Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám obavu, že čím dál se tato kauza bude natahovat- tím dříve vyšumí do prázdna. ČSSD se raduje předčasně protože to není, dnes jeden rok před volbami, o politice ale je to o půjčkách a jiných závazcích pánů politiků v celém spektru stran v parlamentu, spočítaných na celé volební období. Kde by v šedi dnů vzali na vysoké splátky?? A z toho plyne celý ten zmatek a nepořádek ve státě. Politici nekonají! Nezajímá je občan, ale pletichy, korupce a hlavně zisky z těchto aktivit. Sem tam úplateček do nastavené ruky, chápající problémy žadatele, toť hlavní zájem. Podivný metr dvojího zákona precizně vypracovaný a hlavně používaný, ničí poslední elán v srdcích občanů. Pomluvy a házení špíny na konkurenční strany má zakrýt augiášův chlév ve vládnoucí trojkoalici. Nelze spoléhat na pád této nevydařené vlády. Vše se urovná fifty-fifty a jede se dál. Koaliční strany raději zalezly do kouta s tím, že vyslaly pozitivní signál, že ony nebudou ti, kdo jsou proti aktivitám ODS. Kdo čeká pád vlády je naiva!!
  • Čekám na průzkum agentury STEM, jak nám oznámí, o kolik se zvýšily preference ODS.
  • Hospodarstvi na nic-rozkradene, uz to zadna politika neda dohromady - jsme Recko a Spanelsko !Na pokusy amateru neni cas,okradeny narod a par bohatych zlodeju -to jsou Cechy krasne,Cechy me !
  • Je to dílo pana prezidenta, slíbil že tady obnoví zákonnost a už to rozjel, díky mu za to!!
  • Komunisti a socani ať taky táhnou, je to stejná pakáž. *11*
    • Nevíš co meleš.Se vzděláním to u tebe asi nebude růžový.Typuju horník,nebo zedník.
      Víš vůbec kdo to byl Kubikula,?
      • Pouč mě, chudáčku. *11*
        • Takhle říkají doma KUBOVI z ODS.
    • Ty taky táhni, už podle nicku budeš pěkný blb! *2* *1*
      • Ty se raději umyj b l b e č k u. *11*
        • Já jsem umytý ale ty hnoji se nemyješ vůbec!! *2* *15* *1*
  • Policie a soudy jsou, doufám, proto, aby potíraly zločiny a bezpráví padni komu padni. Mě by ale zajímalo, kde byla opozice v době záplav? Komu pomohla, co přinesla pozitivního? Uvažujme, ale bez primitivních a ideologických emocí!
    • To je jasné, že objektivní novináři nebudou přece chválit zásluhy opozice. Nějak Vám však nedošlo, že v době záplav měly největší zásluhy na boji s nimi právě zastupitelé měst, obcí a krajů. Tam jsou téměř všude koalice levicové. Psalo se v tom smyslu jenom o Praze, protože tam vládne pravice. Jestli si myslíte, že Nečas má nějakou zásluhu za to, že se tam proletěl vrtulníkem, tak pochybuji. Přítomnost takových práce spíše spomaluje. Kalou cvhce odpustit kapitalistům daně a nahradit jim škody. Mají snad zakázáno si své podniky pojistit? Proč jejich nezodpovědnost mají platit všichni ze svých daní?
  • Nečasi vem si tu zlodějskou vládu a už konečně táhní,ale hoooooodně daleko
  • Pane Bitzer to by museli zavřít všechny občany teto republiky protože jsme v té polistopadové sametce skočily na špek všichni.
    • Ano-na spek jsme tem dobytkum doopravdy naskakali.
      Jenze-i kdyby nikdo na zadne demonstrace nechodil,tak by to dopadlo na vlas stejne!Ten prevrat,nebo tzv.sametova ''revoluce'' byla pod taktovkou STB a jistych kruhu z Charty'77.Jako dukaz-Havel a jeho kamaradi byli na vsech protirezimnich schromazdenich.Ale 17/11 nikde nikdo.Neni to divne?A ten clen STB Zifcak,jak byl udajne mrtev,a dnes se ma,jak prase v zite...Jiz volba Milouse Jakese byla podivna.Vzdyt KSC mela ve svych radach doopravdy chytre lidi-tak proc zvolili tohoto bezinteligenta?
      Rikam to stale-s timto statem vora par blbu z tzv.Prognostickeho Ustavu CSAV-ktery byl rizen URK KSC.
      Kdopak kdy z obycejnych demonstrantu slysel o nakym Komarkovi,Dlouhem,Pruzinskem-Klasovi,nebo o neomylnem Zemanovi???
      • Já jsem na špek nikomu neskočil,protože jsem Havla vídal ožralého s partou kulisáků v divadle ABC.Když jsem požádal o navrácení majetku po rodičích a nebyl mi vrácen,ale dále zašantročen,protože jsem v žádosti uvedl,že oba již nežijí,což byla moje hloupost tak jsem se natrvalo s tímto státem rozešel.A i o ostatním něco vím co píšete.O tom,že KSČ a policie měla slušné a chytré lidi je také pravda.Bohužel ty tam již nejsou.Směju se příspěvkům typu za vše můžou komunisti .Dodám ,že sametový podvod měl odstranit starou gardu typu Bilaka,Jakeše apod.Bohužel se to zvrtlo a moci se chytla největší spodina tohoto národa i když v bílém límečku.Jako optimista chci věřit,že to není plácnutí do vody,protože i tak je devastace svědomí národa strašná.
  • Az nastoupi ona slavna opozice,a z KSCSSD se stane slavna pozice-tak zkratka opet seberou policii moznost zatykat ''levicove'' politiky,a krade se dal.
    Podle vseho zrusi protikorupcni policicii.
    Janousek neni v teto hovadzemi jediny smetak,jez ma tyto politiky pod palcem...
    Nema cenu jmenovat,ale tuto tzv.levici podporuje tez jista polomafie.
  • Vždyť je to chudák, rozvedl se kvůli Nagy a voni mu ji teď zavřeli, nevděčníci. *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit