Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš je americký agent,čapí hnízdo je umělá akce na kterou skočil demokratický blok,rika se tomu negativní kampaň,čt žumpa je s ním též domluvená,nakonec vyjde jako babiška mučedník. Celou dobu počítá s předčasnými volbami. Vláda s Čssd nevydrží. Okamura neměl trvat na referendech o vystoupení Eu,pak by se Babiš odhalil úplně! Důkazem jsou jeho točky pro migraci,lithium,zrušení Šlechtova UOOZ,nevyhnutelný nalet na Sýrii. Aj.
  • Babiše moc nemusím, ale respektoval jsem ho jako šéfa vítězné politické strany. Zpočátku si nahrál i kladné body tím, že kritizoval EU. Jenže to už není pravda. Nedávno pronesl hnusnou řeč o tom, že USA měli už dávno posílit vliv v Sýrii na úkor Ruska. Takže nepřímo souhlasil se zákeřným útokem USA na Sýrii. A teď leze do prd.le EU tím, že začíná prosazovat do vlády arogantní sebestřednou stranu, která propadla ve volbách, tedy socany. Namísto toho, aby zvolil k sobě SPD a komunisty. To by se konečně něco začalo dít s tím bordelem v politickém nebi. Jenže Babiš se zalekl toho, že by SPD prosadila asi referendum o odchodu z EU a kdyby se to podařilo necinkaly by mu dotační penízky. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Jenže to si u velké části svých příznivců prostě posral. A pozná to u příštích voleb
  • Socialisté jsou křivopateřníci, až to bolí. Vymýšlejí si kde jaké podmínky, jenom aby zamaskovali, jak jsou rádi, že dostanou opět svá teplá korýtka a opětovnou kontrolu nad policii, kterou pro socialisty na míru zakládal Chovanec. Výmysly, jak by se na strany dívali voliči, pokud by se na nějaké vládě nedohodli politici, jsou více než lichovní. Z voličů dělají blbce, protože v současné situaci, a to se domnívám naprosto vážně, by si většina voličů raději přála nové volby. Že mezi těmi, co nechtějí nové volby jsou TOPáci, lidovci, STANáři, se dá pochopit. Nové volby by byly jejich hrob. Podmínky, za kterých Babiš ustupuje socialistům, jsou víc než potupné a pro ANO v příštích volbách, i podzimních komunálních, to bude znamenat dost vážný ústup z dosavadních pozic. Babiš, a celé hnutí ANO, toho budou litovat. Kdo nevěří, dočká se. Za pár měsíců
  • Hmm morální dilema a pak že jim nejde o křesla :D
  • Kombinace ANO+ČSSD by rozhodně byla mnohem menší zlo než kombinace ANO+SPD+KSČM.
    Co si stádo ovcí a p.tomců zvolilo...
    • Zdá se, že ses pasoval na pastýře *1*
  • Milý Onderko, v důstojné roli před občany ČSSD bude, pokud nebudou její nejvyšší šéfové na své politické protivníky vymýšlet pseudokauzy typu "Čapí hnízdo", a nebudou se v jednom kuse pak ohánět mantrou že s takto vyfabulovaně a účelově obviněným člověkem nebudou spolupracovat. Kdyby to bývalý předseda Sobotka nehnal tímto pochybným směrem (a nový předseda Hamáček stále nemlel dokola), tak byste dnes měli podstatně víc poslanců a minimálně dvojnásobné volební preference. Jenže jak se říká: "Každý svého štěstí (v tomto případě tedy spíš neštěstí) strůjcem".
  • Cpe se tam sociální demokrat,co si zatím málo nakrad.Bída tohoto státu v přímém přenosu.Pojďme do ulic ať tu agonii zkrátíme.Již je čas.A dost!
    • Máte pravdu, vrána k vráně sedá. *14* *14* *14*
    • Hospodské řeči...
  • Referendum o vyhoštění Okamury z EU
  • Babiš opět koketuje s ČSSD. Nějak vyměknul. No nic, jeho volba a bude to jeho pád do propadliště dějin. Měl do toho jít sám s podporou SPD a KSČM a vláda s důvěrou už byla dávno.
    • SPD je banda vlastizrádná ("vystoupení" z EU a NATO, čili stát se opět ruskou kolonií) a KSČM je smečka zločinná, máme na to zákon.
      • Jak to víš?Hmm
      • Jsi očividně v menšině. Ale, to vám, tzv. "demokratům", očividně nevadí. Vy musíte mít pravdu za každou cenu pravdu a když ji nemáte, tak ostatní označíte za fašisty a extremisty. Na tu vaši demokratickou 20% většinu už nikdo nezabírá. Lidé už za těch 28 let prozřeli a havlistické kecy už zabírají pouze na zfanatizované vysokoškoláky a pravičáky s IQ dnešního data. Jste obyčejní šmejdi, zloději, podvodníci a lháři. Zlatí komunisti, ti alespoň tolik nelhali a nekradli.
      • Ten zákon bych chtěla vidět.
        Pa Simča už sem vůbec nechodím!
  • Babiška nemá koule a nakonec se spojí se stranou inkluze a OKD.
    Lejno k lejnu se lepí.
    Změna na politické scéně žádná.Kalousek zaplesal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit