Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Beneš svými dekrety pouze realizoval rozhodnutí vítězných mocností.Majetek sudetských Němců byl pak válečnými reparacemi pro Česko.Když vítězné mocnosti hledali příčinu druhé světové války,určili,že byla zapříčiněna,že národy nežili ve svých přirozených hranicích.Proto došlo k odsunu Němců.Odsuny se i v jiných národech.K nám se například z SSSR vraceli takzvaní volynští Češi.
  • Už jsme v p r d e l i , tak proč tam nevlézt celičcí. Je to jedna z posledních překážek k prosperitě (pro germány).
  • Beneš se chtěl za pomoci odsunu německy mluvících spoluobčanů očistit před národem za to, že to byl právě on, kdo společně s Hodžovou vládou, protiústavně, tj. bez předepsaného třípětinového souhlasu parlamentu, oznámil odstoupení sudetských území Velkoněmecké říši už 21.9.1938, tedy více než týden před Mnichovskou dohodou velmocí.
  • Zeman mu rozbije čelem držku, jak bude padat ze schodů!
  • Český národe jste pořád blbci. Co si ten pitomý president Beneš myslel co tí udělal že vyhnál Německé občany z republiky.Co to byl za vlastenec že utekl do zahranicí a český národ osudu. Když se po válce vrátil tak ho měli okamžitě zavřet za zradu českého národa. Dnes je už jiná generace německých občanů a ti ani nemáji ponětí co se děla tady u nás, a německo nám nakonec pomohlo ,že máme dneska práci.kolik je u nás něm. firem které nám dávají práci jinak bychom zdechli hladem. Tak proč stále ta nenávist vůdči německému národu. Od Rrusů nemůžeme očekavat nic jelikož tam nikdy nic nebylo a ani nebude. Je už konečně dost toho a uzavřet mír mezi českým a německým národe. Zrušit ty pitomé Benešovy dekrety.
    • Český národ nejsou blbci ,ale ty oskare jsi blbec.Asi nevíš co na páchali němci na našich lidech ,jsi ubožák že píšeš takové nesmysly.Já jsem druhou sv. válku prožil sice jako kluk ale pamatuji si.mezi němci se určitě najdou i dobří lidé ,je to jak v česku taky jsou tu dobří lidé, ale i takoví jako je Nečas a jeho vládnoucí klika a to asi nevidíš nebo jsi jeden z nich.
    • Trotle, jenom Rusů padlo na 20 milionů. Bez nich by jsi tyhle kydy mohl blít na Sibiři, kam by TVOU rodinu TVÍ němečtí přátelé vystěhovali, kdyby je nepovraždili v koncentráku.

      "Od Rrusů nemůžeme očekavat nic jelikož tam nikdy nic nebylo a ani nebude. Je už konečně dost toho a uzavřet mír mezi českým a německým národe."

      Zapomínáš na to, kdo tu válku vyvolal, zapomínáš na to, kdo přiložil pořádné poleno do zažehnutí války.
      Jsi obyčejný vlastizrádce a německý rektální horolezec.
      • Mír ano, my to nerozdmýcháváme, ale oni se zase serou !!! Nemysli, že nás chtějí přijít líbat !!! Usnesením Postupimské konference je to ukončená věc a dekrety jsou historické doklady. Proto se snaží je Schwarzenberg zpochybnit jako neplatné. To je ale záměrně zkomolený úmysl. Správný smysl je ten, že dnes, pokud zůstane situace, tak jak je, jsou jen historickými dokumenty, ale nikoli neplatnými. Pokud Sudeťáci nechtějí zabírat území, a vyhánět Čechy, není nutné žádné dekrety vytahovat na světlo. Tak proč to chtějí, pokud nechtějí zpátky majetek a vyhnat Čechy ??? Jezdit sem mohou, podnikat také, mohou si tu i třeba koupit nemovitosti atp. já to nebudu hledat, ale nepotřebují se dekretů všímat v ničem jim nebrání, kromě jediného: " Vyhnat Čechy z pohraničí a zabrat jejich majetky - ty dnešní, které nikdy jejich nebyly....A o to jim jde !!!
    • Ti "vyhnaní němečtí občané" povraždili v Čechách cca půl milionu občanů, a stejný počet věznili v koncentrácích !!! Půl milionu vražd je snad dostatečný důvod k jejich odsunu. A ty jsi blb s vymytým mozkem a místo něho tam máš obrovské hov.o, kterí tě tlačí do čela. Asi ti poleze nosem ven. Zbude dutina, na myšlení nebude mít vliv.
      • V ukradeném se ti to plácá nenávistné žvásty, co ty na to, vyhnat tě z tvého majetku, a mohl si pouze slintat nad tím, že se tam roztahuje taková nula, jako seš ty sám. *16* *16* *16*
        • S takovým blbem, jako ty, se nedá mluvit !!!
        • Taky budeš uplatňovat nějaký nárok jestli se dekrety zruší? Tvoji předci byli v NSDAP?
  • BEZ KOMENTÁŘE.

    Oběti židovského holokaustu: 5 754 000
    Počet civilních obětí druhé světové války: 38 080 700 (32 326 700 + 5 754 000)
    Počet civilních obětí Československo: 340 000 (63 000 + 277 000)
    • To je samozřejmě strašné. Ale to vůbec neomlouvá ta zvěrstva Čechů s křížkem po funuse. Vím, o čem mluvím. Leccos jsem viděl a mnoho mi vyprávěli jiní.
      • Viděl jsi kulové. Jako já. V té době jsme se narodil a nevěděli, že je pes hovádko. Ale měli jsme rodiče, kteří to prožili. A rodíčům se dá přece věřit, ne ??? Záleží ovčem, zda nechtějí záměrně klaqmat své děti...
      • Cikáne Pišto, Němci povraždili několik set tisíc cikánů rovnou z vlaku do plynu a pak hned do pecí !!!Tak miluj své vrahy !!!
        • Kdybys nabyl penisem, nestal by ses komoušem!
          • Ty nejsi blb, ale korunovanej. Kéž tedy přijdou, sbalejí tě jako cikánského potkana a odprásknou tě týlu. Komunisté to nedělali, to by jsi jej přece nepřežil. Ale Němci ano !!!
      • Kolaboranty ci zradce naroda budto povesit, nebo vyhnat. Rekl bych, ze to byl ferovej vyber...
        • A z největších kolaborantů stali se nejlepší soudruzi. Každej to ví, jen se o tom jaksi nemluví a nepíše. Proč? Protože z těch nejlepších soudruhů se stali největší zloději současnosti, kteří mají prachy, tedy i moc!
      • Neomlouvá ale když už si máme sypat popel na hlavu je dobré znát poměrná čísla.
  • Tlustý jak prase, gesto jak okopčené od Ády a lže jak Goebbels. Mít za prezidenta Šláfenberka tak bychom se měli na co těšit. K tomu vlezdoprdelista Nečas a po tunelu církevním můžeme čekat tunely sudeťácké, plus odškodnění navrch. Kalousek bez svědomí by vypomohl za nějaké to procento a je vymalováno. Kdybych byl Němec nebo aspoň germán, fandil bych tomu. Fandící Čech volící Šláfenberka ale má v hlavě nakáleno a patří do cvokhauzu nebo do vládní koalice..
  • Honzíku Honzíku ty německý mudrlante.My máme s váma tak jako zbytek Evropy své zkušenosti.Nebude to jiné.Třeba když ve Francii promluvíš německy nikdy nic nedostaneš.V Britanii to samé.Ty sám jsi důvěryhodný jak tady firma Beck International nebo ten Klaus-křivák z Hradu.Takže si mudruj ale doma,jo?
    • Ty taky nekraď, b l b e. *11*
    • Kubikulo, když promluvíš německy ve východních oblastech Francie tak dostaneš vše co budeš chtít. Ale najdou se i v Paří lidé, s nimiž se domluvíš německy. Ale s francouzštinou to tam máš nejjednodušší. No v Britanii je to horší sehnat někoho kdo umí německy, ještě tak francouzsky. Ale při svých zkušenostech s Brity a poznání, že pro ně platné pravidlo je nepřekročitelné, ale vždy nabídnou vhodné řešeni partnerova přání. Např. uvnitř zámku se nesmí fotografovat, ale chcete-li udělat snímek zbrojnoše ve středověkém odění, sejde s vám ochotně ze druhého patra i s halapartnou na nádvoří a tam vám pózuje k vaší spokojenosti.
  • Uhlavnimi neprateli tohoto naroda nejsou zadni Nemci,ale ''nasi'' komuniste,potomci kolaborantu,vlastizradci a agenti byvale StB!!!
    • Gestapák se vyblil !!!
      • Za to ti nikdo nemuze,ze ses vyblil..Kdyz nesmis na psychiatricky prasky chlastat-tak zkratka nechlastej!
        *6*
    • A ty!
      • Aaa soudruzka C U B K A se nam problala z komatu. *12* *10* *12*
        • Ćau Note. Už jsem ti scházel?
    • Ano, ale naši vůbec nejhorší nepřátelé jsou naše vlastní malost, nevzdělanost a hlupáctví.
    • Vsimnete si - bodu,a zamyslete se,co za potomka konfidentu Gestapa,posleze clenu KSC mi je dava...
  • Hezké, ovšem to pohřbení si Němci nejspíš představují trochu jinak a je za tím něco jiného...
    Společně něco pohřbíme a za pár let zjistíme, že to pohřbení na německé straně nebilo zase až tak hluboké… 
    Netvrdil "náš" Kníže před volbami náhodou, že Benešovy dekrety jsou už dávno překonanou minulostí a tudíž není třeba se nimi dále zabývat?
    Tak proč to najednou zase Němci vytahují???
    Pamatujte si jednu věc: kdykoliv v dávné či blízké minulosti bylo něco dohodnuto s germánem, tak z toho nakonec byla pro Čecha jen polízanice… Nikdy z toho nevzešlo nic dobrého, není z toho teď a nebude ani v budoucnosti… Němci jsou povahově jiní, vždy se budou na Slovany dívat zvysoka, budou je považovat za méněcenné a svoji vstřícnost budou ochotni projevit jen když jim půjde o něco důležitého…
    To se jen tak nezmění už jen z toho důvodu, že oba naše národy, ač žily dlouho vedle sebe, mají jinou mentalitu, jejich tisíceletý vývoj byl odlišný a zprvopočátku odloučený.
    A nezmění to ani nějaké EU či vědeckotechnická revoluce…
    • Nevím co si Němci představuj, ale nejspíš to, že bychom měli přestat mávat s těmi zpráchnivělými dekrety potřísněnými krví nevinných lidí a že bychom se měli přestat vracet do minulosti, kterou nelze změnit. Sám Zeman se nestyděl použít před volbami služeb StBáka a strašit dekrety.
      Němci nejsou tak docela jiní. Naopak mentalita Čechů a Bavorů je velice podobná. Je to dáno historicky (na území Čech původně žily keltské a germánské kmeny) s nimiž se pak smísili Slovani. Ten tísiciletý vývoj byl naopak velmi podobný, kontakty byly blízké. Lidová hudba a zvyky v Bavorsku se příliš neliší od českých.

      Nechtělo by to seznámit se s fakty a také si zopakovat pravopis?...
      • Kecáš hovadiny. My žádné dekrety nevytahujeme anemáváme s nimi !!! On je Posselt zástupce Čechů ??? Němcům vadí, nám ne !!!
      • Ano, na našem území se částečně smísily germánské a slovanské kmeny, nicméně to je asi tak všechno... To je jako kdyby jste tvrdil, že Angličan a Němec jsou jedno a totéž... Došlo taky k mísení populace po vpádu Germánů na území tehdejších Britů a přesto si původní obyvatelé ponechali své kulturní zvyklosti, jazyk, myšlení a pohled na svět...!!!
        To co se smísilo se Slovany po jejich příchodu na naše ůzemí, bylo v obrovském nepoměru s tím, co představovalo Slovanskou dominanci. Ostatně i staří řečtí filozofové popisují tehdejší území, na sever od Dunaje, před příchodem slov. kmenů, jako území nikoho...
        Drtivá většina jak Germánů tak Slovanů žila odděleně a žila svým vlastním životem. A tyto většiny ovlivňovali celkový vývoj ve společnosti. Ostatně to potvrdí i velké množství bitev svedených v minulosti, jak o území tak i názorových rozporů.
        Stačí si v současné době zajet za hranice, ani nemusíte zrovna do Německa a hned zjistíte jaký mají Němci na nás názor...
        Je to smutné ale je to prostě tak a je iluzorní snažit se dělat z Evropy druhou Ameriku, protože USA vznikly na zcela jiných základech. Stovky let mají jeden stát, jeden jazyk, jedny zákony, jednu ekonomiku ale hlavně jeden společný cíl…
        V Evropě tomu tak bohužel není a nejspíš dlouho nebude…
      • Tak nevím, je tím porovnáváním mentalit myšlena mentalita Přemyslovců, jak kdysi kousek od Poděbrad pozvali Slavníkovce na hostinu a tam je podřezali? Dle obsahu soudím, že ano. Jenom bych to moc nevyzdvihoval. Chytrolíne.
        • Nevím co s tím má společného spor slovanských kmenů Přemyslovců a Slavníkovců v 9.století.
          • Ano, v tom je problém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit