Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Len. Proto já tvrdím,že po údajné revoluci se,místo vyhazování peněz na přejmenovávání ulic,měly stavět katovské mučírny.Ty osazovat dostatečně krutými katy.Hned každého politického lumpa tam šupem přivést a tam zpracovat na tuhý krvavý biftek.
  • To je přece známá causa - a kde se soudruh disident Dienstbier politicky uchytil, no přece v ČSSD, obdobně jako někdejší "nadějný" předseda národních socialistů Vyvadil,který teď dělá poradce národnímu spasiteli Paroubkovi. Copak mu asi "poraduje"? O Vyvadilovi kdysi někdo řekl, že by bylo nejlepší, kdyby byl z politiky "vyvaděn". Nadáváte tady na gaunery z ODS a v mnoha případech máte pravdu, ale kam se hrabe na ČSSD: mašinfíra Stanislav Veliký-Křišťálový - floridský milionář (a nikdo nikdy nevyšetřil, kde získal cca 30 milionů na nákup akcií, aby je téměř vzápětí prodal se ziskem více než trojnásobným); drátozub Dluhoslav Sobotka - veleexpert na ekonomiku, příjemce neoprávněně vyplácených poslaneckých náhrad, za které si pořídit superluxusní byt; kakaový Bob, hoteliér Palas, hoteliér Dvořák, jemuž Sobotka odpustil daňové nedoplatky, ... a mám pokračovat dále? Velice v tomto případě souhlasím, aby byli sociálně demagogičtí ale i jiní náhlí zbohatlíci velice progresivně zdaněni a aby byla zřízena u MF zvláštní odborná skupina expertů (nejlépe zahraničních, jejichž identita by byla utajena),která by prozkoumala forenzními metodami majetková přiznání. To by se jmenovaní ale i další nepostačili divit, až by jim exekutor oblepoval majetek.To by bylo řevu o politických objednávkách apod. To by se Sobotka orosil i na hlavě, Jeroným Tejc by národu vykládal svá nesmyslná moudra a dodatečný judr. Křeček - darmo povídat. Takže občané, než zase budete cpát bezhlavě volební lístky do beden, zkuste vzít alespoň na chvíli rozum do hrsti - ale ne abyste zatleskali. Ony sice "zdroje jsou", jak prohlásil veleduch soudruh š Pidlo, zapomněl však dodat, že už je socani stačili rozházet na nejnesmyslnější blbosti, které by rozumného člověka vůbec nenapadly, např. "pastelkovné" a jiné dávky, které jsou spíše asociální než sociální.
    • A ještě malý dodatek. Kdopak ty prošustrované miliony zaplatil? Dienstbier a jeho tehdejší komplic to určitě nebyli. Zato se nám soudruh disident zabydlel za velmi slušný peníz v senátu. Rád bych znal t zpozdilce, kteří ho volili - asi tzv. Paroubkovi "obyčejní lidé". No servus kaisr!
  • Pan Jiří Dienstbier a jeho syn,kandidát na primátora společně obrali Českou stranu národně sociální v devadesátých letech asi o osmdesát milionů korun.Nestyděli se tehdy a nestydí se dnes,jsou to hochštapleři a gauneři. *10*
  • Podíl Dienstbiera na zbídačení této země je tak veliký,že by nejlépe udělal,pokud by se dobrovolně hlásil o místo kopáče uranu pro Temelín.Ne se producírovat v televizi,jako nějaký stínový ministr ministerstva spravedlnosti.Ukazuje se ,čím do větší bídy političtí šíbři,posledních dvaceti roků,tuto zemi přivedli,tím jsou drzejší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit