Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trest by mel byt velmi prisny. Je to stejne prirovnani,,jako rabovani v zatopenych oblastech.Jsou horsi jak hyeny.
  • Na ty lotry ve zdravotnictví je zapotřebí hodně výbušnin v rukách dobré organisace,. To potom udělá divy.
  • Takovéto lotry trestat provazem nebo doživotním žalářem, včetně zabavení majetku. *12* *12* *12* *12* *16*
  • Zavřít a ve vězení 30 let mlátit. Tyto rathovské praktiky je třeba tvrdě zničit. Jediný člověk nedostane péči, jakou měl dostat a tyto manipulátory soudit za vraždu. Ono kdyby se chtělo, tak by na to asi přijít šlo. kdo tomu systému nákupu rozumí, dokázal by vymyslet kontroly a dokuemntaci tak, aby to nešlo falšovat. Jako to jde všude, když se chce.
  • My se na to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy díváme asi tak: je pravdou, že se kradlo i za minulého režimu. Číšnici, zelináři a řezníci byli tímto nekalým způsobem obohacování pověstní. U nás na severu Moravy se v masnách říkalo učňům: "tu dečko, tam dečko, a je synku zlatý na embéčko...!" Za to si někteří postavili vilky a dodnes se jim žije blaze... Tohle nikdo nepopírá. Osobně vždy píšu, že korupce byla vždy, ale byly to bonboniéry a láhve luksusnějšího alkoholu. To co se ovšem děje dnes díky pravičáckým, nenasytným zrůdám, nemá obdoby v dějinách českého, těžce zkoušeného národa. Většině lidí už pomalu ale jistě dochází, že jsme vlezli z bláta přímo do louže (ne-li přímo pod okap...!). Takoví zmetci se vyskytují v každé společnosti (je sice pravdou, že v nelidském kapitalismu mají přímo zelenou...). Nejhorší na tom ovšem je, že většina společností se s nimi dokázala vyrovnat (za války skončila většina zlodějů a podvodníků v koncetráku, za komunistů v pracovních lágrech an uranu....). U nás to nějak s naší justiční mafii nelze a nelze. Svět se nám směje když se o spravedlnost musí pokusit dokonce švýcarská justice.... Náš štajger vždycky říkal: "Zloděj zloděje neodsoudí..." A měl synek recht...
    • Tak alespoň lidi vidí, koho mají v příštích volbách volit, tyhle hajzli určitě ne.
  • a naco máme ty tisíce úředníků finančáků a jiných kontrolorů a exekutorů? ti se honí jen na obyčejných lidech. to je známá věc, že medicina je velkej byznys a potřebuje lidi udržovat nemocný, ne zdravý, jináč by se nemohli všichni zúčastnění tak pakovat. ať se těma prachama třeba zalknou, nic jinýho dnes nikoho nezajímá, hnus! *11* *12* *6*
  • Kdy už ti zkurvení rudořitníci přestanou okrádat obyčejné lidi?!
    • Pisto,koho tim mate na mysli?Vam se zilo spatne za jjejich vlady?Odpovezte mi ,prosim ,
      ale zretelne ,abych pochopil vas nazor.Diky. *4*
  • Komunisti by poslali smelinare za svedske zaclony.Nejsou a nebyli svati,ovsem takavou nehoraznost by patricne odmenili.
  • Tak to je jasne uz davno platime nehorazne pojisteni a ve zdravotnictvi je furt malo penez jedine misto kde jejich plno jsou sokrome farmaceuticke firmy a zdravotni pojistovny ty nestradaji!!!
  • Jsem jenom zvědavej kdy zase nějakej "chytrák" napíše že za to můžou komunisti... *16*
    • To je totiž nejjednodušší vysvětlení.
      • Myslim si že se vždycky najde nějaký blbec, který to napáše. Někdo už zde napsal, že je to mafie a že na to Kubice nestačí. Proč by to dělal, když on sám a všichni členové této vlády, jsou členové této mafie. Pravicová mafie vymyslela tyto zkorumpované zákony, tak čemu se divíme. O všechno nás okradli, zlatí komunisti, nebyli svatí, ale tohle by neudělali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit