Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Je morálním propadákem, že si u nás politici sami stanovili pravidla svých platů. Morální propadák prožívají poslanci i teď, když si sami  stanovili, kolik si přidají. Probůh, který kapr si vypustí svůj rybník?? Spoléhat se na etiku a morálku našich politiky, ne-li na jejich zodpovědnost vůči občanům a společným penězům, je jako chtít ovládat sluníčko, aby svítilo méně, nebo více. Prostě se toho nedočkáme. Schází totiž všem vlastnost umět se zastydět a začervenat před nemorálností, kterou ukazuji denně svým chováním, svou "hádavou" prací, závistí, osočováním kde koho. A přitom jsme si za své zástupce volili ty nejlepší. Probůh, jaký to národ jsme, pokud toto, co sedí v Parlamentu i Senátu jsou našimi nejlepšími zástupci???😒😒
  • Stejně stupidní písnička, jako každý rok! 

    Kolik že to byla inflace minulý rok?

  • Poslouchal jsem debatu Benda versus Michálek. Z toho nenažraného,nenasytného Bendy se člověku dělá špatně. Ten je opravdu mimo realitu a až příliš dlouho. Potřebuje skutečnou práci jako prase drbání.
    • Pan Benda junior a práce??? Vy jste dnes asi v dobrém rozmaru.

      V klidu se na kandidátce ODS jako zasloužilý dinosaurus dožije důchodu a bude vyžírat stát tak, jak to dělal celý život.


  • Je to banda darebáků, ze kterých se mně chce blejt. Proč si rovnou neodhlasují  neomezený plat a k tomu ještě nesmrtelnost !?

  • Za co, soudruzi, za co? Honorovat jako v pracovním procesu! Udělal jsi zmetek-stržena mzda, anebo bez náhrady mzdy opravit zmetek. A běžný pracující a penzisté dostanou kolik %?
    • Pensisté v průměru 7,5% a pracující podle toho, kolik si se zaměstnavatelem vyjednají. Proti poslancům  s 9% navýšením je to směšné 

      - i když za působení ministra financí Kalouska (r. 2011 i v letech dalších) dostali penzisté přidáno 50Kč (0,4%), 

      ale tehdy došlo ke snížení příjmu poslanců o 5% - což platilo i pro senátory, ministry, soudce a státní zástupce. 5% snížením poslanci zároveň postihli i "náhrady" - vypočítávají se právě z výše platu. A na náhrady si poslanci k tomu uvalili 15% daň (předtím nezdaněny). 

      Ing. M. Kalousek ovšem - jako ministr financí v r. 2009 - vyrobil deficit státního rozpočtu -192,4 miliardy Kč. To bylo třeba nějak "zaplácnout"...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit