Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať zbytečně nekecá, vídobře, že jeho kariera končí
  • A proč ne ? Lidi nejsou pitomci. Bude lepší když to bude Brusel kontrolovat, alespoň ta zlodějská vládní trojkolka to nerozkrade ! Kalousek dostane přez prsty !! Nejlépe by bylo opravdu DEMISI této neschopné sebranky !!!
  • Referendum tu schází minimálně 21 let
  • měli jsme všechno, byli jsme soběstační - ted je skoro všechno prodané /díky našim nejvyšším/
    ale dalo by se hodně zachránit , kdyby se začal někdo starat jak připravíme naši rodnou zem pro děti a budoucí generaci.
  • misto na veky se sovetskym svazem tak na veky s nemeckem.druhe rvhp akorat tenkrat jsme byli bez dluhu a ted jich mame jak nasra.o.dobre to vedou deti bolševiku.
  • Ta únijní smlouva je o ROZPOČTOVÉ ZODPOVĚDNOSTI každé únijní země čili cesta správným směrem, a jestli si myslí Klaus či Nečas že je to zasahování do vnitřních věcí státu tak je nezodpovědný pokrytec jelikož se česko zbytečně zadlužuje k vůli nezodpovědným politikům . Referendum by stalo miliardu a k ničemu by to vlastně nebylo. Referendum se mělo určitě vyhlásit k navrácení majetku církvím . Jelikož se vrací církvím majetek pouze velkorysým finančním odhadem a bez soupisu tak je to velké svinstvo a zločin na národu.
    • Česko se zadlužuje hlavně kvůli členství v EU už jen vydržování úředníků by mohlo financovat náklady minimálně jednoho městečka. A dále likvidační politika která u nás trvá už přes dvacet let. To nutí k zavedení referenda aby nedocházelo k opileckým rozhodnutím o výdajích a budoucnosti Česka
  • referendum, kterým nám modří vyčůránci a paraziti alibisticky zalepí hubu. CHCI DEMISI TÉHLE ZLODĚJSKÉ SEBRANKY A OBČANSKOU ÚSTAVU KDE REFERENDUM BUDE JEDNÍM Z KONTROLNÍCH NÁSTROJŮ. další věci budou následovat zrušení senátu, zrušení imunity tvrdé protikorupční mechanismy a potrestání modrých zlodějů kteří za dvacet let své nereferendové rozkrádací politiky přivedli tuhle zemi k bankrotu. DOUFÁM LIDI, ŽE SE ZASE NENECHÁTE UKECAT NA KUS REFERENDOVÉHO BUŘTA SLÍBENÉHO TEĎ JEDNORÁZOVĚ MODRÝMI PŘÍŽIVNÍKY.......................pokud jim opět skočíte na špek jako dosavadních dvacet let, pak vám opravdu už není pomoci a modrá zlodějská lůza vás připraví i o střechu nad hlavou a poslední zbytky svobody
  • Tím alespoň odvede pozornost od jiných urgentních a důležitějších věcí.
  • schovat se za národ,kdyby to nedopadlo ať jsme PAN ČISTÝ ,protože rohodli lidi..je mi z nich už na bli.tí
  • Europoslanci čssd a domácí soudruzi čssd - pokud vám něco vadí na tom, že chce ods referendum, tak to můžete vnímat také tak, že ods je proti té smlouvě a vzhledem k tomu, že se zdá, že velká část populace šla doleva a chce tu smlouvu, tak je ochotna dát tomu šanci. Pokud vám to nevoní, tak další varianta v pořadí je prostě zamítnutí ze strany ods. Najednou tu máme kecy o přenášení odpovědnosti na občany, ale v jiných případech by zase šokdemáci rádi nerespektovali výsledky voleb a rozhodovali o všem možném v referendu, i prot vládě, která byla zvolena. Takže to tady zavání pouhým oportunismem. Levici se nelíbí, když má někdo jiný názor. Levici se ale ani nelíbí, když je ten někdo ochoten se podřídit názoru obyvatelstva (referendu). Levici by se tedy jedině líbilo, aby všichni odhlasovali všechno, co levice řekne.
    • Vážený pane Martine o jakých výsledcích voleb se tady mluví? Účast cca 50% z těchto 50 je pro výslednou stranu 20 včetně Top atd. Výsledek je asi jedna desetina která rozhoduje o zbytku národa to není demokracie ani vláda většiny ale sprostá diktatůra horních deseti tisíc a jejich rodin a kamarádu.Za komáru to byli veksláci a šmelináři a dnes jsou z nich vážení podnikatelé zajímaví je že na daních nezaplatí tolik co lidé kteří mají pracovní poměr.Až lidi přijdou o to poslední tak už nebude cesty zpět a to se potom budou dít věci .I na defenestrace určitě dojde.Už mám plné zuby těch samozvanců,kteří to pokálili a teď řvou ,že oni jediní to zvládnou.
      • Kde by se vzalo 50% ani 40% nebylo
    • Martine, máš pravdu. Já se ale bojím referenda, to vyžaduje odborné znalosti z dané problematiky, zvážení všech alternativ a důsledků, čili vzdělané a zodpovědné občany. A těch se nám pohříchu nedostává. Lidé, dav, a u nás to platí ve zvýšené míře, se neřídí rozumem, ale emocemi. Proto máme zastupitelskou demokracii a chci, aby rozhodovali odborníci, ovšem s tím, že za své rozhodnutí nesou plnou zodpovědnost. Proto také mají vysoké platy, aby mohli uhradit případnou škodu.
      • No právě. Obyčejný občan má daleko větší rozum než většina poslanců a vládních úředníků
      • za dvacet let nevšiml ale zastupitelská korupcokracie NEFUNGUJE. a i když lidé dělají chyby, OBČANSKÁ DEMOKRACIE A REFERENDOVÝ SYSTÉM nadělají méně škody než tahle zastupitelská verbež stranických parazitů. jediné v čem souhlasím, že tohle jednorázové referendum nemá smysl. musíme úplně odstranit stranicko-parazitický režim a nahradit ho OBČANSKOU DEMOKRACIÍ s vládou odborníků jež ponesou odpovědnost a nebudou mít imunitu. referendum bude jedním z mnoha nástrojů OBČANSKÉ DEMOKRACIE tahle modrá referendová jednorázovka je naprosto k ničemu a nic neřeší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit