Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ekologisté a novináři by se měli množit jenom honěním ebonitové tyče liščím ocasem.. protože jsou přemnožení *1*
    • Já jsem horník , kdo je víc ? Dva horníci .
      • 6000 horníků.. kdo je víc? Jeden majitel dolu *5*
  • Ti,kteří jsou pro prolomení těžby by měli říci,kde tedy potřebnou energii vzít.
    • Ha ha ha ha . Tedy soudruhu , vy už jste tak zmatený , že nevíte co blábolíte . Přečtěte si to po sobě .
  • Kdysi prohlásil , tuším Zápotocký . Musíme obětovat severní Čechy aby socialismus zvítězil . Odboráři si to vzali k srdci a nezapoměli na slova jeho slova .
  • Všechno vyplenit a zničit. Na západě chtějí zlikvidovat Krušné hory, na východě Beskydy. Ještě je třeba louhovat břidlicový plyn na Broumovsku a zlato ve Slepičích horách. A na všechno dostanou požehnání od zemana. *10*
  • Pro Kočičák.Těm třiceti tisícům lidí se postaví domy nové.Při stavbě velkých přehrad také docházelo k odsunu lidí..Pokud dojde ,po státním bankrotu Česka k odsunu Čechů,v dobytčích vagonech,do Izraele,k odporažení Araby,tak potom deset milionů Čechů nebude žádné domovy potřebovat.stačí se nechat,za troubovitost,od Arabů vybít.
    • Jsem tak trochu z oboru . Popište jak si představujete ten transport v dobytčácích do Izraele . Docela mě to technicky zajímá .
      • Slyšel jste někdy o Turecku a o železničních trajektech např? Existují i lodě pro přepravu živého dobytka a mají ponor vhodný pro přístav Jafa např... *3*
        • Turecko celkem znám ale to nějak neřeší problém . Lodě na živý dobytek ? Byl byste tam mezi svými , že ? Ostatně byla řeč o vagonech dobytčácích tak neodvádějte řeč na nějaké lodě .
          • Ano, byl bych na můstku mezi svými.. a posílal bych vám do podpalubí kashrut p í c i...
  • Pro Občan.Pokud se toto neudělá a Česko,tak zde vládnoucí lumpové ,dotlačí do státního bankrotu,tak uvedené uhlí stejně odtěží naši věřitelé,tedy Němci,nebo Židé.To už by odsunutým Čechům stejně nevadilo.Tak nešpiň odboráře,že chtějí pro lidi pracovní místa.Jsi darebák,který chce dotlačit Česko do státního bankrotu a zasloužíš,co nejkrutější, odporažení na katovské mučírně.
    • Běž se léčit, jsi deviant, blbečku. *12* *12*
  • Jenom já, já, já,.......................
    To jsou ti naši sobečtí odboráři, ženoucí se jen za vlastním prospěchem, a na ostatní se..ou..
    Že ale tímto připraví 30.000 jiných lidí o domovy a střechu nad hlavou a zdevastují nenávratně kulturní krajinu, to je jim jedno. *6* *6*
    Ať to stojí, co to stojí, hlavně ža oni budu mít na chlast *12* *12* *12*
  • Rozhodně prolomit limit těžby je rozumnější,než si dlužit na dostavbu Temelína.Dlužení si na dostavbu Temelína a církevní restituce,je tak závažný zločin,který má spolehlivě dotlačit naši zemi do státního bankrotuProto je třeba všechny aktéry této vlastizrádné lumpárny odporážet,co nejkrutěji,na katovských mučírnách a znárodńovat veškerý majetek jejich vlastizrádných rodů.
  • Lobby to žene přes skupinku uplacených odborářů. Když už se jednou rozhodlo, tak to mělo důvod. A finančně zaangažovaná relativně malá skupina to nesmí zvrátit. Měsíční krajina, která byla obětovaná Prahou už v minulosti, nesmí už v další devastaci, jdoucí až do svahů Krušných hor, pokračovat. Je to hrůza napohled a jde o navždy zničené životní prostředí. Přemisťování 300m nadloží kvůli úzkému pásu uhlí, to je do nebe volající stupidnost. Jen vlastní spotřeba dolu a elektrárny dělá přes 25% vyrobené el. energie. Když k tomu připočteme obrovskou investici do nové důlní technologie a následné rekultivace (které by stejně padly), tak se dostaneme na čísla, která by každý ekonom zavrhl. Ale zde se účelově vybírají argumenty a vychytralí nebo hlupáčkové (vč. Zemana), to prosazují. Znamenalo by to mimo jiné totiž odklad dostavby Temelína (v důsledku navždy), což by přineslo pro vládnoucí ČSSD bohatou dividendu, nehledě na cenu akcií, která je kvůli očekávání dostavby velmi nízká - a mnoho politiků má v akciích ČEZU velké peníze - a to jsou ta fakta v pozadí, která vám už neřeknou. Bylo by to zase jen ve prospěch nenažraných zbohatlíků, když se kácí les, lítaj třísky, na komplexní posouzení ekonomiky a důsladků na živ. prostředí už se nekouká. Jde jen o to to protlačit a zařídit si tak opět plné koryto. Prezident by se v tomto vůbec neměl angažovat, pak vypadá jako zaangažovaný lobbista, anebo hlupák, může si vybrat.
    • Je to hlupák.... *6* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit