Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horlivě upravovat výklad dějin podle přání některých ideologicky zapálených členů BIS je projevem nekompetentnosti k výkonu funkce ministra školství. BIS nemá co mluvit do osnov vyučování. BIS nemá co vyprávět o sovětském výkladu historie. Eurohujerští politruci z BIS, kteří se snaží o zavádění systematického brainwashingu ve školách tak, aby byla ukojena chorobná libovůle protiruských agitátorů, nemají nárok nadále působit v řadách BIS, aby tuto instituci dál nekompromitovali svými novátorskými snahami v rovině iniciativního blbnutí na kvadrát. Pokusy BIS zavádět pro všechny učitele pravidla autocenzury v duchu antiruského katechismu jsou nepřijatelné, protože jsou nedemokratické.
  • Nechte Plagu pracovat. Určitě lepší než velmi pomýlená madam Valachová. Jak chcete změnu k lepšímu bez dlouhodobé koncepce?

    • Neukojená Valachová se možná zhlédla i v A.S.Makarenkovi. Její projekt inkluzívního šílenství má v sobě jasné kontury inspirace komsomolsko-sovětským vzděláváním.
    • Lepší než madam Valachová už musí být snad každý - i ten Dobeš. Jenže on na tom ministerstvu vládne takový "sluníčkově inkluzivní" duch a kdo nejeví známky nadšení pro tuhle podivnost, tak je brzy mimo.

      A to není vina nebo chyba jednoho ministra. Dost bylo experimentů s výukou a výchovou. Protože školy (i základní) na tento atribut školského systému už dávno rezignovaly. Jen reprodukují informace, ale bojí se vychovávat. A to je chyba. Tedy jedna z mnoha chyb. 

  • Kolik ministrů školství jsme měli od roku 1993, tedy v době samostatné republiky?

    Všichni političtí kašpárci pořád kvičí o nutnosti stability vzdělávacího systému. Super. Ale pořád vymýšlíme v tomto systému nějaké hloupé novinky typu inkluze apod. Systém žere zbytečné miliardy a chrlí nevychované polovzdělance (viz. mezinárodní srovnání znalostí žáků a studentů).

    Kvalita školství není jen o miliardách, o tom, aby měl učitel na ZŠ, který učí děti 1+1 padesát tisíc čistého. Nebo myslíte, že to peníze vyřeší? A ministr? To je asi prostě jenom administrátor a úředník. 
    Pod každým se vždycky třáslo křeslo. A konzultovat dějepis s tajnou službou?? No to je trochu mimo realitu.

    Smutný pohled na naše školství. Bohužel. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit