Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Březina není u prvního průšvihu. Samozřejmě finančního. Je to banda nenažranců bez studu a cti.

    • Brezina je dite zEmana. Po dokonceni skoly ho becher udelal nejakym ministrem , uz se asi zapomnelo ceho a proc se tak stalo. Nicmene to byl jeho start do tohohle vseho. Je to celkem jeste mladej kluk , urcite to nekam dotahne. Ani bych nevylucoval , ze se jeste v CZ podiva znova do te tzv " velke " rozumnej v CZ  , politiky. Ted se jen musi pockat nez se na nej trochu pozapomene v tom zapornem modu. A znova Na straz !!! 

      Brezina for prezident !!

  • Dekuji tehle redakci za opravdu zabavne cteni . V dobe kdy se tohle co chteji ti komici ted stihat jsem navstevoval CZ casteji nez ted. Treba takova Praha olympijska , jenom namatkou. Beh okolo Vltavy s celkovou uzaverou oboubrehu , tedy minena silnice pochopitelne a temer vzpoura tam zablokovanych lidi kteri chteli odjet na chaty . Dalo by se pokracovat do nekonecna. 

    Jako bonus doporucuji ctene redakci pozadat o stanovisko k tehle kauze jisteho Pavla Bema. Jestli vam to jmeno jeste neco rika. Pokud by si sam nevedel rady s tim co rict , velmi radi mu poradi jeho verni poradci . Hulinsky , Tenhle Brezina , Janousek - Kolibrik - , prima kadr Rittig , Hrdlicka .... Co jmeno to znalec v oboru nad jakeho neni. 

  • brezina je na uteku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit