, poněvadž musím kromě pracovního vytížení a řešení rodinných problémů sledovat internetové zdroje, jež poskytují kvalitní informace, které televize i když máme přes třicet programů prostě nezveřejní. A zbývající čas vyplňuji čtením odborných specializovaných materiálů které opět poskytují informace o něž v rádiu a televizi nezakopneš. 

    Když náhodou mám chvíli volného času, zpravidla se jedná o hodinu týdně, učiním pokus a zapnu televizi ovšem nejdřív půl hodiny bezradně přepínám, zda se mi náhodou uprostřed hromady těch des-informačních splašků podaří nalézt nějaký program aspoň trochu smysluplného obsahu a poté co na mne během té hodiny asi třikrát vybafne stupidní reklama, psychicky a fyzicky vyčerpán televizi opět na týden vypínám a přecházím ke smysluplnější činnosti. V tomto krajním zoufalství i luxování a mytí nádobí jeví neskonatelně vyšší užitek než ztráta času u prezentovaného televizního odpadu.


    Jak už to tak teď chodí, kvantita nabídek typů televizí a množství programů je v nepřímé úměře kvalitě informací. Raději bych dal přednost dvěma nebo třema programům a televizím s tím že aspoň jeden program bude vysílat PRAVDIVÉ A DŮLEŽITÉ INFORMACE. 

    Mít třicet programů a typů televizí v nichž všech se vysílá bez vyjímky stejné s prominutím ho..no je výběr celkem k ničemu.

    • Realisto, souhlasím. Jsou užitečnější a zajímavější zdroje informací než je televize. A  pokud člověk ovládá nějaký cizí jazyk...

      • dass Stimme....no ja ješče němnožko gavarim pa russki, 

        no angličtinu musím ještě trochu vypilovat.....dostals od svého řídícího důstojníka pokyn že máš prověřit mé znalosti?  😀

  • Za komunismu nebyl téměř žádný výběr, lidé museli stát frontu někdy i na toaletní papír, aby se na ně dostalo a nemuseli si vytírat pr..l rudým právem. A zpočátku i na koupi auta byla nutná "rudá pracovní knížka".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit