Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by kritikům pana Babiše milejší toto?

    Citace Reflex:

    ".....pozoruhodné souručenství Pirátů, nejrůznějších ekologických aktivistů, genderistů, feministek, skupin LGBT, levicových liberálů a některých neziskových organizací. Souzní s nimi i známá kampaň Milion chvilek pro demokracii. Je možné, že tento rozvětvený populistický blok vyhraje příští volby? Vyloučit to nelze."

    Chraň nás Bůh, Marx nebo kdokoliv jiný, kdo nástupu takové skupiny umí zabránit......😛

  • Je vidět jak bolševiky a překabátěné "bývalé" bolševiky jímá hrůza, že by občané procitli a dostali rozum a oni by přišli o koryta.

    Piráti jsou mladí a tudíž nezkorumpovaní spoluprací s komunistickou svoločí ani jako konfidenti StB a proto je naděje, že se postupně vypracují na demokratickou stranu prosazující a hájící svobodu, demokracii, právo, čest a morálku a tím i prosperitu naší země. Proto jim soudný občan dá svůj hlas. 

    • To je zase žvást.....😂 prý jakási strana prosazující a hájící svobodu a demokracii....něco tak utopického jsem v životě neviděl...to bude asi podobné jako tvrdit že krokodýl bude býložravec......každá strana hájí v první řadě svá koryta, moc, své výhody a své zisky ze státní kasy.....nějaká svoboda, demokracie, právo, čest je jim u pr..ele.....hlavně abys měl uhlíři zaplaceny daně ať náš stranický sekretariát má na čem parazitovat a jinak čtyři roky kušuj.....😀

      • Soudruh realista zjevně vychází zjevně z chování komunistů a bývalých (překabátěných) komunistů. Tak je lze přesně charakterisovat. Jak je vidět "bývalý komunista je jako bývalý černoch" a soudruh realista tím bývalým (černochem 😍) zjevně je.

        To byla ta chyba "Nejme jak oni."

        • JE TO TAK. JSEM ČERNOCH. Ovčan dem..ntkrad mne odhalil. 😯 Ovšem mnohem raději než Černochem bych byl Rusem páč Ovčané dem..ntkradi nás v USA mlátí. Kdybych byl Rusem to by si na nás dem..ntkrad netroufl.....🙂

        • Podle rétoriky a způsobu argumentace jste, vašimi slovy, bývalým komunistou s největší pravděpodobností vy. Byl-li jste členem Strany, nebo ne, je v tomto případě irelevantní. V případě, že mě občas přepadnou pochybnosti, otevřu si Kuderův Žert, kde je "soudružské" myšlení popsáno dokonale. 


  • Před těmito neobolševiky by měl být národ varován už před volbami!

    Ze zpráv v tisku staršího data snadno zjistíme, že onen velkohubý Bartoš je neobolševik, prezentující FALEŠNOU VIZI, že tzv."Piráti" jsou "mladí liberální "ajťáci" a studenti", co chtějí změnit stát směrem k lepšímu, k tzv."transparentnosti" - což je jen SPROSTÁ LEŽ

    "Pirátské strany"všech zemí (včetně Česka) zastřešuje a koordinuje tzv. "INTERNACIONÁLA PIRÁTSKÝCH STRAN" (PPI-Pirate Parties International) - už od dubna 2010 - ULTRALEVIČÁCKÁ nadnárodní saubande, podobná bývalé bolševické "Internacionále"!

    PPI má sídlo v Bruselu, odkuď koordinuje a řídí všechny "pirátské strany" - jako Moskva koordinovala a řídila bolševiky od roku 1917 až do rozpadu SSSR kolem roku 1990! 

    PERLOU - která by měla být tesána do kamene - je, že prezident této"Pirátské internacionály"je MUSLIM - jistý Guillaume SAOULI (Švýcarsko) a viceprezidentkou Ms. Bailey LAMON - ultrabolševická aktivistka, hlásící se k anarchismu a MARXISMU, obdivovatelka Baadera, Meinhoffové i dalších vrahů z "Rotte Brigaden"!

    • vanhorne

      " jako Moskva koordinovala a řídila bolševiky"

      A porad v tom jede, brouku.

    • Kdepak jsi ta moudra dedku zase vykopiroval ? I s tema gramatickejma hrubkama ?? 

      Vedle turka je teda pirát dalsim nepřítelem Evropy ! 

      Zaznamenáno, jedeme dál. Už se fakt těším na důchod . Budu celé dny sedět u pc,  do vseho strkat rypák , ničemu nerozuměl a o všem blbě žvanit. Už začínám chápat proč semo tamo dostane někde nějaké geront i přes svůj stav rozkladu pár facek nebo jinak po hubě. To ti tady nehrozí . Kdybys tohle co tady, mektal na živo někde na ulici, tak tam určitě jo. 




      • Zajímavé, že "dědkovi" nevadí ("bývalí") komunisti a agenti StB MAN a Bureš a z Pirátů dostává bobky a bojí se, že by se naše země mohla vyhrabat z toho rudého hnoje a stát se opět civilisovanou zemí navazující na hodnoty uplatňované v bývalých Zemích Koruny České.

      • Přípěvek nicku "Bobling" je nejen hrubý, ale i hloupý.

        Ale - "je to tak blbé, že se to bude líbit!" říkával o podobných pan Jan Werich...

        • No sakra dedku, hned se vůbec od tý televize ?? Pohotovost a vědomosti snad 27 hodin denně ! Máš pod sebou aspoň kýbl, nebo rovnou jak to přijde ?

          • ... a to mám snad zvracet krev?...

            • Jak si stoji bliti krve v velosvetovem meritku? Mas uz nejaky statistiky a grafy ? Zkopiruj, pridej zasveceny komentar a sem s tim . 

              Je bliti krve pritel nebo nepritel Evropy ? Na jakou stranu se mam priklonit. Porad dedku , bez tebe jsme v koncich. Jo a neni to bliti nahodou jejich vec a tvoje ( nase dejme tomu ) , zbytecna starost ?!

              • Reakce na příspěvek:

                No a co - mám blejt krev?

  • tobro

    Díky pokračující debilizaci.společnosti je (bohužel) vysoce pravděpodobné, že Pirátská strana bude mít v Česku více a více hlasů, ergo procent. Kéž bych se mýlil! ..😉

  • Piráti jsou sofistikovaní nepřátelé demokracie. Jejich politické zabarvení je směsí barev německých Zelených, bruselských byrokratických vyznavačů budování eurohujerské diktatury a hnutí, která prosazují nejhorší zvrácenosti a šílenosti, jako např. merkelovské migrační šílenství, tedy vítací politiku, klimaticko-ekologické šílenství, inkluzívní šílenství atd. Piráti umně ukrývají svůj velký škůdcovský potenciál, který chtějí použít po výhře ve volbách. Piráti jsou schopni krvácet třeba pro gretenské šílenství a pro migrační nájezdníky, ale pro občany ČR nehodlají udělat něco užitečného. Piráti budou prosazovat diktát menšin. Pro mě jsou Piráti nevolitelní
  • Základní problém je ve volebním systému, který u nás platí. Koalice jsou nečitelné, nepředvídatelné.

    Daleko průhlednější je systém většinový, kde zákulisní praktiky nehrají takovou roli. (Leda v jedné partaji). 

    Takhle do všeho mluví hodně lidí s různými motivacemi.

    Piráti se musí naučit "technologii moci." Možná časem i něco měnit - otázka je jestli k lepšímu nebo horšímu. 

    • vanhorne

      "Základní problém je ve volebním systému,"

      Az to nekdy Cechum dojde, ze nema vinu system ani regime na tom co se v Ceske Kotline deje, ale oni sami, bude lip.To Bursovo slavne "Bude Lip" to ovsem nebude. Po triceti letech mate system jaky si zaslouzite. Mezinarodne 'uznavany' president a trestne stihany PM, podezrely ze spoluprace s STB. Congrats, brave comrades!


      • To, co se na politické scéně v ČR děje, je přesné pokračování tradice První republiky. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit