Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fluktuace 26% ale jenom se započítáním teplých misteček... V těch pozicích kde mají vysokou fluktuaci se střídají lidi jak na běžícím pase... Dobře to kopíruje i medián mezd v té firmě. 


    Představte si práci:

    Rekněme jděte pracovat za okenko. Řvou na vás zákazníci (za to že dlouho čekají, ze nějakej lístek si brali už minulý měsíc, takže teď už nemusi, ze na tohle preci nepotřebuje obcanku a nebo i jen za to že složenka se sociální podporou má nějakou malou částku... nejvíc řvou  ti co si chodí pro daleko větší sociální dávky nez berete vy za praci), řve na vas vedení za to že neplníte nesmyslné plány typu obchodního cestujícího nebo pojišťováka, a peněz máte tak.. no něco málo nad minimální mzdu. Pracovni doba se počítá až od faktického otevření okenka na poště a po faktické zavření okénka na poště (režie typu fasování pracovních pomůcek, přepočítávání peněz a podobně se bere jako že se dělá mimo pracovní dobu). Občas vám někdo hodí do okénka dopis se známkou za 7 korun a vy to musíte doplatit, protože dopis už jste převzal a tak je to vaše zodpovednost, sami se celou směnu hledáte aby vám seděli prachy v pokladně a saldo doplacite ze sveho.... Tak máte? No a tahle představa nebude daleko od toho co čekat... Ale samozřejmě tohle vedení nikdy řešit nebude, protože fluktuující zaměstnanci si nechodí stěžovat do horních pater a naopak ty nahoře zajímá jenom co ještě tomu dole narvat za hovadinu aby prodával.

     Těch 10% jim přidávají ne kvůli stabilizaci zaměstnanců, tohle prostředí nikoho na dlouho neudrží (cest výjimkám) ale kvůli tomu, aby přilákali ty kteří ještě neví jaká je to práce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit