Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase jeden případ, jak multi-kulti nemůže nikdy a nikde skutečné fungovat. Kosovo is Srbija, Macedonia is Greece. Současná rozpínavost sekty Alláhova plemene nemá v dějinách obdoby.
  • možná by spíš Makedonci měli mít obavu z anexe Řeckem. Řekové přece už Makedonii mají tak by tu zbývající připojili. U nás se také Morava přejmenovala bez referenda a jakékoli diskuse na sousední jakési "Česko" A klidně bychom se mohli jmenovat třeba Centroslavie (středoslavie-středoslovanská republika). Ono třeba Irsko nebo Skotsko se také přece nejmenují podle sousední Anglie nýbrž Velká Británie.
  • Je až k nevíře, jaká snůška záměrně volených vět je v tom článku. Kdo zná historii, určitě ví, že agresívní NATO se vždy snažilo rozlézt se po světě a Balkán se stal v 90.letech skvělou příležitostí. Ne Rusko je problémem. To nerozbombardovalo Jugoslávii. USA pod pláštíkem NATO podpořily etnické nepokoje až z toho byla válka. Dnes ve státě Kosovo, které vzniklo protiprávně a v jehož čele stojí válečný zločinec chráněný dokonce soudem v Haagu, má USA největší vojenskou základnu mimo USA!! V Kosovu se stále provádí nátlak ze strany muslimského obyvatelstva (vedení státu jsou muslimové), podporované Západem na původní srbské obyvatelstvo, které je nuceno pod nátlakem místních teroristů opustit svá bydliště. Albánie chce vytvořit Velkou Albánii! A dalším krokem má být připojení Makedonie, kde je právě problém v etnickém nátlaku. Je pochopitelné, že se Rusko snaží tomuto zabránit. Vždyť je zcela evidentní rozpínání největšího dnešního agresora ve světě - USA. a dalším úkolem je nátlakem získat Makedonii a tam rozmístit své vojáky. Takže tam chtějí Amíci podpořit právě vznik dalšího muslimského státu, který by, tak jako Kosovo, okupovali svými firmami a vojáky. Takže problém není, jak píše autor, v nějakých pomlčkách. Problém je vysoká geopolitická hra. USA mají v Řecku své vojáky. Když byla nedávno krize v Řecku, která samozřejmě pokračuje, tak mohlo Řecko zbankrotovat a opustit EU. To ovšem nemohly Spojené státy dovolit. A proto bylo Řecko zatlačeno do kouta, aby přijalo vražednou půjčku od Evr.centrální banky, která není vlastně půjčkou, ale vyděračským nástrojem na udržení Řecka pod svým bičíkem. Je to celé jenom svinstvo, které nám tady nějaký redaktor zase chce převrátit a ukázat, jak je hlavním viníkem Rusko a my máme podpořit snahu USA a NATO o zapojení dalšího státu. Je třeba opustit tyto zločinecké spolky. Je nutné opustit EU, které už jenom diktuje a uděluje sankce, s nikým se nebaví. A je nanejvýš nutné opustit a oslabit ten zločinný spolek NATO, který není žádnou obranou, ale nástrojem Američanů na ovládnutí světa. V posledních dnech byla zase přijata další válečná doktrína na zvýšení zbrojení. Je to přímo zarážející, když si uvědomíme, že USA dnes na zbrojení dávají asi tolik jako minimálně dalších 5 dalších států dohromady včetně. Ruska
  • henrys
    A co tím chtěl básník říci? Před příchodem Slovanů na našem území také žili Kelti, máme jim to území vracet, když už ani neexistují? A proč demokratické SSA, anglicky jůesej, nevrátí území jejich původním majitelům, které demokraticky masakrovali a působili jejich genocidu?!
    Je snad název jedné provincie důvod k neuznání názvu jiného státu?! Byť to byla také původně provincie jiného státu, ale to rozdělení má na svědomí opět někdo jiný, ten by za to měl převzít odpovědnost!
    A světe div se, opět je to ten mnohými opěvovaný demokratický vzor SSA (pro méně chápavé, jde o českou zkratku Spojených Států Amerických - proč používat amerikanismy, když jsem v České republice).
    Jo a nemám náladu teď gůglit, ale myslím, že to také celé jeden čas spadalo pod Osmanskou říši a žádné Řecko tehdy neexistovalo, takže argumenty jsou vycucané zcela přesně podle rčení - Kdo chce psa bíti, hůl si najde:
    SSA a EU fans mají rádi polopravdy či úplné lži! *12*
  • vanhorne
    Stary soudruh Mikis Theodorakis, ten jeste zije?
  • Dva se perou a třetí se směje. Kdopak asi je ten třetí?
    • *1*
    • myslím, že Irán








      YEAH !!!!
      • da
  • To je dobře že největší problém Řecka je to, jak se jmenuje vedlejší republika.
    • Měli bychom chtít po Rakósku, vrátit Moravské pole! *3* *3*
  • Díval jsem se na historické mapy. A Makedonie za Alexandra ležela celá na území dnešního Řecka. "Skopje" byla celá na území tzv. Thrakie. *7* *7*
    • Pro ty co nesouhlasí: Napřed se naučte dějepis "troubové". *6* *16* *1* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit