Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z mých komentářů je patrné, že kačer Donald, t.č. prezident USA není právě moje krevní skupina.

    Ale z celého srdce jemu i jeho paní přeji uzdravení. Jako každému jinému nemocnému člověku. Před časem, věčností a chorobou jsme si (zaplať Bůh) totiž všichni rovni. 

  • Na americkej vir mají jistě americkou vakcínu.

  • Bolševičtí oligarchové Číny jistě jásají, jak se jim podařilo rozvrátit svět. Tak zvaný "coronavirus", přesněji řečeno  2019-CoViD je - nade vši pochybnost -  produkt laboratoří medicinsko-biologické sekce čínské armády. 

    Vypěstovali jej z podobných virusů netopýrů  - už v minulosti bylo známo, že reservoirem tohoto virusu v přírodě
    jsou některé druhy netopýrů (např. netopýr čínský). I když
    infekce lidí pravděpodobně proběhly přes sekundární přenašeče
    (co netopýry lovili a požírali) - přes cibetky,
    či psíky mývalovité. Sporadické epidemie se dvyskytovaly ostatně už v minulosti, byly potlačeny "díky" přísnému uzavření postižených regionů a důsledné práci čínskyých epidemiologů.

    Za málo pravděpodobný je možno považovat únik díky - velmi známé - asijské nepořádnosti v provádění laboratorních prací - spíše se lze domnívat (a s úspěchem domnívat), že Číňané svět zamořili úmyslně.

    • Pisatel je zřejmě znalý věci a jen potvrzuje mé podezření. A že při tom "dobývání světa" zahyne nějaký ten milion Číňanů? Co na tom, pro komunisty jsou lidé pouze "pracující" a položí pouze tak své životy za "dobrou věc", tj. šíření žluté čínské komunistické nadvlády nad světem.  Můj názor potvrzují ostatně i zdejší vyznavači rudého fašismu alias komunismu.

      • josef.chmela

        Pro kapitalisty jsou lidi pouze "lidské zdroje" (spíše stroje).

    • josef.chmela

      To jsi určitě opsal od agentury JPP (jedna paní povídala).

      • Tvl. - to je síla...

        Váš vzor - jistý Pepa Gobbelsů - by to určitě líp nesesumíroval...

  • Nákaza se v USA potvrdila v téměř 7,3 milionu případů, s koronavirem tu zemřelo přes 207 tisíc lidí

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Drobné rozdíly které si veřejnost na první pohled neuvědomí

    -s koronavirem tu zemřelo přes 207 tisíc lidí  (to může být pravda, ale není to totéž jako kdyby se řeklo.....-na koronavir zemřelo přes kolik? Také 207 tisíc anebo třeba pouhé 2 tisíce?) Naco zemřelo těch 207 tisíc lidí s koronavirem? Na infarkt, mrtvici, rakovinu, chřipku anebo nedali pozor na přechodu pro chodce?

    Když řekneme, deset tisíc řidičů bouralo  s vysokým krevním tlakem, není to totéž, jako říct deset tisíc řidičů bouralo kvůli vysokému krevnímu tlaku. Ale tak se podsouvají drobné mystyfikace a manipulace. Nikdo nemůže říct, že jsou to přímo lži, ale veřejnost ty drobné slovní sugesce pozvolna akceptuje.....a vzniká strach a panika...a lidé se stávají poslušnými vyděšenými otroky.....

    • Zatím jedinou relevantní statistiku k této problematice zveřejnil šéf Zdravotního ústavu v Římě, pan doktor  Silvio BRUSAFERRO. 

      Když komentoval nové epidemiologické údaje ve vztahu k SARS, způsobenému 2019- CoViD, řekl: "Analýzy, které provádíme, ukazují, že zesnulí pacienti:

      - jsou převážně vyššího věku - v průměru 81 let. 

      - 80% z nich má více než 2 (dvě) diagnózy současně, 

      - 60% má více než 3 (tři) diagnózy současně, 

      - pouze u 2% zemřelých s potvrzenou diagnosou přítomnosti virusu 2019 CoVi-D jsme žádnou další diagnózu, vedoucí ke smrti nezaznamenali“. 

      Je tedy zřemé, že samotné onemocnění SARS, způsobené virusem 2019 CoViD není pro člověka, který netrpí jinými chorobami, tak nebezpečné, jako jeho souběh s jinými poškozeními zdraví!

      • Navíc je zde významný vliv biologického věku - a tím klesající oddolnosti organismu vůči jakékoli chorobě, když ze statistiky odečteme, že:

        - 16% zemřelých v  Italii je ve věku mezi 60-69 lety, 

        - 30% je ve věku mezi 70-79 roky, 

        - 42% je ve věku mezi 80-89 roky 

        - 06% je ve věku nad 90 let"

        Tady se otevírá pole působnosti i pro ÚZIS MZdČR, nemluvě o ČSÚ. Tyto statistiky, vyhodnocené z nemocných a zemřelých na území Česka, budou pro predikci nemoci mnohem významnější...

        • Z čehož plyne, že nejzdravější jsou lidé od devadesáti let výše. Musíme to zkrátka do té stovky nějak doklepat a pak budeme mít tak zkušenou a vyladěnou imunitu že už nás nic nerozhází.....🙂

        • A přesně kvůli podobným informacím zakázala Evropská unie pitvy lidí údajně zemřelých na koronavirus. Co kdyby se pak potvrdilo, že vše kolem koronaviru je jen bohapustá lež.

  •  Americká média připomínají, že právě šéf Bílého domu zlehčoval závažnost epidemie covidu-19 v USA

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    To, že Trump zlehčoval paniku kolem viru, nijak nesouvisí s tím, že je infikovaný. Každé malé dítě prošlo banální rýmou, je to všeobecně rozšířená nemoc, kvůli tomu ovšem nebudeme hysterčit a vnucovat kojencům roušky. Na druhou stranu je pravdou, že na onu banální rýmu Australští domorodci, kteří ji neznali a neměli protilátky, prý kapali jako mouchy, když jim ji evropští imigranti dovlekli.

  • Covidová nákaza by se měla přejmenovat na americkou nemoc nebo americkou chřipku. Prezident Trump je dobrý prezident, ale i on je v případě potřeby nahraditelný.

    • vanhorne

      "případě potřeby nahraditelný."

      V pripade indisponovaneho Presidenta, jednoduse prebere kufrik VP. V Cesku to je asi slozitejsi, protoze mate tri VPs, kteri byse o ten kufrik urcite nemilosrdne rvali.

      • my v ČR to máme složitější v případě indispozice , že jich bylo , musí stávající opici chytit ovčáček či mynář🙂

        • vanhorne

          "my v ČR to máme složitější" 

          Neni tam jeste jeden president's man? Mam dojem, ze na Hrade je jeste treti muz presidentovi k ruce.

          • tretí muž sedí v Pekingu🙂 , ale koukám na ty krajské volby , koblihy už nejsou pro bureše automatické , uvidíme.Co se týče soudruha Mana z Hradu mam dojem že už to řeší ta nejvyšší v přírodě , ta jediná má vždy poslední slovo.

            • vanhorne

              "tretí muž sedí v Pekingu"

              Ten treti presidentuv muz. Zemanovci zamlceli pujcku od Nejedleho, hrozi jim pokuta. Je to ten stejny Nejedly, ktery misto aby sedel v karantene, sedel v aute a prohanel se po Prazskem bazaru. Co asi od Hradu na revansh dostal? Dat dohromady takovou paradni particku protrelych mariasniku, se mimo Zemana malokomu podari. >https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/dohledovy-urad-martin-nejedly-prezident-milos-zeman-chyby-v-kampani_2001221438_ako<

              • Reakce na příspěvek:

                a stejný Nejedlý balšoj kámoš s Kremlem , co dodat.

    • Packali, Packali, ten Či-Ko-Vir (čínský komunistický virus) přece pochází z čínského Wu-Chanu, kde je vojenský bakteriologický ústav. Ten Či-Ko-Vir byl zjevně vyvinut pro bakteriologickou válku a je jen otázkou, jestli unikl nedopatřením v důsledku obvyklého typického komunistického bo.delu a roznesli ho netopýři nebo byl vypuštěn záměrně k vyzkoušení jeho vlastností. A že zemřou tisíce lidí? Přece komunismus má zásadu "nas mnogo."

  • josef.chmela

    Zase jeden, který si myslel, že jeho se COVID 19 netýká.

    • Asi přestal pít " Savo" jak doporučoval...🙂

  • Když už ten vir v usa vyrobili tak mají jistě i vakcínu.

  • Ta čínská potvora se nevyhne nikomu. Lze jim jen přát, aby se z toho dostali. Čínští žlutí komunističtí vládci mohou jásat jak se jim podařilo rozvrátit svět a tím ho připravit k počínšťování. Jde jen o to, jestli jim ta potvora z laboratoře ve Wu-Chanu unikla díky komunistickému bo.delu nebo ji vypustili úmyslně a zahájili tak bakteriologickou válku proti světu.

    • Obcan si o sobě myslí, že je myslitel a přitom je to pitomec...ha...ha.....

      • Kulihrachu15, nemůže být přece každý mudrc jako Ty...

    • KIMCID

      😂

      • Kdo se směje naposled... 😂

        • KIMCID

          No Čína se ti směje

          • Soudruh KIMCID je zjevně čínský agent a udal mne svým čínským žlutokomunistickým řídícím orgánům. Jak jinak by o mne mohli vědět a smát se mi?  😯

            Nezapomínej soudruhu, že nikdo z nás to tady nemá na "věčné časy a nikdy jinak" jak hlásal jeden soudruh; i on je už několik let v očistci, kde trpí za své hříchy způsobené prosazováním komunismu. Budiž mu země lehká.

            A že se tomu směješ? Však jednu sám uvidíš. Nepřeji Ti nic zlého. 🙂


            • KIMCID

              Neumíš čist a mě bys vycital psani.No a za další neoslovuj mě soudruhu nejsem tvoje rodina. Pokud jsi na to doma zvykli chápu ,ale mě do toho netahej..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit