Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řekněme to tak, že by raději slavili za nějakou tu miliardu zlatek Den závislosti na USA.
  • KIMCID
    z celého polska byly odvážni jen židé ve Varšavě,poláci u Casina a v Ardenách.
  • Poláci dnes dělají přesně to, co dělali v celé své historii, t.j. za pochvalu ze Západu štěkají na Rusko a okopávají mu kotníky na Ukrajině, to je jejich stoletá tradice. Vždy se snažili okupovat Malorusko, tedy dnešní Ukrajinu. To začalo již v 15.století, později po Ivanu Hrozném za smuty dokonce i dosazovali ruské cary (Lžidimitrij), jeden čas také obsadili Moskvu. Pak jim kozáci (tedy Rusové) za Chmelnického dali na budku a byl chvíli pokoj. Tehdy se Malá Rus vymanila z polského vlivu a stala se definitivně součástí Ruska. To Poláci nikdy nerozdýchali a jejich neustálé snahy o znovuovládnutí celé Ukrajiny nakonec vedly k rozdělení Polska,poprvé za Kateřiny II. Později táhli do Ruska s Napoleonem I , za to byli potrestáni jen symbolicky, až po dalším povstání v r.1830 byla část Polska přímo připojena k Rusku, kde však netrpěli žádným národnostním útiskem, právě naopak. Na západní Ukrajině byli velcí feudálové vesměs katoličtí Poláci a jejich nevolníky byli pravoslavní Rusové. Účast Poláků v intervenční a občanské válce proti sovětskému Rusku a Ukrajině a průběh války v r.1920 je všeobecně známý fakt. Po 2.sv.válce jim Stalin doslova daroval téměř polovinu jejich dnešního území. Dostali větší část Východního Pruska a 300 km pás z Německa až po Odru a Nisu. Jak se říká, pro dobrotu na žebrotu. Dnes Poláci znovu otevřeně válčí proti Rusku, tentokrát v žoldu USA, spolu s kyjevskými banderovci. A opět dostanou po právu výprask.
    • Superfilm: "1612" Khroniki smutnogo vremeni (2007) ...dobrý je umět číst a vidět je někdy více než číst...
    • ...katolicti Polaci a jejich nevolniky byli pravoslavni nebo reckokatolicti UKRAJINCI/jinak take
      CHOCHLOVE/.
  • I v Polsku přibývá lidí,kteří mají lumpů u koryt dost.
    • Poláci jsou bohužel podporovaní na náš účet přímo z USSá velkým počtem Poláků Židů a tak se mnohé státy, včetně nás dostávají do druhořadé pozice, - viz dotace z EU na potraviny, což je nevídané svinstvo. Tím jsme se dostali ze země v potravinách soběstačné na nesoběstačnou a to z více než 50% a takto se krásně zadlužujeme v řádech desítek miliard korun ročně, tedy navyšujeme naprosto zbytečně svůj deficit a Poláci jedou s jejich potravinovými šmejdy s ingrediencemi všeho druhu, včetně jedů na krysy, posypovou solí atd. na náš účet. A průmyslovými výrobky je to podobné. Obchodníci tlačí za každou cenu do ČR jejich např. náhradní díly do automobilů, které jsou nekvalitní - lidé je berou protože nemají dost peněz, automechanici pak tratí, protože jsou na to samé reklamace a tak se začínají bouřit a někteří už přistoupili na to, že z PLR náhradní díly do aut brát nebudou i za cenu, že zákazník bude muset jít jinam. Trh to vyřeší - tak vidíte jasně jak a polští lobbisté se ve Fashingtonu pro Polsko tuží až se z nich kouří. Je třeba si toto uvědomit a z Polska nic nekupovat, jiná možnost prostě není.,
      • Co to je, prosím to USSá?
        • Mám dojem, že to bude profašistická aliance států sev. Ameriky a západní Evropy.
        • KIMCID
          USA to jsou ti co nás osvobodili Udatná Sovětská Armáda *1*
  • Nemám nic proti Polákům. Naopak - mnoho jich je mi sympatických. Jejich nynější
    postoj ke konfliktu na Ukrajině však moc nechápu. Někdy mi to připadá,že v Polsku
    uvažují o změně hranic a utvoření nějakého velkého Polska. Co však je nejpozoruhodnější
    je tlak na řešení sporů válkou. V 21. století není možné aby civilizovaní lidé uvažovali
    o řešení sporů zbraněmi včetně těch atomových. A je tu i reálná síla té které země.
    Nejzábavněji působí mopslíci typu Saakašviliho který rafnul po Rusku a dostal přes ....
    Snad ti poláci neuvažují vážně o radě knýšete Trautenberka, že s Ruskem je třeba zatočit
    po zlém. Nedovedu si pořád představit proč se takto chovají a jak uvažují.
    • Je to jednoduché. Je zapotřebí zjistit čí ruka tyto Kašpárky nosí. Je pruhovaná s hvězdami a vyplněná papírovými dolárky bez ceny.
    • Samozřejmě, že jim jde o velké Polsko, chtějí konkurovat dokonce Německu a tak polská jejich věrchuška je zavrtaná v USSá zadnici , že jim ani podrážky nekoukají.Tusk s fašistickou minulostí v rodině poslal na Ukrajinu fašounky v pluku Mazurek, řádili na východě opravdu skvěle a byl za to svinstvo TUSK řádně odměněn Fashingtonem. V EU dostal trafiku - prezidenta EU. Zkorumpovaný a vazalský Brusel to jen potvrdil, EU je řízená z USSá. Jinak je zajímavé na zvědavci toto, co se týká odposlechů Merklové a čím ji USSá vydírají proti Rusku.

      Ve skutečnosti možnost volby nemáme. Protože nikdy nedostaneme možnost hlasovat pro své dobro a prospěch. Kdo by se o to pokusil, dopadl by jako Angela Merkel. Ta ještě donedávna se sbližovala ekonomicky s Ruskem natolik těsně, až to vypadalo jako selanka. Poté ale přišlo varování zpoza moře a americký velvyslanec v Berlíně pohrozil nebohé Angele zveřejněním její minulosti, včetně telefonních odposlechů. Angela má ve své minulosti několik nepěkných epizod, od nerozvážné podpory Frakce Rudé Armády (RAF) až po účast ve výcvikovém kempu německé Stasi v polovině 80. let. Ve skříni Angele chrastí zdaleka více než jenom jeden kostlivec. A tak nezbývá Merkelové nic jiného, než skákat podle not americké operativní buňky CIA v Berlíně a rušit kontrakty a vztahy s Moskvou, i když to ohrožuje německé podniky a hlavně její kancléřské křeslo.

      http://www.zvedavec.org/komentare/2014/11/6213-hystericka-kampan-proti-zemanovi-pochazi-z-dilny-americkeho-velvyslanectvi.htm

      Mrkněte na to , velice poučné o té USSá demokracii.
      • Polsko potřebuje aby s ním Rusko,co nejrychleji,ukončilo veškerou obchodní výměnu..To Polsko potřebuje,jako vepři drbání.
  • To mi hlava nebere,Nezavislot vsechny ztratily uz v RVHP,po 1968 byla NEZAVISLOT definitivne FUC v byvalych zemich byla DIKTATURA,sotva se zeme z jedne dostaly ,po 1989
    zase padly do podruci.EU snad dava volne pole volnost rozhodovat narodum ,aby se chovaly
    jak SVEPRAPRAVNE?Proti cemu by se bourili Polaci?O jake NEZAVISLOSTI muze byt rec?
    Ani okurky nesmi byt krive.....
  • Zato když se hovoří o 2: světové válce tak se zarytě mlčí o tom že Polsko nás
    okradlo o Těšínsko a těžilo tak z Hitlerismu. Naopak se Polsko propaguje výhradně
    jako oběť Hitlera.

    Jinak včera na ČT oslavoval 17 listopad Dlouhý - zástupce podnikatelů. Tak to
    už je na zvracení. A nikdo z moderátorů mu nevmete do tváře že roky spokojeně
    tloustnul se stranickou průkazkou KSČ.
    Najednou mu vadí okupace z roku 68. Do roku 89 mu zdá se nepřekážela v práci pro stranu.
    • To nebylo Polsko, ale fašistické Beckovské Polsko co si od nás ukouslo část zěmě.
    • Dlouhý je gauner zralý na naražení na kůl,po předcházejícím řádném stažení z kůže.
    • Je-li mezi politiky někdo zvláště odporný - jsou to týpci s životopisem jako Vláďa Dlouhý,
      který to z předsedy ZO KSČ Prognosťáku dotáhl na likvidátora českého průmyslu za kačku,
      pokladníka zločinné privatizační ODA, která skončila v konkursu a oblíbeného soudruha
      Goldman Sachs. To že nevadí ani strážcům charakterů v médiích ani politikům,kteří se ho zdá se vůbec neštítí - svědčí o pomatení hodnot v republice.
      • Souhlas -Dlouhý z prominentní komunistické rodinky zničil společně s dalšími prognostiky z Jakešovy věštírny totálně náš průmysl, protože není pravdou, že vše bylo nekonkurenceschopné. Vysoké školy a Ústavy ČSAV - největší kapacity v ČSSR již v 80tých letech provedly pro Prognostický ústav ČSAV prognozy až do r. 2025 a tam byly vytypovány oblasti, ve kterých jsme konkurenceschopní a je třeba je zachovat a rozvíjet. Ovšem všehoschopní šmejdi prognostici toto všechno spláchli na WC , zhasli a zaveleli k útěku ekonomů- šarlatánů před právníky a šli sprostě krást nevídané majetky. Bance na Wall Streetu Goldman Sachs vůbec nevadila Dlouhého komunistická minulost - přesně podle Američana Perkinse - Zpověď lovce ekonomik - a tohoto komunistického šmejda začali královsky platit, takže došlo k rozpuštění PZO s okamžitou platností a tím se podniky, které byly konkurenceschopné staly nekonkurenceschopnými, protože přišly o obchodní zástupce. Podniky za totáče vyráběly a PZO obchodovaly - viz. vyjádření na Žofíně i Babiše. Z hodiny na hodinu byli bez práce a tak nám tito šmejdi prognostici a spol. tvrdili, že podniky nejsou konkurenceschopné a tak je mohli beztrestně rozkrást, rozprodali je za velké peníze pro sebe. Bilderberg - Fashington - Goldman Sachs pak vyslali svoje zástupce i do prezidentské volby - Kchárla von Sajrajta z Bilderbergu, Dlouhého, u Fišera je to sporné není to jasné, zda také. Tomuto svinstvu se říká demokracie made in USSá a vazalské EU:

        Za miliardy byla před hadrákem spuštěna v SONP Kladno jednotka na výrobu nejušlechtilejší nerez oceli ve střední a východní Evropě, kterou šmejd Dlouhý ani nevyjmul z privatizace SONP Kladno jako mimořádnou investici a tu pak bezdomovci odnášeli po částech do sběrných surovin -. viz. vystoupení prof. Komárka na sjezdu ČSSD a SPOZ - toto byli ti odborníci, které jsme si vycinkali. Dlouhý a spol. by měli sedět do konce života za tuto destrukci a krádeže a ne se za nakradené peníze občanů tohoto státu válet ve vile na Zbraslavi a být placeným šmejdem přímo z Wall Streetu - bankou Goldman Sachs. . .
    • KIMCID
      dobrá kniha na to téma: Kyselá těšínská jablíčka
  • poslední dobou mají poláci v hlavách usácký sra-----ky *16*
  • Jaká nezávislost ?
    Tak , jak je kvůli kolaborantům poslušným vazalem US hitlerčíků Čechostánsko , tak je vazalem i Pšonsko !
    Stát , kde se místní kolaborantská pakáž paktuje s US hitlerčíky a dovolili na svým území umístit jejich okupační armádu , tak takový stát není nezávislý !
    • Oni budou vždy závislí na nenávisti k někomu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit