Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doufám, že to bude hodně dlouhých a bolavých 8 let

  • Odsouzená  Tereza HLŮŠKOVÁ bude přemístěna do centrální věznice nedaleko Láhauru a její denní režim se oproti vazbě změní. 

    Dodnes se poměrně pravidelně dostávala ven - minimálně když jela k soudu. To už se teď dít nebude! 

    Dokonce bude muset nastoupit k výkonu nějaké pracovní činnosti, touto věznicí organisované (práce na poli, v textilní dílně, a pod.).

    Nehledě na to, že podmínky v pákistánských věznicích rozhodně neodpovídají evropským standardům.  Cely jsou obrovské - může tam s ní být i dvacet spoluvězeňkyň. Nebude žádné soukromí, natož podmínky pro "hygienické" činnosti, na které byla zvyklá.

    Za zmínku stojí i to, že dostala pokutu ve výši 113 tisíc pákistánských rupií (18 200 Kč). A to může být ráda, že dostala - na místní poměry - mírný trest! Za pašování takového kvanta drog pouze 8 let a 8 měsíců? 

    Dle pákistánského tisku osobám, usvědčeným z pašování více než deseti kilogramů drog,  se dává  v Pákistánu vězení doživotní, výjimkou nejsou ani tresty smrti, stejně jako v ostatních zemích regionu 

    - čínský soud vynesl trest smrti nad Kanaďanem Robertem Lloydem za pašování drog, 

    - Indonésie letos popravila osm lidí za pašování drog a na výkon trestu smrti v současnosti v zemi čeká 138 lidí, cca třetina jsou cizinci...

  • S podivem a vnitřním nesouhlasem jsem zaznamenal dojemnou snahu Ministerstva zahraničí apelovat na justici v Pákistánu, aby si mohla pašeračka drog (pokus o vraždu stovek lidí) odpykat trest ve vězení v České republice. 

    Proč? Spáchala hnusný čin v téhle zemi, odsoudili jí v této zemi, tak ať si trest odpyká tam.

    Veřejné prostředky na úhradu výkonu trestu využijeme jistě lépe. 

  • KIMCID

    Já bych ji dal provaz a živě to vysílal.Ono to dost lidí odradí.

  • Pašování drog je zločin!

    A kdo viděl reportáž z toho, jak pakistánští celníci odhalili její "paš" - tak těžko uvěří tomu, že nepoznala, že své věci ukládá do zlomku prostoru zavazadla, 

    i když je logické, že se "neptala". Zadarmo to určitě nedělala.

  • Neznám tamní justici . Takže pokud se vazba nezapočítává do trestu je to potom v součtu ta slibovaná desítka. Škoda ji není. 10 kilo toho svinstva , to už je pomalu zbraň hromadného ničení. Teď jen věřit že nedostane za pár měsíců amnestii. Škoda že to není víc , ale i tak bravo tamnimu soudci. 

    • Dostala mírný trest - za pašování drog 8 let a 8 měsíců?

      - dle pákistánského tisku osobám, usvědčeným z pašování více než deseti kilogramů drog,  se dává  v Pákistánu doživotní vězení či trest smrti.

      - šestapadesátiletá Britka byla v Indonésii odsouzena k trestu smrti za pašování drog ...

       - Čínský soud vynesl trest smrti nad Kanaďanem Robertem Lloydem za pašování drog.

      - Indonésie popravila osm lidí za pašování drog. ... Na výkon trestu smrti v současnosti v zemi čeká 138 lidí, cca třetina jsou cizinci. 

      • To pan janák: Souhlasím i s výše uvedenými příspěvky.

        Pašování drog je zločin a kdo tak činí je zločinec. Tak je třeba s ním také zacházet.

  • Jak se říká = Kdo chce kam...

  • Když jde o drogy, tak žádný pardon, ani lítost !...Při prokázané vině..ihned po rozsudku..,klidně i kulka a nebo kat !..

  • Další pometlo, ktaré nás jako Čechy spiní ve světě.

  • Tak mladá a už tak zkušená a především zkažená. Nepašovala heroin poprvé a byla to také holka na escort (sex), takže souhlasím s textem jindricha2309 a žádná lítost. Na její slzavý obličej může naletět jen notorický trouba. Howgh.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit