Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • potřebují naložit pořádně na hřbet. Dobrovolně a bez zábran loví z moře chamraď z Afriky. Chamraď se tam domestifikuje a začíná být oprsklá. Běžný ital před nimi skloní hlavu ignoruje .... a maže si po svých. Nebýt statečných turistů např. z Moravy nikdo neřekne ba neukáže přivandrovalcům kde je jejich místo. Nikdo je nevykáže z busu kde jedou načerno. Nikdo jim neukáže značku prstíkem když škemrají o peníze.
  • Evropou obchází strašidlo- tzv. populismus. Mnozí ani pořádně neví co to je. Definici si každý vykládá po svém. Pro ty co jsou nějak spjati s dosavadním Systémem je populismus hrozbou, nejistotou, obavou a ztráty moci, vlivu a ohrožení nadřazenosti a nabubřelé dosavadní chamtivosti na úkor druhých. Jen se opakuje hlavně ve vševědoucích médiích papouškuje a straší tímto slovem. Kdo a čeho se tu vlastně bojí? Paradoxně už z principu příčiny x následku se, mám ten dojem, bojí ti co netušily že je tu vyšší princip- zákon nad všemi zákony . Kdyby Systém naslouchal společnosti jako celku, tedy všem. Především pak opovrhované "lůzy". Nemusel by se nějaký populismus, fašismus, neomarxismus, komunismus, náboženství a dogma a já nevím co ještě je za nálepky...vůbec řešit. Logicky pak vlastně následek nepředpokládali. Nechtěli naslouchat ani slyšet jiné názory, jiné kvality...Teď budou muset. Hysterie varování před před populismem přichází od koho odkud? *3* Komu vadí nejvíc? *8* *2*
  • Škoda, že v EU není politik, který by se začal zabývat otázkou, proč ve všech státech EU rostou preference tzv. xenofobních, protiislámských a extrémně pravicových stran. Zřejmě mají obavy, že by se dozvěděli věcí, o kterých nechtějí slyšet. Jednou, až to přeroste jisté meze, bude již pozdě a všichni tzv. eurohujerští přicmrdávači Merkelové a spol. budou muset do nedobrovolného politického důchodu. Zaslouženě.
  • V dnešní mediálním degradovaném světě je to třeba přeložit. Vlastenci nebo vlastenci...
    • prej vlastenci :D spíš se předhání v rozdávání toho co nemaj :D
  • presstituti z kavárenský cacali, nebo presstituti z bakalovi seznami ! *8* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit