Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se domnívám, že se to s tou novelou moc zbytečně nahání strach. Já nemám obavy, že mé emaily bude číst někdo jiný, než komu jsou určeny, pokud o to nebude mít zájem nějaký hacker. Ale také proč. Ani jeden, ani druhý vlastně ani neví kdo jsem, takže nemá ani důvod. No a u koho důvod je, tak je to asi v pořádku, zřejmě mají něco "za nehtami" a mají důvod pro obavy. Kdo hraje čistou hru, nekrade, nepodvádí, nemusí mít strach z ničeho, leda z nemoci a chudoby.
    • Tím bych si nebyla tak jistá, ať se jedná o kohokoli. Mít čisté svědomí nestačí. Naopak stačí, když máte nepřítele, nemusíte o něm ani vědět. Příkladem jsou i boje proti určitým etnikům. A copak ovlivníte, komu a kde se narodíte? Za II.světové války se lidé udávali a posílali na smrt kvůli původu. Za komunistů se lidé odsuzovali za vlastizradu jen proto, že se někomu líbily jeho movité i nemovité majetky. Tehdy svobodný projev končil i umučením. Že je dneska bezpečno? Čím více se o tom sami přesvědčujete, tím většímu riziku se vystavujete.
  • bezregistrace
    nu v době kdy se šeří
    1984 (v anglickém originále vypsáno slovy Nineteen Eighty-Four, pracovním názvem Poslední člověk v Evropě) je antiutopický (dystopický) román anglického spisovatele George Orwella dokončený v roce 1949, publikován 8. června téhož roku v Londýně nakladatelstvím Secker and Warburg. Tato kniha, z níž pochází známý výrok Velký bratr tě sleduje!, je jedním z nejzásadnějších literárních děl 20. století.
  • Stalingrad
    A v tomto zlodějczéchieastáně i takové nějaké právo existuje ???!!! Je to jen kec,lež a podvod !!! Je to horší jak za vlády Ády za RAICHU-!!! Každá slepice,kráva,prase,vůl musí být nahlášen,občan nesmí dle své svobodné vůle nakládat se svým majetkem-viz.nový zákon-po uložení RZ vozidla je povinen hlásit pobyt a účel vozidla,jsou odposlouchávány a registrovány telefonní hovory,jste odposloucháváni na dálku,viz jeden křišťálový Ráth,kdykoliv k vám do obydlí může vtrhnout komando chráničů,kontrola na uhlí,na kotel ,na komín,teď si nejsem jistý jestli i na rozměr anvoh a další další !!! Kde je to právo-PRÁVO mají jen naši milovaní "dájtě" právo jen zloději,vrazi,právo mají kulturní obohacovači !!! Občan má právo pouze na "nutnou obranu" ale pokud se brání ,pak je potrestán za nepřiměřenou obranu !! On má útočník totiž právo !!! Tak jaké právo na soukromí ??!! Co to oblbují občany-ŽÁDNÉ PRÁVO TU NEBYLO,NENÍ A NEBUDE !!! Cenzurováno je vše-tak jaké právo na svobodné vyjádření ??!! Právo mají jen ti v parlamentě-na zlodějiny-na vše mají imunitu a pokud se tohle jejich zaklínadlo nezruší,NIKDY TU PRÁVO PRO OBČANA NEBUDE !!!Co si uzákonila ta banda OF po volbách-za prvé,že poslance nelze odvolat !!!! za druhé to byla výše jejich platů !!! Nic víc ty diktátory vyděrače nezajímá-jen kolik si přidají!!! Kdo tu stávkoval A VYDÍRAL OBČANY od roku 1989 ?? Jen doktoři,policajti,piloti,hasiči,soudci,strojvedoucí ,tedy ti,kteří jsou palceni z daní občanů !!! tO JSOU TY PIJAVICE. a TI VŠICHNI MAJÍ PRÁVO-OBČANÍ MAJÍ LEDA TAK TO onvoh !!! Co zákon to paskvil od prvního po převratu,že pes nesmí chytit lišku za ocas,přes zbrojní,silniční,až po nesmění nalévat hospodským osobě která by mohla něco provést !!! A prezident -z toho se stal Jidáš-podepíše kde jakou svi, ňárnu proti občanům.Milostí dal jen 6,ale pustit zatím jen 18x soudně trestaného za ÚMYSLNÉ trestné činy -i když je nemocný-to zůstává rozum stát .
  • A od 1. ledna nastupuje Chovancovo FBI. No co ste si ovce vycinkali, to máte. *3*
  • proč se vlastně měnil režim a rušilo STB? Nechápu......
  • Stb=břídilové
  • Krása - ať pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí *12*
    • Krásné heslo, ale to se nedá uskutečnit s vládou (post)komunistických *12*
      • Ano, pachatelé se drze vrací na místo činu, aby ukázali, že je na ně každý zákon krátký.
  • To je krůček k.: V Naší republice je velmi rozmnoženo domácí násilí a je to těžko postižitelné. Vraždy většinou páchají z 87%, prý, rodinní příslušníci. Proto panu ministru Chovancovi navrhnu, aby se do všech bytů namontovaly kamery, vyčlenil se štáb lidí, kteří to budou nonstop sledovat, lidé si to budou muset zaplatit/jako EET/ je to přece v rámci ochrany lidí , jejich životů... a pokud se u vás nic neděje, tak se nemáte za co stydět, co schovávat...Lůze dali hry/slosování účtenek/ a jenom chtějí klid na vládnutí.
    Je to jako STB, která pro které listovní tajemství nebylo žádné tajemství. Tento návrh se zdá být lacině dobrý, ale opak je pravdou. Proč zřizovat systém, který se dá lehce zneužít. Známe to. Vždyť jsme jen lidi. Máme dobré i stinné stránky a každý je vydíratelný. A to dobrý rozvědčík ví. *9*
    • Souhlas. Ta fašistická-komunistická mentalita stále v některých existuje. A tak rudokožci ("bývalí") potřebují mít co největší kontrolu nad občánky, aby je mohli totálně ovládat. a z celé země udělat komunistický lágr čili gulag, Holt dneska poskytuje technika možnosti, o jakých se dříve StBákům ani nesnilo.
      • Ti staří komunisti z dob socialismu. jsou dnes už staří dědci. Tohle vymýšlí nová demoktarická společnost :-)
        • To vymýšlejí produktové těch starých dědků. Ty komunistické zvrhlosti se dědí. Bohužel. Jsme komunismem dědičně zatížení.
          • Nejenom dědičně, ale také školsky. Škola jede podle komunistických zvyklostí. Každá třída je kolektiv. Učitelé/ky mají rádi totalitní režim. Předvádějí, jaké mají někteří jednotlivci nedostatky, aby je pak mohli "odvážlivci" šikanovat. To je voda na mlýn i jejich rodičům, kteří jsou o to víc věrni starým tradicím.
  • A je po demokracii... po svobodě.. kdo zajistí, že se i takto nebudou odstraňovat kritici politické "špičky"?
    • Nikdo ať bude u vesla ten, nebo ten všichni si s chutí začenichají v soukromí cizích. *4*
  • Kdyby jsme to brali s humorem tak by to byla jen šaškárna ( jako většina našich popřevratových zákonů). Jenže tady jde jde o legalizaci špiclování občanů ( i když to nezákonně dělají tajné služby USA dělají po celém světě a pak vydírají ). Špiclování před převratem je jen slabý odvar současnosti. Ta fraška je také o tom, když májí přehled o korespondenci tak mají současně přehled o obsahu zpráv. Kdo ví jestli tam nebode tajný dodatek o povinnosti předávat zprávy nadnárodním finančním lumpům ( FED a spol )? Dobře se jim hodí plánované pěstování terorismu ve světě. Tak se lze schovávat všechny lumpárny za nepezpečí terorismu a při tom terorizovat obyvatelstvo.
    Současný společenský systém je založen na lžích, pokrytectví, teroru řadových občanů a jediném bohu - penězích jež vládnou ABSOLUTNĚ. Už je docala jasné že jde o totální elitářství pěněžníků.
    • To Quo vadis:

      Ano, stále tady máme komunistické špiclování a ovládání občanů. Jenom se komunisti přebarvili a mají dnes prostředky, které StBáci neměli. No a ten Chovanec... *12* *16*

      No ale zase dostanou ovce před volbami koblihy. To za komunismu nebylo. *1*
    • Jinak než s humorem to brát nelze, protože by se z toho člověk uzoufal *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit