Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem pro aby každý byl platově oceněn dle vzdělání a výkonu. Proto si myslím , že požadavek lobistických skupin jako jsou učitelé , lékaři, policisté nic neřeší.pokud nebudou narovnány platy všech ve výrobní sféře na úroveň která je v Eu. Požadovat paušální navýšení platů je špatné. Na plat toho učitele si musí každý pracovník vydělat a formou daní zajistit plnění. Pokud má někdo pocit , že je nedoceněný, tak má možnost svobodné volby.Tím , že se sníží počet pracovníků a je to jedno v jaké sféře , stoupne jejich cena. Ale valná většina na to nemá a proto se schovává za ostatní a žádá paušál. navýšení. Na ty platy v nevýrobní sféře by se vydělalo, kdyby se nevyváděly takové ohromné částky za hranice. Danit v místě výroby. *9*
  • Zákonná povinnost posílat děti do školy platí pro všechny.A pak přijde nějaký ochránce naší menšiny.A přinese nápad že za to že děti budou posílat do školy budou dostávat za každé dítě měsíčně 1000 kč.
    Vás zavřou a jim budou platit za to že plní zákonnou povinnost. *7*
  • Karierní řád ano. Ale jasně a jednoznačně daný zákonem a bez jakéhokoli nárůstu jak nákladů, tak i úředníků. Prostě jasně přerozdělit to, co je tam dnes. Ať mi nikdo netvrdí, že všichni učitelé jsou ti nejlepší proto chtějí stejně.
    • Jiste, ale zakladem prace ve statni svere neni aby plat byl urcovany kvalitou... To plati u nas samozrejme i pro skolstvi od zakladniho po vysoke. Kazdy statni zamestnanec bude bojovat za zvysovani platu a za neposuzovani kvality prace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit