Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potřeboval bych s výběrem notebooku poradit a nejlépe ho i nastavit, abych ho mohl doma jen zapnout a fungovat. Kde zajít? Když ho objednám z internetu, tak celá první instalace všeho bude na mě že? 

    • To všechno záleží, odkud ho budete brát. Já jsem si takhle objednal notebook, který byl již připravený k používání a kompletně nainstalovaný. Já jsem teda ho doma vlastně jen zapnul a mohl jsem fungovat. 

      • Platil jste kvůli tomu nějak víc nebo jak to bylo? Odkud jste notebook kupoval? 

        • S vybráním notebooku vám pomůžou bez problémů a zbytečných otázek u https://www.comfor.cz/ Jsem spokojený s tím co jsem vybral a navíc jsem na notebook nemusel ani dlouho čekat. 

  • Tak třeba u mne nehrálo zase až tak roli to, jestli je to stolní počítač nebo notebook, ale o to, jak dlouho vydrží a nebo třeba i to, zda už do něj bylo někdy "vlezeno", jestli to mohu říci takto hovorově. Ono to zrovna má takové pomyslné dvě strany mince, kdy u naprosto nového notebooku můžete šlápnout vedle a bude se vám doma válet relativně drahé těžítko nebo podložka na snídani. Když pak hledáte něco, co je třeba o něco levnější, tak je fajn sáhnout po nějakých repasovaných noteboocích, kde máte tu jistotu toho, že pokud kupujete u ověřeného obchodníka, tak kupujete kvalitu a často i upgradovanou a lepší, než v té sestavě původní... Já si bral ten svůj notebook z Tera a jsem naprosto nadšenej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit