Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem si vzal do hledáčku Krakov, protože mě zaujal svými krásnými památkami a kulturou. Díval jsem se na něj na https://jacestovatel.cz/media/kam-v-krakove-pamatky-zajimavosti-parkovani a musím říct, že hned na první pohled město vypadá vážně famózně a už se moc těším až jej na podzim budu moct navštívit

  • Já nejvíce miluji cestování Po Čechách a Moravě. Samozřejmě se ráda kouknu i jinde, ale přijde mi škoda poznávat další země, když neznám dostatečně tu svou. Nejraději vzpomínám na naši dovolenou pod Ještědem. Zadala jsem do vyhledávače "pobyty pro dva" a vyskočilo na mě tohle: http://www.treehousejested.cz. Strávil jsem tam krásné 4 dny.

  • Všechno jsou to krasné města. V Krakově jsem byl loni vybral jsem si pár pěkných akvitit na https://tripduck.com/poland/ na prohlíku města s průvodcem a pohoda. DO Bratislavy se chci podívat tento rok vidím to na podzim.

  • Překrásně je v italské Bologni.Památky, romantika ..... do té doby než vás osloví rumunští profesionální žebráci.Aktuálně s fintou hluchoněmý chce podpis na "oficální" arch s příspěvky.Platba hotově a na místě.Až po serii ostrých nadávek v lámané italštině je najednou vyléčen.Jako hluchý se k vám lísá a prosí.Po brutálním odhalení najednou brilantně vysekne "fuck You!" Není příjemnější pocit.Jsem pouliční léčitel!

  • Gorobilypes

    Hezke já našel kouzlo v jižní Evropě. Takový Dubrovník v listopadu je tak krásný  bez turistů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit