Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže podle pana Porošenka je Nord Stream zvýšení energetické závislosti Evropy na Rusku. To je samozřejmě možné. Pojistit energetickou závislost Evropy na Rusku závislostí na Ukrajině by však bylo ne znásobení, ale umocnění rizika.

    Při četbě politických komentářů mám dojem, že buď je komentátorů cílem zmatení čtenářstva a diskreditace politiků, nebo že politici obývají vlastní realitu nemající s životem občanů žádnou souvislost (samozřejmě kromě "konzumace" vzniklých problémů). 

    Jako průměrně pozorný čtenář jsem si všiml, že příprava výstavby nového plynovodu souvisí se sankcemi: sankce uvalené na Rusko se prodlouží a příprava plynovodu se urychlí. Možná by na ČR měla EU také nějaké sankce uplatnit, třeba by se zrychlila výstavba dálnic (jakým konkrétně mechanismem ovšem netuším).

  • Handrkovat se o ekonomické nevýhodnosti severního plynovodu přes Balt je u Porošenka nesmysl.Právě proto,že přes Ukrajinu je v poslední době hazard vést plyn přes tuto zemi,dostává Evropa možnost když ne vyřadit,tak omezit tranzit ruského  plynu do Evropy.Je jasné ,že Ukrajina přijde o hodně peněz za transit.Ale to je již úděl nesolidní země,která se bije v prsa,že plní asociační dohodu s EU a že zákony pokračují plným tempem.Tomu snad věří málokdo.
  • Má některý stát v Evropě ještě větší nýmandy a darebáky v politice než Ukrajina ? Chudáci Ukrajinci, ze země jich za poslední roky prý odešlo kvůli bídě už přes 10 milionů. Poroše snad netřeba komentovat...
  • to  by se mu hodilo nacistickému banderovci spojit se s fašistickou unií

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit