Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak s tímto si může a musí poradit jedině RUSKO. Není kam ustoupit.
    • Rusko si není schopno sjednat pořádek ani u sebe doma.
      Střílí střídavě do vlastních lidí v Osetii, Gruzii nebo Čečensku. V takovém hampejzu bych nechtěl žít ani za zlatého mašíka. Byť by byl něrušímyj a republiky byly svobodné *1*

      Pěkní vypatlanci. Lžou už v prvním verši vlastní hymny. *1* *1* *1*
  • jsem to říkal dávno,že USA to řídí přes prostředníky a pomalounku přijde další jejich majdan u nás,viz.vojenská výuka na 2.stupni a aktivní zálohy,studenti jsou vygumovaní na to dost,pokud je nepředběhnou "migranti",tak či tak bude veselo *3*
    • V Rusku už není u moci Gorbačov nebo Jelcin. Dnes je v Rusku u moci Imperialista Putler. Za jeho vlády už napadl tři sousední státy a to mu nevadilo že byly neutrální.
      Dívat se jak se fašoun blíží ku evropě a nic nedělat je sebevražda.
  • USA podporuje černé špíny z ISIL,už to vyplavalo na povrch
    http://orgo-net.blogspot.cz/2015/12/obamova-kapitulace-pred-putinem.html
  • Drzost ruského propagandisty BTW opravdu nezná hranic.

    Korea válka 1950 - 1953. Nejednalo se o žádnou agresi USA jak tu lžeš.
    Země byla po 2 světové válce rozdělena na rudý sever a proamerický jih.
    V roce 1950 komunistická KLDR s podporou Stalina bez vyhlášení války zákeřně
    napadla jih země. USA pod hlavičkou OSN pouze bránila jih před rudým agresorem.

    Kambodža - nejvíce škody a nespočet mrtvých tam způsobila vláda komunistických
    zločinců rudých Khmerů. Ne USA.
    • Protivládní síly „Národní koalice sil revoluce a syrské opozice „ tvrdí, že Asád IS řídí vlastními operativci, totéž tvrdí britský představitel u OSN Mark Lyall Grant a Francois Hollande s tím, že Asád je v Sýrii partnerem džihádistických teroristů, navzdory tomu, že tito , aby se neřeklo, masakrují alávitské civilisty, protože Asádova vlastní alávitská komunita jej ostře kritizuje, zejména od léta 014.

      1.6.015 Washington prohlásil, že Asádovo letectvo slouží i jako letecká síla ISIS, což zopakoval i šéf syrské Národní koalice Chálid Koja, jenž prohlásil, že v IS slouží zhruba 200 Asádových důstojníků, kteří bojové akce IS koordinují s akcemi Asádovy armády.

      Na rozdíl od Putina, jenž to v OSN slíbil, ale neučinil, PAR v 9/015 zahájila vlastní šetření Asádových válečných zločinů.
      • Souhlasím, jenom se mi nelíbí ten letopočet "od léta 014" namísto "od léta 2014. Toto vyjadřování letopočtu zavedl Bureš, pro kterého zjevně započal věk v r. 2000 "v okamžiku Burešova na politický trůn vstoupení."
        *1* *1* *1*
  • Teroristé IS zveřejnili videoprovolání k americkému prezidentovi Baracku Obamovi. V projevu teroristů byl nynější americký prezident ukázán jako velký vůdce.

    Podle extrémistů byl právě on u zrodu chalífátu a džihád pozvedl na novou úroveň. Za zásluhu Baracka Obamy teroristé IS považují především zničení Muammara Kaddáfího. Můžeme si připomenou Afghánistán, George Bush nám přinesl Irák, ale skutečným hrdinou je Obama, který byl u počátků našeho chalífátu. Díky němu se nám podařilo zbavit se nesouhlasných států, které se neřídily zákony šaría. Obama byl schopen nás zbavit Kaddáfího, který byl pro nás překážkou v nastolení práva. Nyní, díky milosrdnému Alláhovi, jsou všechny naše skupiny sjednoceny, je uvedeno v prohlášení.
    Teroristé prohlašují, že právě díky americkému prezidentovi mají zbraně, s nimiž bojují proti Obamovým nepřátelům. Na závěr ho teroristé vyhlašují svým chalífou. Obamo, dal jsi nám zbraně, které používáme proti Tvým nepřátelům. Udělal jsi pro nás hodně, Obamo, proto Tě vyhlašujeme naším chalífou, naším průvodcem na cestě k Alláhovi, prohlašují teroristé.
  • Vyznání té, která v Sýrii žila.
    Před válkou jsem byla v Sýrii několikrát – nejdříve jsme ji projela sama s dětmi, pak jsem v ní pracovala jako průvodkyně poznávacích zájezdů. A jakou zemi jsem viděla? Především zemi velmi kulturní s nesmírně starou historií, kde se vystřídala dlouhá řada nejrůznějších kultur a civilizací. Viděla jsem zemi překvapivě vyspělou, kde se rozvíjel průmysl, obchod i zemědělství. Viděla jsem zemi, kde se lidem dobře žilo. Zemi, kde děti chodily do školy, kde většina lidí, se kterými jsme mluvili, měla alespoň střední nebo vysokou školu, kde byla dostupná lékařská péče pro všechny. Viděla jsem zemi nesmírně přátelských lidí, kteří byli kdykoli ochotni nám pomoci, nikdo neřešil, zda jsme křesťané nebo muslimové. Viděla jsem lidi, kteří hluboce milují své rodiny a přátele, kteří rádi tráví čas spolu. Viděla jsem zemi pracovitých žen i mužů. A pak přišlo arabské jaro 2011 a všechno je jinak.

    Jen na dokreslení : Bašár al - Asad je členem Socialistické strany Arabské obrody. Libye měla do smrti Kadáfího název Libyjska socialistická republika.
    Ono totiž vše, co nese zmínku - socialistické je pro USA a EU nepřijatelné.
    • Jo tak to bude tím ve kterých krůzích jste se pohybovala. Máte to hezky namalováno do růžova. Pak li že většina lidí které jste potkala měla vysokou nebo střední školu.
      Ukázala by jste mi prosím region v ČR při jehož návštěvě potkáte většinou středoškolsky nebo vysokoškolsky vzdělané lidí ???? Třeba ....... Nic mne nenapadá..... Region žádný ale kdybychom mluvili o pohybu mezi vládními elitami tak bych vám to věřil.
      Práskla jste to na sebe sama že jste přisluhovala režimu který nechal střílet do pohřebních průvodů tak dlouho až lidi vyrabovali munyčáky a začali střílet do Assadovic vrahounů
    • To co nese zmínku "socialistické" je nepřijatelné pro každého slušného člověka.
      Socialistický byl CCCP i nacistická NSDAP, oba to měli přímo v názvu. I my jsme to měli v názvu a skončili jsme téměř jako rozvojová země. Jako země socialistická.
      • USA a EU před 25 lety co by vyspělá ekonomika, zničila východní blok za pomoci podvodu Reagana na M.Gorbačeva. Gorbačev pak pomohl zničit protiváhu proti NATO, Varšavskou smlouvu,RVHP a tím vlastně socialistické zřízení. Dnes lidé bývalého východního bloku postupně procitají a to i díky velké nezaměstnanosti mladých lidí. Chvíli to bude trvat a je otázkou, kam to povede. Je nutno vzít v potaz,že se nejsilnější ekonomikou světa stala komunistická Čína. Ta například přináší ekonomickou injekci i České republice,což se nelíbí pravdoláskařům. To ale nelze zastavit, když se vytvářejí nová hospodářská uskupení mimo kontrolu USA či EU. USA ani EU nemají pod kontrolou vlnu migrantů, která v budoucnosti představuje pro Evropany velké nebezpečí. Myslím si, že tak, jak se uzbrojil bývalý SSSR,tak se uzbrojí USA a nadvládu nad světem bude přejímat ekonomika Číny a jejich spojenců. USA jsou ve velké ekonomické krizi, která se bude prohlubovat tím, že USA nebudou mít ekonomické zdroje, že se ostatní státy od ekonomiky USA budou odvracet. Jak to bude řešit USA, je otázkou. Ale nyní je jedničkou ve světě komunistická Čína.
      • CCCP komunisti a do stepi snima

        bla bla bla bla bla bla
  • Rusové jsou zlí a špatní:
    China 1945-46, Korea 1950-53, China 1950-53, Guatemala 1954, Indonesia 1958, , Cuba 1959-60, Guatemala 1960, Belgian Kongo 1964, Guatemala 1964, Dominican Republic 1965-66, Peru 1965, Laos 1964-73, Vietnam 1961-73, Kambodža 1969-70, Guatemala 1967-69, Libanon 1982-84, Grenada 1983-84, Libya 1986, El Salvador 1981-92, Nicaragua 1981-90, Iran 1987-88, Libya 1989, Panama 1989-90, Iraq 1991, Kuwait 1991, Somalia 1992-94, Bosnia 1995, Iran 1998, Sudan 1998, Afghanistan 1998, Yugoslavia 1999, Afghanistan 2001, Sýrie 2011, Libye 2012, Ukrajina 2014, Yemen 2015. ...výčet válečných agresí vedených nebo řízených USA za posledních 70 let, které si vyžádaly téměř 18 miliónů lidských obětí a nevyčíslitelné škody na majetku a životním prostředí.
  • Ať chcípne fašisticko komunistické Rusko které krade sousedům území.
  • ať žije rusko,osvoboditel od ISIL a budoucí osvoboditel evropy
  • Rusko zavinilo potíže s imigranty, tak ať si je vezme

    Na současné potíže s přistěhovalci nám zadělali hlavně komunisté a to zcela idiotskou politikou dekolonizace ve jménu tzv. práva národů na sebeurčení. Největším stoupencem a propagátorem tohoto podvodu byl Sovětský svaz.

    Cestovatelé Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund vzpomínali, jak ještě na konci čtyřicátých let minulého století se po Africe za koloniální éry, kterou oba projeli napříč ze severu na jih, dalo cestovat bezpečně. „Za celou tu dobu se nám s výjimkou drobné krádeže nic nestalo, dnes tam běloch může být rád, že ho nezabijí,“ řekl k tomu Hanzelka

    Komunisté jsou hlavními viníky současného rozkladu tzv. třetích zemí. V padesátých letech minulého století oni a jejich pátá kolona v západních zemích začali vykřikovat cosi o utiskovaném lidu v koloniích. A tak Sovětský svaz společně se svými satelity začal v rámci oslabení Západu prosazovat tzv. právo národu na sebeurčení. Ze strany Rusů, kteří si prostřednictvím SSSR sami porobili jiné národy, to byl přitom jen obří kolosální podraz. Výsledkem byly chaos a miliony mrtvých. To je prvotní příčina rozvratu v severní Africe a nástupu radikálního islámu.
    • ty si lulin jak anděl *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit