Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se povedlo! *1* *1* *1* Hodnotit KSC podle "cistych rukou" je jako hodnotit cloveka, ktery nema auto, podle spachanych dopravnich prestupku... *3* *3* *3*
    • Vím že jsi nesvéprávný Haryku ale mezi normální lidi se nepleť, hned tě prokouknou a pak se stydíš.
      • nápodobně ..vyčistit zuby a spát !! *5*
  • Pro Petr.Hlavně je třeba potrestat tebe.Nejprve ti vydloubat oči,když jimi nevidíš,jak jsou obyčejní lidé zbídačování.Pak tě pověsit za koule do průvanu.Přesně takovou demokracii tato země potřebuje a brzo se jí dočká.
    • Pomatený Klasi Jaroslave, nech se rychle vyšetřit u dr. Chocholouška, abys dostal potvrzení o duševní chorobě. Jinak bys za ty sadistické kecy mohl stanout před soudem.
      • Zase jsi tady ty pomatený hlupáčku Petře, nepotřebuješ nějak pomoct ?
  • Bez výstavby dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení těmi nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • TRESTNÍ ZÁKONÍK č. 40/2009 Sb.:
    § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...
    § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...
    § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...
    Z uvedeného vyplývá:
    1) KSČ byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou
    2) další organizace založené na její ideologii, tedy i KSČ(m) je rovněž zločinná a zavrženíhodná
    3) založení, podpora nebo propagace hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, jímž je komunistické hnutí je trestným činem.
    4) veřejně projevované sympatie ke komunistickému hnutí je trestným činem.
    5) veřejné popírání, zpochybňování, schvalování nebo snaha ospravedlnit komunistické genocidium a zločiny komunistů proti lidskosti je trestným činem.
    • Petře půjdeš za mříže, už je to hotová věc.!!
    • Budeš potrestán Petře nic se neboj.
    • 1. Svůj trestní zákonník si vypracovala i fašistická strana NSDAP v německu. Chcete říci, že stíhání a zločiny pro jeho nedodržování které bylo v době nacismu bylo vpořádku? Kdo může říct, kterej právní řád a zákonník je ten pravej? Snad jen Bible?

      2. Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...
      Mají bejt tedy potrestány všechny současný vlády za to, že prokazatelně potlačujou ekonomickou (a mnohdy nejen tu) svobodu občanů?
      • Ad 1. Nechápu, co s tím má společného NSDAP. Snad jen to, že to byla Národně SOCIALISTICKÁ německá dělnická strana. Také zaváděla socialismus, jenom ne rudý, ale hnědý, což je vlastně totéž.
        Který právní řád a zákoník je ten pravý? Ten který respektuje Spravedlnost. Ta není samoúčelná, ale jejím smyslem je zajistit stabilitu a vývoj společnosti. A Bible? Křesťanské Desatero není nic jiného než morální kodex (Nezabiješ, Nepokradeš, Miluj svého bližního jako sebe samého...).

        Ad 2. Nevím, že by tady někdo potlačoval ekonomickou svobodu občanů. Každý může nabízet svou práci tomu a tam kde ji někdo koupí. Každý může nabízet své služby jako OSVČ. Moji ekonomickou a ani jinou svobodu nikdo nepotlačuje.
      • Jen opravdovy hlupak muze nevedet, ze NSDAP nebyla fasisticka strana ! *1* *1* *1*
    • s jejich zákoníkem, jdou k Daubnerům na zavináče, možná si je tam poslechnou
  • To už jste zapoměli, co tady komančové celou dobu dělali, jak kradli lidem majetek, zavírali je do vězení, zabíjeli a prolézali Rusákům řiť. Bývalí komunisté jsou nalezlí ve všech stranách a opět všichni kradou jen to fičí. No hlavně všichni volte komunisty a pak uvidíte, jak s vámi zatočí. Už to tady bylo, nač to opakovat. Komunisti jsou sprostý dobytek a už dávno tahle strana měla být zrušená. Ovšem to má na hřbetě p. Havel, ten to podělal a mohl je zničit, pročpak to asi neudělal???? *12* *16* *11*
    • Souhlas s vaší poslední větou jinak blábol.Až někdo bude určovat 22 let devastace této země tak zjistíte co neštěstí v rodinách a mrtvých zavinila tato pseudemokracie.Lidem byl zabaven majetek a některým dodnes nevrácen to se mě týká.Já se komunistů nebál a nebojím a hnusí se mi lidé,kteří je dnes pomlouvají a tak jako za němců hajlovaly tak za komunistů čestikovaly.Já je budu volit,protože kapitalismus ,který tady byl nastolen patří do 18.stol.,ale jsem přesvědčen,že to byl záměr Západu tuto zemi srazit na kolena za Sudety,II.sv.válku,protože se nám tady dobře žilo.Co je to za stát,kde se krade a netrestá?
    • To už si zapomněl, co vlády od roku 1989 dělali. Jak taky kradli a přesouvali si do svých kapes, rozkrádali majetek, Americe a Evropské unii prolézali řiť. Zabíjeli nepohodlné lidi atd??? Většina politiků je zalezlá v dozorčích radách a na jiných nejasných postech státních, polostátních i soukromích podnicích. A opět kradou, podplácí jen to fičí.

      Jenže dneska na zabíjení mají mafii, a na zlodějinu mají právo šité přímo na míru. To všechno si ještě pojistí imunitou.

      je jedno jestli je tam ODSák, Socan, Komunista. kradli, kradou a třeba krást budou dál. To záleží na toho koho si tam zvolíme. Jestli se budeme nechávat lacině opíjet rohlíkem a budeme věřit těm kecům co budou na volebních plakátech. Dokud budou mít celoživotní imunitu, za svou práci nebudou nést odpovědnost a nebude jasné proč, kam, jak a za co odchází peníze. Tak se nic nezmění a je jedno kdo tam bude sedět.
    • Kubikulo nekušuj, jsi malý hajzlík který ma na řiti kolo od nočníku, tak se podle toho chovej !!! Jak táta sundá řemen bude zle !!!
      • mu kouká WC papír
    • To co popisujete je minulost a ta se nikdy nevrátí. Komunisté kradli, ale to co předvádí nynější klika tak to tenkrát nebylo vůbec nic. A komunisté zavírali. Tak dnes se nepohodlní lidé prostě ztrácí. Nebo jsou spáchány atentáty. Tak jaký je rozdíl????? Lidé si mysleli, že po 1989 se bude všem žít lépe, ale nic se pro občana nezměnilo. Jen zdražilo
      • Nejak jsi pozapomnel, ze koncentraky komunistickych mafii se ekonomicky samovolne zhroutily... *1* *1* *1*
        • A co na hlavičku jsi Haryku nespad ? třeba hned po porodu, vypadá to že jo.
    • Doufám, že (pokud je máš) jednou tak budou tvoje děti mluvit o té nejlepší polistopadové straně, jaká je dnes ODS a nebo TOP 09, kolit za vládnutí těchto dvou stran přišlo lidí o život, kolik jich zmrzlo, přišlo o práci, kolik jich škočilo pod vlak apod. Kolik lidí díky těmto dacanům z ODS a TOP 09 přišlo v exekuci o majetky. Rád bych to pak věděl.
      • To je ale hloupy prispevek, az neuveritelne hloupy... Lidem, kteri byli zvykli nic nedelat a spolehat na to, ze vsechno za ne rozhodne ruda mafie, samozrejme bude drvat velmi dlouho, nez se nauci opet normalne zit a chovat se i k sobe zodpovedne... *1* *1* *1*
        • Nemáš problémy sám ze sebou, Haryku tipuji že máš obě ruce levé, na to mám čich.
  • Naše země v celých světových změnách a systémových vlnách co se teď dějí i jinde..., kde komunisti nikdy nevládli ani náhodou je v tom prostě taky... Nejsme spolu s našimi politiky žádným pupkem světa co jím hýbe a myslet si, že spasitelským návratem komunistů se vše do několika let napraví je silně přeceněné. Kéž by to bylo tak jednoduché a touto volbou se vše dalo do pořádku. Nejsem si ani jist, jestl o tolik "důvěry dělníků" vůbec komunisti skutečně v současném stavu stojí, protože ti ostřílení kozáci určitě ví, že by to ve skutečné praxi žádná sranda nebyla ! Ona je jedna věc kritizovat a druhá je skutečně "vzít žezlo do ruky" se vším co k tomu patří a jít do něčeho i se všemi riziky a následky..Svět je dnes natolik propojen, že žádná země si už nemůže dělat co by chtěla a ta naše malinká zemička už vůbec ne !
    • Oponuji vám!Za život od r.1946 jsem nepoznal žádnou vlnu a nemyslím si,že jsou komunisté spasiteli,ale bude potrestána zlodějna.Zabaven majetek,který byl zcizen,nemravné padáky nebudou apod.Opětovně bude vybudováno to co tady bylo zničeno dokud je tady generace otců a dědů,kteří něco umějí a ne příživníků typu Béma,janoušků a dalších.A hlavně se na tom budou podílet ti co přivedly tento stát na buben.Práce osvobozuje a nevytváří kriminální prostředí.
      • O tomhle se ,ale vůbec s vámi nepřu.., Zlodějina se má potírat to je naprosto v pořádku..., jen se divím, jak někdo může naivně věřit tomu, že když "někoho" zvolí, tak se najednou stane zázrak. Bémové,Janoušci, Nečasové a jiní jsou totiž většinou právě synové, následníci a tuzexoví potomci těch co tu vládli a začali to tu zde rozkrádat hned po domluveném divadýlku s předáním moci za beztrestnost, což jim Havel a spol. slíbil a dodržel i s Klausem-Pružinským, který studoval v zahraničí, kde se jen tak někdo běžně nedostal.. Politici totiž nikdy nebyli,nejsou a nebudou čistí nikde. Já nevím o žádné takové zemi, která by měla takové představitele. Na to jsem už po světě nacestoval hodně,abych to mohl tvrdit. Jen se o tom tady tolik nemluví a spousta věcí se do této země ani nedostane a nebo se o tom mlčí, protože se to prostě nehodí někomu do karet. Jen to co se hodí pro rozeštvání lidí mezi sebou,aby se právě mohlo kráct ještě víc...Koukněte se okolo, jak se k sobě lidi chovají a bude vám jasné, že se takoví lidi nikdy nedohodnou na ničem, což je plánovaný účel. Půjdou jen tam kam jim to někdo vyřve v megafonu na náměstí a oni to jen odkývou a půjdou..Mě to taky všechno štve jako vás ! nejste sám komu tato doba vadí a jedno mi to určitě teda není ! Ono je to, ale složitější a hlavně na běh na dlouhou dráhu..Celý život jsem normálně a poctivě dělal, jak jsem mohl a co jsem uměl a co mi z toho zbylo ?
  • nehledejme v tom vědu,pravicové strany se zdiskreditovaly sami,ČSSD zase novináři,tak nastupuje třetí v řadě,to je přeci logický.
  • Něco jiného je, když se dostane do vlády levice na západě a něco jiného v bývalých socialistických státech.Na západě nevládli komunisté, oni hrůzy komunistů nepoznali
    • Ty jsi byl asi Vlku v cirkuse na jízdě smrti, a tam jsi viděl ty hrůzy, je to tak ???
    • Vlku hrůza jsi ty, raděj ani nevycházej na ulici !!
    • Taky Atilla byl pěkněj výlupek a hodně lidí zprovodil ze světa a stejně jej nikdo neodsuzuje, že ano.
      • už se soudí sám..za každého zabitého si musí vyzkoušet jaké to je...
    • no o těch hrůzách kdy a kde a v jaké době by se dalo vždy polemizovat.Možná,že dneska prožívá hrůzu daleko víc lidí než dříve
  • Protože bolševici z ODS a ČSSD i dalších stran vylepšili život národa takovým způsobem že příšerně nasrali všechny lidi budou se nejspíš muset zařadit do výrobního procesu jako řadové lopaty !Rád bych viděl hlavně Kalouska jak v Mišelince opět tahá gumy a Nečase při kopání výkopu s partou cikánů !Do důchodu by měli jít asi tak v 80letech což při stravě z Polska kořeněnou posypovou solí i čuchání jedovatých par z poměrových indikátorů na ústředním topení které je jak rakovinotvorné tak alergenní jim jistě kondice a zdraví vydrží až do smrti !
  • Žeby pan Zeman byl to pravý ořechový, tomu snad může věřit jen autor. Většina národa snad nemá tak krátkou paměť, aby si nepamatovalo jeho lavírování a politický kšeftování s panem Klausem a ODS.
    Ale ono "napětí a z toho, co nastane, až Západ ztratí své privilegované postavení ve světě." to je bohužel zcela v pořádku. Zpitomělý národy se totiž neuměj poučit z dějin. Dnes ignorujou snahy Ruska o účast v EU. Možná maj oprávněný obavy o jeho vliv. Ale daleko horší bude, pokud se spojí s Asiaty, což je následně logický. Je přeci známý, že Rusko bylo vždy nárazníkovým státem v asiatskejch nájezdech na Evropu. A pokud tu Rusko zklamalo, víme všichni jak to dopadalo. Takže se hloupý stádo těš na kolikátou už "pomoc ze západu". Ale nakonec - každý proroctví se musí vyplnit, tedy i to Sibyllino....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit