Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jednoznačně za vším tím bordelem stojí Američané. Všude kde mají dluhy, vždy se snaží udělat nějaký převrat. Viz Libye atd.
  • Stalin když se s ním Evropské státy nebyly schopny a ochotny domluvit na obraně před Hitlerem, nakonec z nouze uzavřel pakt o neůtočení. Doufejme že tuto chybu Putin neudělá a s USA žádný pakt neuzavře. S fašisty se nejedná, s těmi se bojuje. Rusko musí tvrdě a nekompromisně US fašisty bez jednání vyhnat z Evropy a osvobodit omezené Evropské idioty a satelity jako osvobodilo od Němců hloupou vypočítavou Evropu a Německé poskoky jako Rakousko, Maďarsko, Slovensko Polsko, Rumunsko a další.

    Jistě se mnou tečka bude souhlasit....... *6*
  • A fašisti z KSČ si nepřestávají lhát sami sobě navzájem. Jako si kdysi lidé vyprávěli pohádky (utopie se šťastným koncem, kde se často z hloupého Honzy stal král), tak si tady tihle fašouni popisují svoje opilecké sny.
    • Zcela mimo mísu,že!. *16* *1*
  • V Čecku to chce krutou revoluci.Všechen politický dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a Česko zbídačil odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí-To je ta správná humanita a demokracie,jakou Česko potřebuje.
  • Celý problém je v nerovnováze. USA si myslí, že budou řídit celý svět a ono to tak fungovat nemůže.
  • Lidé nadávají lidem se zdravým rozumem do komunistů, Rusku nadávají také do komunistů. A neuvědomují si, že tady bylo přes 2 miliony komunistů, kteří jsou již, a nebo jejich děti, v pravicových stranách a nejvíce řvou. (Štětina). Rusko není komunistický stát,ale propaganda z něj dělá strašáka na příkaz USA. Na druhé straně Merkelová letos byla 8x v komunistické Číně a Obama leze svou chválou Číně do zadku. Vůbec jim nevadí, že to je komunistická země, kde je to s lidskými právy na pováženou. Ale kritizují Rusko, kde každý může hanobit (miska z Petrohradu, Zubov atd) v tisku prezidenta. Tak jaká je tam nesvoboda? Ale vše je zapříčiněno dluhem USA 17 trilionů dolarů. Takže USA dělá svoji "mírovou politiku" tak, že ze Sýrie, Iráku jsou miliony lidí bez domova, Ukrajina, Lýbie a další též. Nemluvě o milionech mrtvých.Nejhorší na tom je, že pokud EU nezačne dělat svoji nezávislou politiku, tak na to doplatí. I u nás se politika USA odráží. Jen co Nečas začal s dostavbou Temelína a začal se vybírat investort mimo USA, tak padla vláda. To může očekávat i Maďarsko. Zkrátka, kdo nebude poslouchat USA, bude svržen. Ta akce proti našemu prezidentovi smrdí našimi agenty USA. Zeman se jim nehodí a potřebovali by ho dát do kytek.
    • taky 17, listopadu jedou na "školení" do USA Sobotka, Hamáček, Herman, Gazdík, Bělobrádek) - údajně na oslavy 17,11, ale taky určitě dostanou pokyny jak se mají chovat, aby se strýček Sam nemusel "znepokojovat"
      • ??? *7*
      • Jsou to lumpové,které neodporazit,co nejkrutěji na katovských mučírnách by byl vlastizrádný zločin,proti národa Čechů.
  • Až Rusko zavře všechny produktovody do EU a na Ukrajinu natrvalo,tak uvedené výrazně ceny ropy a plynu zvedne.Na uvedeném pak vydělají Arabové,takže si budou moci v Rusku kupovat snadno moderní zbraně proti lumpům USA a EU.Tím rozšafně Rusové pošetří ropu a plyn pro další generace Rusů.Češi se nejlépe potom zahřejí tím,ze začnou lumpy,kteří Česko zbídačili honit s bejkovcem v ulicích.
    • O co se dnes USA v Iraku snazi? Vycvicit uzbecke, kavkazske a krymske muslimy proti Rusku.
      A jaky bude vysledek jejich snahy? Tisice muslimskych radikalu v zemich EU vcetne CR.
      A USA? Podle sve predstavy se zbavi ekonomickeho konkurenta-EU, "uzbroji" Rusko jako
      za Reaganovych "hvezdnych valek" a "zamestna" jej resenim jeho muslimskych radikalu, dostane do sebe Cinu a dalnevychodni zeme, ve prospech Israele zlikviduje Irana Hizballah, aby nemohli byt prekazkou israelske expanze a Israel si mohl dovolit "konecne reseni" palestinske otazky. Skutecnost ale muze byt radikalne jina od americkych predstav.
  • rekordně nízké ceny ropy... A u nás benzín stále nehorázně drahý...
    • Nediv se.Lumpové si snaží nahrabat ,pokud to jde.Ví,že tento zlodějský ráj už nebude trvat dlouho.
    • a to máme zaplaceno a nakoupeno dopředu za jednu a tu samou cenu *7* *7*
  • USA nechce dialog, ale diktát.
    • Obama si uvědomil, že Asada neobejde, v Sýrii chce změnu taktiky

      O přehodnocení taktiky v Sýrii požádal své bezpečnostní poradce americký prezident Barack Obama. Podle stanice CNN, která se odvolala na nejmenované diplomaty, si Obama uvědomil, že Islámský stát nelze porazit, pokud nebude svržen také syrský prezident Bašár Asad.
      • Tuto snahu mu ale americti Republikani, Turci a Israel razne zarazi: nic z toho jim nepasuje do jejich planu stejne tak, jak ceskym bojechtivym "drzitelum modre knizky" mir na Ukrajine. *10* *13*
      • Na to,aby dnes USA a EU porazily Araby,na to nemají v rukou žádné trumfy.Trumfy má Rusko.tím,že ukončí obchodní výměnu s EU a Ukrajinou.Pak místo prodeje ropy a plynu EU začne Arabům prodívat moderní zbraně.
  • Írán a USA byli přátelé, ale pouze do doby, než jim tam Ami zrobili převrat s cílem ukrást ropu - tak jak to dělají všude jinde. Akorát nepočítali s tím, že Íránci si později zrobí převrat svůj a Amíky vykopou ze země *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit