Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten pohled ! To není zdravý člověk. Měl by s tím něco dělat. Stresovaný člověk dělá chyby!
    Nemyslí! Ke škodě nás všech.
  • ODS má už takový podíl na zbídačení této země,že jí nezachrání nic.Ta je zralá na odporažení celá.Pořád více mně to připadá,že komunisté do vedení ODS dostali vejlupky ze zavedených bolševických rodů záměrně.Aby pravicové vlády národu minimálně na půl století znechutili.Takže by bylo na čase komunistům pogratulovat.Holt si minimálně na půl století začestprácujeme.Než zase dorostou tací hlupáci,kteří se nechají zblbnout kapitalistickým rájem pro obyčejné lidi.
    • Co se stalo? Dnes katovské mučírny nebudou?
  • Nečase vykastrovat,vyhazuje naše prachy za konkubínu Nagyovou.
  • Že by se modří soudruzi chystali vyklidit Auiášův chlév? Sakra, to bude fuška. Nejvíc hnoje tam nadělal Nečas podpisem té Klausovy amnestijní prasárny.
  • No to je klasická metoda medu a biče.
    Měsíc před volbami se z ODS a TOP09 stanou beránci .
    Bohužel veřejnost je tak naivní , že pár rybiček či spíše telátek znovu polapí.
    No a až bude po všem , a pokud zvítězí svlečou beránčí kůži a vrhnou se ke korytům
    jako ta prasátka a nebudou se ani stydět za mlaskání. Tak to bohužel je.
    Tak to byla pohádka o béranku, vlku a prasátku. Dobroooou noc.
  • Nečase popravit. Ale opravdu. Za ty svinstva co tu napáchal.
    • A spoustu dalších, včetně vaška.
  • ODS zrušit a tu bandu pozavírat. *12*
  • Na tý fotce Nečasovi ulítly fčely snad mu to zůstane a blázen premierem snad být nemůže ale v Česku je možné i nemožné.
  • Neuvěřitelně vyděšený výraz venkovského uplakánka. Tolikrát hrál hrdinu, tolik zbytečně silných prohlášení aby je nikdy nedodržel, protože z těch co jej znali jako podělaného srábka mu to nikdo nesežral. Dokonce i nedostižná mrcha Karolínka si jej podávala a vydírala jej, jak ji napadlo. Ubožák k politování. Ten to ještě schytá až dojde i zbývajícím spolusoudruhům co je to za měkejše.
    U mě má obdiv a vděk. Takhle ty modrý zobáky ještě nikdo nezdevastoval jako on. Dlužno dodat, za pomoci té chamradi kolem, pod vedením borce bez svědomí, hajzla nad hajzly, totálního bezvěrce Kalouska co si pilně hraje na hluboce věřícího.
  • Nejsem jejich přívrženec, ale tohle může skutečně fungovat a patrně i bude. Před lety jsem byl jako člen bývalého vedení firmy ještě se svým bývalým nadřízeným na jiném úseku po 10 letech opět v nouzi nejvyšší a na nezbytně nutnou dobu nucen převzít zpět moc ve firmě na výzvu a prosbu samotných zaměstnanců, kde to šlo velmi z kopce, včetně tunelování... se stejnou metodou ve stejném stylu. Na takové vyčištění ve všech směrech to, ale fakt chce silný i kachní žaludek a pořádné koule, protože člověk je nucen "podřezávat krky" i svým dlouholetým kolegům, nadřízeným i podřízeným a sám "odstřelovat" to co původně roky pracně budoval za své doby tzv. "z mosta do prosta" s tím, že od té chvíle je veškerá špína a žumpa na těch lidech co čistí i když za to nemohou a vděk za pozdější nápravu nikdo ať rozhodně nečeká..Já měl na starosti jednání s "veřejností" i celkový provoz a ten druhý dělal toho tvrdého ranaře s tím, že se to nakonec před samotným prodejem, což byla jediná možnost záchrany před totálním pádem a silným zadlužením, včetně exekuce ještě dostalo dokonce do plusových čísel a mohlo to tak dál pokračovat už s jiným majitelem a čistým stolem .Je lepší tohle dělat v menším počtu, protože moc aktivistů= malá konečná efektivita. Už bych do toho, ale nikdy nešel. V politice to asi nebude v tomto o moc lepší..Člověk nespí, nejí a má nervy v "zadku". Rozhodně jim to nezávidím..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit