Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skutečné volební výsledky se už nyní pomalu rysuji.Stačí bedlivě sledovat vývoj politické situace a můžeme počítat. Dlouhodobě se v čele drží ANO,a to do voleb už nikdo nezmění.Další jistotu ve Sněmovně si udrží KSČM, ČSSD a KDU-ČSL,pokud se spojí se STAN.Daleko menší jistotu už bude mít ODS,která sice dnes ukazuje neuvěřitelné preference,ale realita je jiná.Nepochybně nejhůře na tom je Kalouskova TOP09,které k záchraně ve Sněmovně už asi nepomůže nikdo.
    • Čemu se divíme v tomhle Šaškystanu, kde východostepní nájezdníci za půlstoletí své vlády zničili povědomí historické kontinuity a vysoké vzdělanosti naší země; fašista vykřikuje že "všici kradnú" a chce řídit stát jako svůj podnik a přitom nemá ani politickou stranu, ale smečku dobrodruhů, kteří chtějí krást s ním, po hradě se potácí samolibé ožralé strašidlo, které pohrdá zákony, slušností, morálkou, mluv sprostě a dělá ostudu po celém světě, a hrozí premiérovi holí... a tupé stádo ovcí jen spokojeně beká...
  • chteli by legalizovat travu z toho jsou tak zhuleny ze to jsou i vitaci migrantu takze NEVOLITELNY *11*
  • "Takovou sazbu zdanění chce oproti dnešku snížit o 1,6 procenta.
    Zaměstnanec s průměrnou mzdou podle Pirátů díky tomu ročně ušetří asi 7 500 korun a státní rozpočet to bude stát jednu až dvě miliardy korun. Piráti navíc chtějí dle možností usilovat o další snižování zdanění práce o jedno procento každý rok."

    Z toho vyplyne, že zaměstnanců s průměrným platem je u nás jenom 270000! *14*
    Milí piráti (zloději), takové snížení daní by stálo daleko víc než "jednu až dvě miliardy".
    A to jsem si myslel, že zloději umějí počítat. *14*
  • multi-kulti vítačská a neomarxistická "strana" nic víc, nic míň.....
  • Nejlepší je zeman i když není zdravej *14*
  • Vymaštěná fetka - nic víc nic míň.
    Ale je docela možné že mu soudruh MAN (konfident STB Zeman) udělí audienci, neb by třeba takovéto pako mohlo přinést několik hlasů v jeho kampani. (stejně jako nájemný vrah Kájínek a jeho příznivci).
    Tím stoupne hodnota takovéhoto plevele u čecháčků vidících v demetní obludné kretuře na hradě svého boha a její nástup do sněmovny je otevřen.
    • tady může i H O V N O sedět v parlamentě....a nikomu nevadí,že smrdí.....
  • sebranka vyfetovanej,valitej bezmozků s marxistickým jádrem.Tato neobolševická strana by měla být okamžitě zakázána a toto vytetované individum postaveno před soud a souzeno za podněcování k nenávisti vůči vlastní zemi a vlastnímu národu.Zrůda,která má za vzor Lenina,Klemu a Marxe patří do kriminálu.
    • omluvám se za chyby,ale pohled na toto zaschlé,smradlavé lidské lejno mě pobouřil.
  • Tak ona celkove dan z prijmu moc spravedliva neni. Jedna se totiz o dan z obratu, a to pomerne vysokou, navic navysenou jeste o dan z pridane hodnoty...
    Nez mi zacnete nadavat, tak si prosim preberte jaky je rozdil mezi koupi baraku nebo auta na zivnostak, na firmu a jako normalni zamestnanec... Ano rozdil je v tom, ze firma si odecte z prijmu a odecte dph(ocividne auto na firmu nema pridanou hodnotu, ale pro zamestnanace ma) a zamestnanec to zaplati az ze zdanenych penez.
  • Některé plány Pirátů mají racionální jádro a jsou přínosné, jiné jsou nesmyslné. A proimigrační záměry Pirátů jsou přímo škodlivé.
  • Rovná daň pro všechny? T.zn i pro současný i bývalý tuneláře? Takže Piráty absolutně NE.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit