Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Eu pomalu omezuje vše, příklad je článek 13.

  • Neměl by OkatáMůra spáchat hara-kiri?

  • Pan Tomio Okamura nemá vzdělání v ekonomice.

    Má tedy právo na omyl - ale to v jeho partaji není 

    nikdo, kdo by připravil podklady par excellence?

  • Český lev opět sklonil hlavu?Nikoliv,fiskální přístup paktu EU je nutný již z toho pohledu,že i ta naše koruna je vlastně řízena hlavní měnovou jednotkou eura a v globálním světě je i dále ovlivňována i dalšími měnami.To není fór,to je normální statut měny,která ve svých zásobách v centrální bance má hodně dluhopisů krytých i nekrytých,to zn.řeckých,italských,španělských.Ale i německých.A když dojde k znehodnocení dluhopisů  ,doplatí na to i naše koruna.To by si měli uvědomit ti lidé,kteří lpí na korunové měně.Ta v současné době slouží k bezpracnému zisku veksláckých transakcí a někdo již spočítal,že ročně takto stát přichází o 60 miliard Kč.A minimálně půlku takto ušetří Slovensko,které euro přijalo v roce 2009.Konzervatizmus v této otázce se Česku prostě hrubo nevyplácí.

    • A co Euroval? To nic? Za dluhy si každá země EU odpovídá sama, jak zní regule EU. Skutek utek".😈

  • ferda.borek

    Stát bez vlastní měny už není svrchovaný stát, ale naprostá vazalská kolonie, kde prakticky ve všem rozhodují jiní. Už teď jsme vazaly Bruselu a nejsilnějších ekonomik EU, především Německa, ale naše koruna je aspoň symbol toho chatrného zbytku, co ještě zbylo z naší nezávislosti. S přijetím eura na nás spadne povinnost podílet se na sanaci krachujících ekonomik jiných států. Chcete přispívat na záchranu krachujících zemí, kde mají obyvatelé vyšší životní standard než vy?

    • Ano, za svůj stát ale musíme považovat EU, budoucí USE. Zaprděné Čsko-Moravsko je pouhou provincií obývanou převážně manipulovatelným stádem. Doby kdy Země Koruny České něco znamenaly hlavně po stránce kulturní, civilizační, vzdělanostní, ty jsou už pryč. Nechci psát nenávratně, ale obávám se, že převládajícímu stádu jako důsledek půlstoletí komunismu tomu tak je.

      • EU ? To je ten spolek, kde platí pravidla silnějšího ? Většinou tedy Německa ? Tam se např. i potraviny oproti těm našim dají koupit levněji, přičemž podle více srovnávacích testů jsou kvalitnější a Němci vydělávají více. Dalších příkladů by se snadno našla kopa. EU si na rovnost navenek jen hraje, podobně jako kdysi Sovětský svaz...

        Obdivovat nekriticky současnou EU může snad jen dětina nebo naivka.

        Nebo provokatér ?

  • Už dávno jsme měli mít EURO. Každý občan této republiky by ušetřil ročně desetitisíce, které jdou dnes do kapsy směnárnám, bankám, obchodníkům a politickým šmejdům, kteří z toho profitují, člověk, který nemá přímé srovnání cen a platů u nás a v zahraničí, se dá líp okrádat na platu i na daních a málokde vláda  okrádá své občany tak, jako ta vedená Burešem. Kdyby ho EU nehlídala, udělal by nám tady z toho GULAG, s plnou podporou Putina, Okabůry i toho  Zemana, který, údajně, před každým vystoupením dostává od Forejta koks, proto je ta troska tak vulgární a srší sebevědomím...........

    • Vy jste naiva 🙂

  • Eura se bát nemusíme. Než si u nás stačí získat podporu, to se dřiv eurozóna možná sama rozpadne a jeho přijetí pak bude zcela bezpředmětné.

  • CZexit! 😈

    • Tož masti ty czeksichte, v Rusku je pro vás kolaboranty místa dost.
      • "...v Rusku je pro vás kolaboranty místa dost."

        Na to jste přišel nepochybně mozkovým myšlením.

        _______________________

        „Když jsem přes to přejel prstem a podíval jsem se na to zrakem, tak
        jsem zjistil, že těch 1,6 tam není. Tím pádem jsem mozkovým myšlením
        zjistil, že ta hranice tam není.“ cituje Česká
        televize výpověď policisty, který kontrolu prováděl.  Více na: https://www.autorevue.cz/policie-meri-hloubku-dezenu-mozkovym-myslenim

    • Sbal si čemodan a "exituj", co ti v tom brání?

      • Vtip je v tom, že pouze opustím Brusel. Ale stále budu doma. A co ty? Už nehulákáš Heim ins reich?😈 

        • Ty jsi v Bruselu? Co ti brání v tom vrátit se domů. Brusel je jinak docela hezké město. A kdyby z naší země opět byla ČSSR - Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika, řízená z Kremlu, to by se ti líbilo?

          • Ne to by se mi nelíbilo. A řekl jsem ti to už milionkrát.  Ani Rusy, ani Amíky a žádné bolševiky. To je něco, co je nad tvou mez chápání. Ty holt v nějakém análu musíš trčet věčně. Já vůbec. 

             A  tobě by se líbilo, kdyby z nás byl zase protektorát Bohmen aund Mahren? 

            A Brusel už není hezké město. Je to ošklivá arabská muslimská enkláva.😈

            • Protektorat Böhmen und Mähren by se mi nelíbil.

              Ale nelíbila by se mi ani Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika.

              A to jsem se naučil německy i rusky.

              A pokud jde o místní obyvatele, neměl jsem v Bruselu sebemenší problémy, moc se mi tam líbilo.Všechno tam probíhalo podle programu a k mé naprosté spokojenosti.

              Žádné zásadní a nepřekonatelné problémy jsem neměl ani v Moskvě. Leteckou linku a Hotel jsem měl reservované, na místo se dopravil částečně letecky částečně autobusem a částečně taxikem. Obsluha byla velice ochotná, ubytování a strava odpovídaly evropské úrovni. Prostí Rusové mi ochotně podali všechny potřebné informace. Dokonce v Moskvě v troleybusu kde nebyla průvodčí, ale automat, do něhož  se vhodily peníze a on vydal jízdenku. Problém byl v tom, že jsem měl jenom rublové bankovky. a tu přiskočil milicioněr, policista, vhodil tam ty tři požadované kopějky, podal mi lístek a vůbec nic odemne nechtěl.




Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit