Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen ať si Spojené království kluše kam chce. Nikdo je přeci nemůže v EU držet.

    My bychom také měli mít možnost revidovat po nějaké době rozhodnutí k členství.

    To není nic proti EU, ale o svobodě rozhodování. Kdo by se bál nechat občany znovu rozhodnout?

    osobně si myslím, že by stejně opět zvítězily hlasy pro členství, protože kupecké počty jsou našemu národu blízké.

    • My nemáme co revidovat. Naše země patří do Evropy geograficky a po tisíc let i politicky a svou civilizací a kulturou. V našem zájmu je být součástí EU, budoucích USE a usilovat o upevnění jednoty tohoto celku. V opačném případě by nám Putlerchán ochotně poskytl "bratrskou pomoc". Ti východní nájezdníci, potomci Hunů se topí v problémech a proto potřebují rozšiřovat svoji říši, jak to činí po staletí. Postupně ukrajují tu Abcházii, tu Osetii, pak východní Ukrajinu nebo Krym...

      VB (Velká Britanie, nikoli veřejná bezpečnost 😉) by měla usilovat o řešení celoevropských problémů i ve svém vlastním zájmu a ne se ohánět středověkým pocitem "splendid isolation". Aby se jim za nějaký čas nestalo, že by z nich byl SBSR - Svaz britských sovětských republik.

      • Nemylte si Občane naší geografickou polohu - do Evropy zcela jistě patříme, o tom není potřeba hlasovat, to je zeměpisně dáno - s členstvím v nějakém uměle vytvořeném spolku. 

        O takovém členství je třeba jednou za nějakou dobu hlasovat znovu - třeba už jen proto, že ti, co hlasovali kdysi už nejsou mezi námi a z členství se těší ti, kteří o tom nikdy nerozhodovali. neměli by mít také právo na to, rozhodnout o své budoucnosti? 

        Jasně, východostepní nájezdníci, Hunové - to fakt nemáte na něco novějšího? 

        • KIMCID

          Nemá opakuje se ale protože sem do diskuse, chodíme dokola ti sami lidé tak už to nikdo nebere vážně.

  • Jestli tomu správně rozumím, tak lidé v referendu ať bylo jaké chtělo, volili odchod. A teď politici můžou rozhodnout zůstat? 

    Takže za komunistů si lidé museli nesvobodně vybrat mezi vepřovým řízkem a vepřovým řízkem a ten také dostali.....

    kdežto nyní si lidé mohou svobodně vybrat mezi vepřovým řízkem a smaženým sýrem a volit třeba sýr aby nakonec dostali řízek?

    Jsem rád že žiju v demokracii a můžu si svobodně zvolit co chci, abych nakonec stejně dostal to co nechci.....jen mi nějak uniká smysl toho sedmnáctého listopadu.....😯

  • Pro koho se hrálo tohle divadlo?

  • Soud Evropské unie důsledně prosazuje zájmy EU, takže se nelze divit jeho rozhodnutí ad hoc.
  • KIMCID

    už ale řekli že odejdou proboha tiscali buďte aktualní

  • To je zajímavé jak rychle soud rozhodl, jinak jim to trvá více méně několik měsíců až let......a jestli Británie v EU zůstane tak jsou blbější než jsem si myslel..


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit