Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl to čin psychicky nemocného člověka, trpícího schizofrenií s persekučními bludy. Z právního hlediska tedy neodpovědného za své činy. A kolik takových se pohybuje mezi námi? To nestačily případy vražd 

    - školáka ve Žďáru nad Sázavou (pachatelka Orlová - S DIAGNOSTIKOVANOU SCHIZOFRENIÍ - u níž pečovatelka určená ze zákona - Orlová by/a zbavena způsobilosti k právním úkonům a matka,takto ze zákona určená pečovatelka - ji nechala bydlet v cizím bytě, nekontrolovala, že nepřijímá léky) 

    - nic netušící ženy v obchodním domě na pražském Smíchově? SCHIZOFRENIČKOU, co se pokusila předtím zabít jinou ženu v restauraci, nebyla umístěna v kriminále, ale převezena do léčebny v Bohnicích - prý "chyba nastala v komunikaci mezi policisty, záchranáři a lékaři. Ředitel bohnické nemocnice uvedl, že pacientka "byla z léčebny propuštěna ve stabilizovaném stavu a s nastaveným užíváním léků" (KTERÉ, VZHLEDEM K NEPŘÍJEMNÝM VEDLEJŠÍM ÚČINKŮM ROVNĚŽ NEUŽÍVALA) - jak směšné. 

    V OBOU PŘÍPADECH - ALIBISMUS LÉKAŘŮ I PČR - NON PLUS ULTRA!

    A kolik takových - NEMOCNÝCH LIDÍ, JAKO ONY DVĚ VRAŽEDKYNĚ -běhá mezi námi? 

    Prý - HUMANISACE PSYCHIATRIE!

    TŮŮŮDLE!

  • Dobrá zpráva z Polska:

    "Ministr vnitra Joachim Brudziński dnes informoval, že policie v pondělí zadržela tři muže, kteří na internetu po útoku na Adamowicze vyzývali k dalším vraždám. Nabádá lidi, aby si uvědomovali svoji odpovědnost za slova a aby používali rozum. "

    Kdybychom neměli po.eru ministra vnitra a naprosto impotentní policii, tak by se i na těchto stránkách našli adepti na tepláčky za hloupé a nenávistné řeči a výzvy k násilí. Třeba jen na chvíli, aby se jim rozsvítilo v temných makovicích.

    Jenže u takových prvoků apelovat na použití rozumu je něco jako sci-fi, že místní "bojovníci?" Jména ať si dosadí každý sám. 

    • Zneužít k útoku na jinou osobu člověka s duševním onemocněním - zde schizofrenie s persekučními bludy ("rozštěp mysli s bludnou představou, že nemocného někdo pronásleduje") - je nejen odporné, navíc ve slušné společnosti i neakceptovatelné!

      Lze jen doufat, že na ony "podněcovatele trestného činu vraždy" bude společnost i soud nahlížet, jako by oni sami ten nůž drželi v ruce!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit