Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo Bogl a Krýsl? To je stavební partička extra špinavců. Titéž stavěli most ve Studénce - co spadl.Jejda to se u soudu koukalo když se otevřely spisy. Jak tako vyčuraná firma najala  další a další firmy, ty si najali ještě další a v důsledku stavěli most brigoši  z Východního Slovenska. S elementární znalostí běžné mluvy, komunikace,stavebních postupů .... ale vyvinutým citem pro ulévání se z práce, ulehčování si pracovních postupů. Prostě obyčejným kopáčům dali do rukou stroje.
    • Nechci se pánů Bögla a Krýsla zastávat, ale je to velká stavební firma a postupuje přesně stejně, jako všechny ostatní stavební firmy. Ještě jsem se na stavbě v ČR (od mostu po bytovku) nesetkal s tím, že by stavbě samé s fankou v ruce neposlával Východňár nebo Ukrajinec. Na velkých stavbách je zvykem vystavovat loga subdodavatelů na viditelném místě, není to nic tajného.

      Problémem je pak bezpečnostní a právní zajištění situací, jako byla ta ve Studénce, ta v Dolním Vilémově nebo ta v Kurimanech (tres faciunt... ). Zdá se, že pan Max Bögl má na české, slovenské a německé subdodavatele smůlu a nezvládá problematiku mostního stavitelství - lze připomenout Lochkovský most, kde Bögl s Krýslem stavěli tu část mostu, která ja vadná.

      ( Brutálně zjednodušené, ale zato stručné. )


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit