Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jarrek
    To je dohadů kdo je horší Rusko a nebo USA potažmo NATO, nemá cenu zde psát kolik kdo kde rozpoutal válek a převratů !! Na webu to není problém najít, ale asi plus minus Rusko asi 9 ku asi 300 válek a převratů,ale nejhorší jsou ty lidské oběti, kterých jsou miliony !!!! Dneska je téma Krym, ale ať je jakloliv referendum zpochybňováno, tak tam nebyla ani jedna oběť na lidském životě, ale anexe Kosova po humanitárním bombardování NATEM suvereního státu Jugoslávie, bylo několik tisíc obětí, to je jenom jeden příklad, rozumě to nikdo nemůže zpochybnit !!!!! A ještě jak vznikla vláda v KOSOVU poslušná USA, na webu je to také takto doslova, byla ustanovena bez voleb OSN a USA samozřejmě "demokraticky" !!! A dneska je tam největší vojenská základna USA, !!! K tomu není co dodat !!!!
  • Čtu články jak je Nato zbytečné Evropská Unie taky, tak na co si stěžovat vždyť jste rádi, že Nato skončí. Nebo nevíte co chcete a potom jste jenom banda magorů.
    • No prezident Zeman nás jako politik do NATO přivedl a sám nechce tento spolek opouštět. Tak si to přeber.
      • Nepletu se i ty jsi jeden mago....já nepíši o Zemanovi, ale ty jsi se nenaučil ani číst, máš vůbec nějaké IQ ?
        • A já reaguju na tebe ty mago re?
  • Nalimst
    Problém NATO je, že je připraveno na minulou válku, ale ne na tu budoucí. Rusko na Pobaltí ani na žádný stát na západ nezaútočí. Za dob Sovětského svazu už přeci střední Evropu Rusko ovládalo a jak to dopadlo - do Maďarka i ČSSR muselo poslat tanky a stejně, nebo i proto si loajalitu obyvatel nezajistilo ani násilím. Ve Pobaltí, Polsku, Maďarsku ani u nás není naprosto nic zajímavého - bez urážky - žádné nerostné zdroje, ropa ani zemní plyn - je tedy kulový. Jediné co by napadením Rusko získalo je desítky milionů sice šikovných ale nas..ných obyvatel.. Z vojenského hlediska to nedává naprosto žádný smysl. Pokud vás napadne Krym, tak to je jiná káva - Krym patřil staletí Rusku, než ho jeden pošahaný Ukrajinec Chruščov daroval Ukrajině - naprosto přesná paralela k tomu je, že by kdysi prezident Husák (Slovák) daroval Jižní Čechy v rámci ČSSR Slovensku a po rozdělení by si Slovensko chtělo Jižní Čechy ponechat. Na Krymu žijí etničtí Rusové, kterých se na jejich názor Chruščov neptal a Rusko tam má strategickou vojenskou základnu. Rusko anektovalo své území s téměř 100% podporou obyvatel Krymu a získalo zpět důležitý vojenský přístav - i když chápu, že se to Ukrajině nelíbí, Rusko už toto území nikdy nevrátí.
    Jen naprostý analfabet by ale obsazoval území střední nebo dokonce západní Evropy, které nemá žádný strategický význam. Nejde o to, že než by se NATO rozkoukalo, koupali by se Rusové na pobřeží Atlantiku - jde o to, že by tím naprosto nic nezískali a jen by plýtvali zdroji a lidskou silou a Ruské obyvatelstvo se nemá tak špatně, aby chtělo umírat v nesmyslné válce o nic.
    Války, které nás čekají nepovedou armády řízené státy - budou to klasické muslimské gerilové války desítek či stovek ozbrojených skupin džihádistů a ti nepovedou válku proti státům s cílem si je podmanit, ale proti civilnímu obyvatelstvu ze sousední čtvrti nebo vesnice s cílem je vyhladit. Bude to úplně jiné, než předešlé války, kdy se útočník primárně snažil porazit armádu, stát zabrat a obyvatelstvo si podmanit a získat časem na svou stranu. Pravda už Hitler vykročil tímhle směrem a systematicky vyvražďoval židy, ale s Francouzi víceméně počítal, že je zapojí do říše, s Angličany také a nás chtěl přesídlit na východ, abychom tam na něj makali. V příštím konfliktu v Evropě, který rozpoutají muslimské hordy se ale s námi nepočítá - muslimské země kvůli obrovské porodnosti praskají ve švech a 400mil Evropanů jsou muslimové schopni nahradit do jednoho roku, aniž by si toho u nich někdo všiml. Taktika ozbrojenců bude jednoduchá - udeřit a pozabíjet co nejvíc civilistů a pak se skrýt, přesunout a udeřit jinde a tak stále dokola. Asi vás napadne, že nemohou vyhrát nad vycvičenou a dobře vyzbrojenou armádou - to bohužel ani nemusí - oni budou vraždit civilisty - naše muže, ženy, děti, a naše armáda bude zabíjet jen bojovníky, zatímco jejich ženy, děti, příbuzní někam uprchnou přesně jako to udělali v Sýrii. Bojovníci islámu jsou ale v drtivé většině nadbyteční muži, na které kvůli mnohoženství nevychází žádné ženy, takže jejich smrt je bezvýznamná. Vznikne absurdní situace, kdy v občanské válce zahynou miliony Evropanů převážně žen a dětí, zatímco muslimská komunita se po válce vrátí a bude ještě početnější a co je nejhorší - navrátilci budou považováni za nevinné. V Libanonu stačilo jedno takové mnohaleté tažení a z křesťanské země se přesně výše popsaným způsobem stala země muslimská zhruba za 15let.
    V takové Belgii bude také stačit jen jeden výbuch násilí, ale ve Francii to budou muset několikrát zopakovat. Státy Evropy ani NATO není naprosto připraveno na válku, která nemá strategický cíl obsadit nějaké území a porazit armádu a jejíž jediným cílem je povraždění co možná největšího počtu civilních obyvatel. Válku ve které se vrazi mučedníci obětují, aby svým řáděním prošlapali cestičku a uvolnili životní prostor pro mírumilovně se tvářící souvěrce a naplnili tak vůli boží a tihle "mírumilovní" se pak díky změně poměru obyvatel ujmou vlády a začnou zemi definitivně měnit na další muslimskou stoku. Myslíte že lžu - první slova Evropských politiků po každém masakru, kde muslimové povraždí desítky či stovky lidí jsou - nesmíme uplatňovat kolektivní vinu. Co až budou vrahů stovky, tisíce či desítky tisíc a obětí miliony? No stále budou apelovat na občany, že ostatní muslimové za to nemohou... Žádné Rusko - to islám zlikviduje Evropské obyvatelstvo a k první vlně násilí dojde už kolem roku 2040!
    • Další prostý dopisovatel , který nepřekročil 5.000 znaků ! Komu čest - tomu čest soudruhu !
    • Velmi fundovaný a výstižný komentář. Hlavně s tím Libanonem to sedí. Jenže Češi o Libanonu nic neví. Neví, že to byl normální bezpečný křesťanský stát evropského typu. Takové Švýcarsko Blízkého východu. A hrdlořezové z toho ráje na zemi udělali muslimskou palušu za pár let. Gerilová válka, vraždy, bojůvky, atentáty, teror. A poslední původní obyvatelé právě v této době Libanon opouštějí, protože mají strach o sebe a své rodiny. Takhle to dopadne v celé Evropě, i u nás, protože Češi jsou jak pařezy a že už je všechno v čudu, poznají až jim podříznou souseda, nebo dceru. Jenže to už bude pozdě. Ostatně nemusíme chodit až do Libanonu, máme tu Bosnu. Tam dělali a dělají muslimové svá zvěrstva, a když si Srbové bránili své rodiny, tak je američtí dobráci a jejich lokajové z NATO bombardovali. Jenže tohle všechno víte Vy, já, Ringo Čech, Okamura a prezident Zeman. Možná by se našlo ještě pár jedinců. Ostatní to nevidí, nebo nechtějí vidět, tvrdě pracují, berou si hypotéky a splácejí je, ale možná už je nesplatí, neboť v jejich domech budou bydlet Tatrmani. Kdo před tím nezavírá oči, tak vidí naprosto jasně, do jaké katastrofy to směřuje. Proč asi utekl Depardieu do Ruska? Proč říká Delon, že je mu z dnešní doby na zvracení a že bude odcházet z tohoto světa bez lítosti? Ale to né, naši lidi jsou jak mezci a budou volit toho exota Drahoše. Ty husy, co jsou dneska proti Zemanovi se budou divit, až je budou kamenovat, nebo bičovat, anebo budou muset chodit zabalený do hadrů jak strašáci do zelí. Jenže to už bude pozdě. To už si budou moct jen rvát vlasy a bulet, ale nido jim nepomůže.
      V Kosovu nedávno zavraždili významného srbského politika. Ticho po pěšině. CNN, BBC, Sky News, CNBC, Al-Džazíra. Nic. Stát se to v Rusku, tak se míní všichni pomátnout a budou o tom žvanit ještě za 10 let!

      https://revue.idnes.cz/gerard-depardieu-francie-rusko-italie-cizinci-turiste-film-poo-/lidicky.aspx?c=A160923_130801_lidicky_zar


      https://www.youtube.com/watch?v=Fgk0rAF9eD8


      https://www.youtube.com/watch?v=qVumjojPzr4
  • Autor článku se pasoval na znalce NATA a jeho tajné plány a záměry. Kde se v redaktorech Tiscali bere tolik moudra na všechno. Ze Strašíka musí mít v NATO zajisté strach z vyzrazení tajných dat, nebo srandu lepší, než Menšíkův Silvestr v 1977 roce. No a zdá se, že ani my zde na pokecu nejsme o srandu ošizení. Ty mudrlante Strašíku, jen tak dál, ať nemusíme truchlit nad Jéglovými sci-fi názory.
  • honzin58
    Jen díky NATU jsme ještě češi,jinak by nás ruský dobytek už dávno zabral.-Putin je největší zlo(+ arabáci) co je na světě.Bohužel rus škodí již 100 let.
  • Kirgos
    Ehm - rakety středního doletu jsou zakázány BALISTICKÉ.

    raket s plochou drahou letu se tohle omezení netýká. (čehož hojně využívá zejména USA s jejich střelami TOMAHAWK které jsou schopné nést taktickou jadernou hlavici)

    a krom toho - smlouva zakazující rakety středního doletu je výhradně Rusko-americká... netýká se kupříkladu Číny, Indie ani nikoho dalšího... a to je problém jak pro Rusy (Sibiř) tak pro Američany (jihočínské moře, Filipíny atd)

    a obě strany by jí nejraději viděli zrušenou ale nechtějí udělat první krok.
  • Makak
    Evropská daň: Zaniklo v rachotu našich voleb?
    Británie už se okrádat nenechá. Kolik bude stát Junckerovo kafe?
    Alain Delon: Nenávidím tuto dobu. Evropané skřípou zuby.
    Povede nás Drahoš do otroctví?
    http://www.protiproud.cz/politika/3578-evropska-dan-zaniklo-v-rachotu-nasich-voleb-britanie-uz-se-okradat-nenecha-kolik-bude-stat-junckerovo-kafe-alain-delon-nenavidim-tuto-dobu-evropane-skripou-zuby-povede-nas-drahos-do-otroctvi.htm
    ...Koneckonců právě o tom je i právě probíhající prezidentská volba u nás. Proti Miloši Zemanovi útočí pražská eurokavárna už od jeho zvolení - a můžeme čekat, že před blížícím se druhým kolem bude tato kampaň gradovat. Nejde totiž o nic jiného než dosadit na Pražský hrad poslušného bruselského sluhu, který tak jako na Slovensku Andrej Kiska vrazí spolupráci V4 dýku do zad.
    Ostatně ne náhodou je jeden z iniciátorů proimigrační petice a člen Římského klubu vrchní vítač Jiří Drahoš, do kterého eurokraté vkládají naděje na porážku Zemana s Kiskou často srovnáván.
    Stále rostoucí část lidí v celé Evropě má vlády vyděračského eurogangu plné zuby. Snad nejvíce je to vidět ve Francii znormalizované vítězstvím jednoho z hlavních eurokratů Emmanuela Macrona. Za všechny to minulý týden vyjádřila jedna z velkých francouzských filmových hvězd Alain Delon. Ten v rozhovoru pro týdeník Paris Match prohlásil, že tento svět opustí bez lítosti. „Nenávidím tuto dobu. Je mi z ní na zvracení. Vše ovládá lež. Všechno je překroucené,“ uvedl Delon...
    • Drahoš nás nepovede,protože nás povede Zeman.Drahoš na to nemá!
  • už aby to bylo NATO (North Atlantic Terrorist Organization ) tato teroristická organizace vraždící pod rouškou demokracie už měla být dávno zakázána a hlavní viníci měli být postaveni před soud a popraveni
  • je stejně zločinecká vojenská organizace jako je IS, všude kde zasahují jsou tisíce až miliony mrtvých/Irák, Libye, Sýrie, Afgánistán, Srbsko atd a to nepočítám USA a jejich válku ve Vietnamu, asi 5milonů mrtvých Vietnamců !! Děkujme občanu "humanistovi" Havlovi, že jsme také jejím členem, máme se opravdu čím chlubit !! *16* *16*
  • Rusové mají o mnoho menší armádu než mají USA a NATO. Nehledě na to, že Západ porušil veškeré dohody o paktu NATO. NATO má dnes Rusko obklíčené ze všech stran a byly dohody o tzv "nerozpínavosti" NATO na Východ.Bylo by hračkou obsadit Rusko. Rusko má však taky jaderné zbraně jako USA a NATO. Za Ruskem však stojí Čína. Je nutné taky počítat se Severní Koreou, která ve vyrovnanosti sil hraje nemalou roli. V každém případě by to byl konec naší planety.
    • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/459289-nato-by-vychodni-hranici-pred-ruskem-neubranilo.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit