Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ovčani ne,aby vás napadlo volit tuto sebranku,ale ptejte se Bursíka jak přišel k majetku ,když se nacpal na MHMP!Uvědomte si,že to pořád zkouší.Jeho protilidové zákony a hlouposti jsou z jeho hlavy stran ekologie.Je to obyčejný plácal.Jak vystudoval?
  • Bursík je parazit a polovzdělanec. Dělal to za Topolánka, zkouší to dělat opět a některý lidi jsou tak pokřivený že mu na ty jeho řečičky skáčou. Největší tragedie je že není sám, takových křiváků jsou v České politice hordy.
  • Z kruhů velmi blízkých této slavné herečce, z nejbližšího hereckého okolí, prosakují kompromitující informace, že paní herečka strašlivě páchne v rozkroku. Je to eklhaft, ale celebrita je celebrita.
  • Bursíka mám rád jenom proto, že parádné vytáčí komunistické dutohlavy.
  • Krysy vylézají z děr vždy před volbami.
  • Bursíkovi nestačí to jak pomohl mnoho lidí v Česku zbídačit.Ten zaslouží narazit po revoluci na kůl,po předcházejícím řádném stažení z kůže.Navíc znárodnit veškerý majetek svého rodu.Právě odporážení lumpů a znárodńování veškerého majetku jejich rodů je tím co pomůže zachránit stávající prostor pro mladou a další generace.Pokud se nechá všem lumpům to,co od údajné revoluce nakradli,tak už nyní mohou Češi balit ruksaky ,s potravinami,aby jim tyto vystačily po dobu odsunu do Izraele ,k odporažení Araby.Ty se o ně tak pečlivě postarají,že už nikdy Češi nic potřebovat nebudou.
  • Náhodou, Bursík a jeho nová strana začínají získávat masovou podporu.Své sympatie k nim už ohlásily takové celebrity jako Pat, Mat, Ferda mravenec, brouk Pytlík i jistý velice srandační senátor Štětina.Svůj vstup do této nové strany prý zvažuje i bývalý velký přítel pana Bursíka Mirek Topolánek,Pozdrav z USA zaslali také kačer Donald a Pepek námořník!Je to přesně to, co naše politická scéna potřebovala.Lidi politicky neopotřebované se srdci na svých dlaních.A paní Sommerová se už chystá to všechno natáčet ,aby budoucí generace věděly, jak se v našich demokratických podmínkách kalila ocel, tedy spíše charaktery několika už značně zprofanovaných politických ojetin.Jen té Jau ,Jau je nám líto a bude se nám po ní stýskat!
    • *3*
  • Bursík se hlásí k pravdě a lásce,....tak to jsme zažili,jak se spřáhl s Topolem a Toljou Nečasem,....ještě by nám měl sdělit,že je hluboce věřící katolík a už by to bylo všechno.Hnusák,co nemá absolutně v politice co pohledávat.JE TO *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • BURSÍK,KATASTROFÁLNÍ KARIÉRISTA
    je to zmetek,co se spřáhne s každým,kdo mu nasype do žlabu.Hnusnějšího křiváka neznám,srovnatelný se svazákem Toljou Nečasem,odporné kreatůry. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • To chce ale silný žaludek, pelešit se s takovou obludou jako je Jau Jau.
    • Se s ní rozveď!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit