Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

     Ono je to asi hodně o tom, že opravdu spousta těch firem dělá nekvalitní dezinfekce. Je to spíš o tom umět si vybrat, což samozřejmě chápu, že v nabídce různých dezinfekcí, mýdel a gelů na ruce nemusí být jednoduché. My domů už několik let kupujeme pořád ten samý a osvědčený hygienický gel na ruce od https://www.prostredkycistici.cz/hygienicka-mydla a fakt musím říct, že jsme hodně spokojeni. :) 

  • Jo, tak to my používáme antibakteriální mýdlo a nepřijde nám, že by nám to nějak ultra škodilo... Třeba vím, že některé takové ty firemní dezinfekce dokážou s člověkem pěkně zamotat, ale není to nic hrozného... My si nedávno v práci nechávali dělat dezinfekci tzv. ozonováním a byla to naprostá paráda... Od té doby nikdo nebyl nemocný :D

  • dodos

    zvláště v současné době se snaží firmy ve svých kancelářích vytvořit pokud možno čisté a antibakteriální prostředí..a nemusí to být zdaleka jen o dezinfekci a dodržování odstupu zaměstnanců..i takové antibakteriální elektronické razítko může pomoci udržet kancelář bez plísní, bakterií a virů..firma Colop dnes nabízí razítka, která se těší velké oblibě:

    https://colop.cz/microban

  • To je bída deformacie.Tomu vymývání mozků věřím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit