Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doživotí ? To je tak dva roky. Stejně jako by to dali tomu našemu Hradnímu zombákovi.
  • Oni "vůdci" tzv. "Rudých Khmérů" byli původně studenti (a "studenti)", někdy i absolventi pařížské Sorbonny i jiných vysokých škol ve Francii. Během studia v Paříži se napojili na francouzské komunisty!  

    Z puče, který v zemi provedli a z jejich "vlády" se Kambodža stále ještě - a velmi těžko - vzpamatovává!


    TA SEBRANKA PROVEDLA - pod dohledem a s oporou čínských a zpočátku i vietnamských KOMUNISTŮ v zemi STÁTNÍ PŘEVRAT a poté i cílenou destrukci Kambodže - ta se z ní dodnes nevzpamatovala! 

    PŘI NÁSTUPU K MOCI - BĚHEM OBSAZENÍ PHNOMPENH - TAKÉ MĚLI PLNÁ ÚSTA HLÁSÁNÍ IDEÁLŮ A VZLETLÝCH POUČEK!

    A první, co provedli, že začali vyvražďovat inteligenci země - od universitních profesorů až po budhistické mnichy z kláštěrů. Lidi z měst uvěznili v obdobě nacistických koncentračních táborů, kde museli všichni - od dětí až po starce, tvrdě pracovat.

    Výjimkou nebylo ani zabíjení lidí a odebírání orgánů pro čínské kliniky tak, jak tyto požadovaly - za sistence čínských lékařů. O odběrech krve - často i dvou litrů (norma ve světě je 300 - 500ml na jeden odběr) od jednoho člověka - nemluvě!

    PRYČ S KOMUNISTY A BOLŠEVIKY NA CELÉM SVĚTĚ!

    • TAKŽE SVOU VINU NA GENOCIDĚ LIDU KAMBODŽE - mluví se o 1,7 milionu, ale také o 3,1 milionu obětí jejich terroru - BĚHEM LET 1974 - 1979 popřít nemohou. 

      A byli v té době podporováni všemi zeměmi tzv. "socialistického bloku" - včetně ČSSR pod presidenty Svobodou (Bohu žel - i když jen krátce do roku 1975 - ale byl již v té době vážně nemocen a jeho psychika byla, jaká byla) a hlavně oním Gustávem Husákem....  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit