Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když EU omezila řepu a cukr, dali se zemědělci na řepku. 

    A zjistili že je výnosnější a méně pracná, tak se nedivte.

  • Je dokazano, ze ta repkova sragora,  v pohonnych hmotach, nici motory...

  • felix.julec

    Babiš jen využil systém,který někdo nastavil.Jinak,Hlídací pes je padlý server,který čtou buď neználci,nebo zoufalci.

  • Babiš se tím nijak netajil: "Ano, lobboval jsem za biopaliva. Volal jsem třeba některým poslancům. Nebojím se říkat své názory nahlas," citovaly jej před devíti lety Hospodářské noviny.

    A snaha se vyplatila. Poslanci se nakonec sešli na mimořádné schůzi. Na její svolání den před novými volbami tlačili zejména sociální demokraté a komunisté.

    Schválení novely nakonec proběhlo hladce. Schůze začala zhruba v 11.20 a za hodinu bylo po všem. Pro bylo 125 poslanců: sociální demokraté, komunisté, zelení, lidovci i polovina přítomných občanských demokratů. Pro mimochodem tehdy hlasoval i Miroslav Kalousek. Proti bylo jen 22 ze 160 přítomných poslanců a poslankyň.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Je zajímavé sledovat, stížnosti na legislativu kterou produkuje stranický systém. Buď straničtí poslanci problému nerozumí, nebo jsou zkorumpovaní. Současně ovšem když padne zmínka že by stranický systém s imunitou měl být nahražen nestranickým systémem bez imunity nebo aspoň doplněn referendem, objeví se řev, "že prý to nejde, lidé problému nerozumí a nemohou tedy hlasovat. Mohou pouze živit stranické parazity, to jediné právo nestraníci mají". 

    Tak buď je stranický systém špatný, tak ho změnme na nestranický, nebo ho aspoň doplňme referendem, anebo je stranický systém dobrý, v tom případě když nám vyprodukoval Babiše, tak držme hubu a nenadávejme.

    Jinak jsme v pozici idiotů, kdy vyrábíme zmetky a nadáváme na svůj výtvor a když nám někdo navrhne zkvalitnění výroby tak řeknem "že to zlepšit nejde a ty zmetky vlastně nejsou zas tak moc špatné"

    Buď jedno nebo druhé. Buď je stávající systém špatný, tak ho musíme změnit, anebo není tak špatný, tak nefňukejme nad tím co jsme stvořili....obojí dohromady nejde.....

  • vanhorne

    Chlebicek Penam z pekarny Zluteho Barona, pokrm z bramborove a repkove mouky, hodny labuznika.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit