Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patrně je psychopat.Celý svět si láme hlavu jak pomoci Ukrajině a jeho největší starost je jak škodit.
  • Jaképak jednání s Rusem, o čem? Na Rusa platí jedině klacek, vyprášit kořich a zahnat zpátky do stepi. Jedině tomu rozumí.
    • Na tebe by zase nejlépe platila katovská mučírna osazená co nejkrutějšími katy.Aby tě tam katovští mistři,co nejkrutějším mučením léčili z troubovitosti.
  • Porošenko je válečný štváč, který rozdmychává nenávist a žene Evropu do neštěstí. UK s fašistickým režimem za to nestojí. Proto sankce proti Rusku zásadně odmítám.
    • Přesně napsáno a to jsem rusa neměl nikdy rád.Co ale píšou dnešní média jednoznačně ve prospěch UK si nezadá s minulým režímem.
  • Převzato z PL:
    Ztratili jsme všichni soudnost..Voláme po „tvrdším postupu proti Rusku".
    A už jsme tak hysteričtí, že nám vůbec, ani za mák nezáleží na tom, s kým jsme se v tom boji spojili a komu a čemu tím sloužíme.
    Našimi spojenci jsou strany jako Pravý sektor a Svoboda, kterou Simon Wiesenthal Center označil za jednu z nejnebezpečnějších neonacistických stran v Evropě.
    Nevadí nám to. Podporujeme stranu, která se svou nacistickou orientací vůbec netají a oslavuje památku SS divize Galicia a Stefana Bandery.
    Strany, která se svou sesterskou stranou, Pravým sektorem, organizuje podle svých vzorů, jako je SS Galicia divize, bataliony, které devastují obyvatele východní Ukrajiny.
    Nevadí nám to. Podporujeme to nejhorší v současné Evropě. Vládu, jež má na rukou krev už téměř 3000 obětí a statisíců uprchlíků, kteří ztratili své domovy, protože je bombarduje děly a raketami jejich vlastní vláda.Nevadí nám to.
    Nevadí nám podporovat vládu oligarchů s vlastními soukromými armádami, děláme to, protože podporujeme vládu, která odstranila „vliv oligarchů". Odstranila jej tak, že jeden oligarcha vládne jako prezident tak silný, že ustupuje tlaku nacistů z Národních gard, kterří mu vyhrožují „pochodem na Kyjev", pokud neustoupí jejich požadavkům. Pan prezident ustoupí, ví, že bez nacistů a žoldnéřů z Národních gard bude následovat svého předchůdce. A druzí jsou jmenováni guvernéry míst, která zatím ovládali svým vlivem - nyní chtějí vládnout přímo, a protože jejich poddaní s tím nesouhlasí, zřizují si soukromé armády k potlačení odporu.Nevadí nám to.
    Ztratili jsme rozum, ztratili jsme cit, ztratili jsme svědomí.Stali se z nás pokrytci, kteří „podporují Izrael", ale podporují i vládu, jejíž hodnostáři chtějí „zbavit Ukrajinu moskevsko-židovské mafie" a „zbavit Ukrajinu Rusů, Židů a jiné verbeže".
    Nevadí nám to. Kam se řítíme tak horlivě?
  • tečka jebe kozu malinkým pindíkem, a vo tom to je!! *3* *3* *3* *4* *4*
  • Česká vláda, parlament a senát jsopu spoluviníky tady tohoto zvěrstva!!!!!!!!!!!!

    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1633-video-sokujici-provolani-k-evropskym-narodum-z-ukrajiny-takhle-vas-budou-zabijet

    Stejně tak sjou spoluviníky těch milionů pobitýchz, umučených, mrzáků a vdov, sirot a milionů lidí na útěku z Kosova,Afganistánu, Iráku, Sýrie, Líbie, Egypta,..všude tam kde v rámci role užitečného idiota pro USA jim pomáhali v rámci akce !Neseme Vám svobodu a demokracii" Potom se diví !!!, že tyto národy a jiné to chtějí vracet i s úroky za své pobité, zmrzačené, vdovy a siroty a miliony lidí kteří přišli o střechu nad hlavou, práci, jídlo a vopdu !!I ten z hradu to jasně řekl, že se na to musíme připravit!!! A proč? to se nevědělo, že k tomu dojde? nebo se myslelo, že ty národy budou natrvalo vazaly a idioty USA a jeho kámů?To samé je i na Ukrajině, oni si tí užiteční idioti mysleli, že se nechá východ ukrajiny vybít? tak chce pracý sektor,Tyxmošenková a Kličko?!!!
    • Máš pravdu.Zase nám vládne banda vlastizrádných lumpů,zralá na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně a znárodnění veškerého majetku těchto vlastizrádných rodů.
  • Nejlepší by bylo, aby EU přestala od RF odebírat plyn a ropu a tím je nejvíce potrestá. Nebudou mít na nákup Nivy a ostatních mléčných výrobků od Olmy a na lososy z Norska. Budou muset žrát vnitřnosti z ryb (kaviár) pít hodně staré archivní víno z Čile. A pak těch 1000 tanků co je viděl čoko Waltzman stáhnou.
  • http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1621-sokujici-dokument-pravy-sektor-na-ukrajine-odvysila-jej-ceska-televize
  • Putin je fašoun, že mu není rovno!
    • Máš pravdu. Je horší než Kristus nebo Kalousek.
    • Od dementního kanibala z CCCP to skutečně sedí.
      • ty musíš být buť ukázkový idiot, nebo dobře placený provokatér, a nebo velký komunista, který svou předstíranou blbostí přivádí nové voliče pro KSČM. Je to sice nefér způsob, ale velmi účinný! Za dobu co tady takto vyvádíš, jsi přesvědčil o správnosti volby levicových stran už mnoho čtenářů, víš to? Pokud jsem to uhodl, tak čest tvé práci, pokud ne, tak jdi do pr.ele ty d e b i l e !!
        • (ukázkový i d i o t je samozřejmě Tečka - kanibal, to aby nebyla mejlka. "Odstřelil jsem to špatně.")
  • očekáváme spravedlivý trest (v čínském stylu) pro ukrajinské zločince v kyjevě a ne nové sankce ti unijní šašci se snad stali nesvéprávnými proč nepenalizují usáky za dluh který
    nesplácí ??? *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit