Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si nemyslím, že je to s tou nezaměstnaností tak horké. Volných pracovních míst je dost, podívejte se třeba sem - www.vimvic.cz/pracovni-nabidky, lidi jsou často jen moc vybíraví nebo neumějí hledat.

  • Nn
  • Rozvoz zboží se ještě dlouho bez řidičů neobejde - i kdyby cestou neřídili, na zastávkách musí někdo složit zboží, vyřizovat reklamace a chlácholit rozzuřené zákazníky... *1*
  • Mě práce nevadi,tak nic nezkracujte!
    • Plno práci, napr. Stavební práce v zástavbě bych omezil... Tak max na 4h denně.... Teď se jen dohodnout jestli ty zbylé 4 hodiny zkrátit, nebo vymyslet papírování na 4hodiny denně pro takové jako jste vy a 4hodiny práce jim nestačí ;)
  • Kneissel ultra glider 186 je málo delka schází tak tři centimetry jelo by to pomalu z výprodeje bohatých v Rakousku běžek se nekde prodávají tak jako tuny hader oblečení,které by jinak skončili na naklady Rakouska v odpadech ,tak je vozí do Československa ,tak jako odpad aut z Německa,Rakouska,Italie vozí do České republiky a mafiani s pojišťovnami dokaží prodat absolutní šrot auta i o padesát tisíc více jeli to nejaký Jeap,Jedině KSč vláda jednés strany nežli mafianský kapitalismus
  • Jedině vláda jedné strany KSČ nevytvářela nezaměstnost a VB bylo jen několik lidí v okrese Gottwaldov tři služebny VB ,městký uřad měl osm lidí v současnu má padesát v stejné lokalitě .
    Kapitalismu zrušit
    • Vo co ti jde?
  • Od dob christianizace prochází evropská společnost nyní největší a zásadní proměnou, na jejímž konci vykrystalizuje rozdělení společnosti, na jakési patricie a plebejce. Patriciové budou největší škůdci a paraziti s největším škůdcovským potenciálem typu migračních nájezdníků, umělců hájících TV a různých gaunerů a politických hochštaplerů, kteří přísně dodržují autocenzuru v intencích merkelovské politické korektnosti. Ti, co se dovolávají diskriminace a pohrdají prací, budou jakožto patricijové dobře hmotně zabezpečeni, naopak poctiví moulové a lidé mající pozitivní přístup k životu budou dřít jako mezci, protože budou v absolutní menšině a budou muset uživit velkou armádu výše uvedených příživníků.
  • A ještě,když tady byla vzdělanost a ne kupování vzdělání na různých univerzitách,kdy ruční práce ,která vytváří hodnoty je opovrhována tak já si vážím práce pořádného, kvalitního řemeslníka než obrýleného p.Drahoše,který nemohl projít.Nechce se mi zdát,že nemáme kvalitní lidi,když jich bylo dříve dost.Každý student střední školy ví,že mosty ,baráky a další zařízení se musí po cca 30.letech generálkovat jinak vám spadne na hlavu .Když rozkradený stát tak to tady muselo být pozlacené a ne v jakém je všechno stavu.Pomlouvání druhých je cesta do pekel a sra..k ,ve kterých se již nacházíme.
    • Sám jsi kradl a svádíš to na Drahoše...
    • Lidská společnost je založena na spolupráci a potřebuje jak řemeslníky tak i intelektuály. Někdo umí holt to a jiný zase ono. Lidí si vážím nejen podle toho co dokáží, ale především zda se chovají morálně a čestně. Nevím co vadí pisateli na p. Drahošovi, asi měl pisatel problémy ve škole a proto mu vadí lidé vzdělaní.
      A ten rozkradený stát mají na svědomí ti "bývalí", kteří využili změny režimu, schovali rudou knížku a "rozprivatizovali" co se dali i nedalo.

      Ano "Pomlouvání druhých je cesta do pekel a sra..k..." a tak nechápu proč to pisatel dělá.
      • Mě vadí lidé typu p.Drahoše,kteří přebírají výsledky práce jiných za své.K tomu vzdělání,pocházím z vysoce vzdělané rodiny,proto si vážím profesí lékař,lékárník dále technických zejména elektro,strojní ne tak divadelní,právní,politologie,zkrátka kercavé školy.Proéblémy ve škole jsem měl,protože jsem byl ze živnostencké rodiny a naše rodina nebyly křiváci,proto psala naše rodina,že jsem syn obchodníka a bylo to špatně.Vystudoval jsem díky roku 1968 a to výběrovou školu,takže jste vedle jako jedle.A až přesto dokážete co já v životě pro lidi tak se nebudete psát x.
  • Konečně rozumný názor a to od politoložky asi má mozek a ne díru do krku jako mnozí politologové např.Pehe apod co sem zatáhl Havel.Na vlastní kůži jsem poznal,když jsem byl demokraticky a svobodně hromadně propuštěn po 43 letech poctivé práce pro společnost,která tady byla do r.1989,než jí znásilnily žvanilové z prognostického dementního ústavu s chátrou z hrádečku za pomocí ovčanů,kteří si myslí,že mají svobodu a demokracii.Totálně okradeni trvale o část důchodu.Tak to ne!Dokud tady nebude vše dáno do původního stavu bez žebráků a dalších nám neznámých jevů prvobytně pospolného zlořádu tj.kapitalismu po česku .Kdy rodina je sprostý název,kdy tisíce zničených životů tímto režimem tak není co slavit a budeme bojkotovat jakékoli mejdany k 100.výročí tohoto absurdistánu.
    • Pokud vím, že v Prognostickém ústavu působili různí Zemanové, Klausové a další, zatímco V. Havel "působil" v kriminále co by vězeň. V. Havel byl na Hrádečku, ale ten současný MAN se rozvaluje, kouří a lije do sebe alkohol a pak plácá nesmysly střídavě na pražském hradě a na zámku v Lánech. Pisatel zjevně absolvoval stranické školení a proto se tady ohání marx-leninskou terminologií, kterou mu ta soudruzi lili do hlavy.
      • Ano Havel působil v kriminále a pokud jsem četl tak to byl spolupracovník a měl se tam velmi dobře na rozdíl od mého otce odbojáře.A na toho Zemana opravdu nemáte,ale asi na Drahoše a Havla rozhodně.Ke Klausovi se nevyjadřuji toho jsem neznal.A co takový Dlouhý,Komárek ,Ježek to je sestava.
  • Píše se z opice.....
    Migróši jsou tady moc dříve. A ti co nepracují zatím jaksi nezanikli. A jsou závislí na nás a čekají na požitky z naší práce. Mutr by ty požitky měla snížit tak jak je to u nás. Paní politoložka by si měla vzít jiné féma!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit