Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, pokud spolu nesouhlasíme, hned si snad nemusíme lát a urážet se. I to je znakem sociální inteligence. Pan Zdeněk Bakala je bezesporu všeho schopná osoba. A to na všechny myslitelné způsoby.

    Je třeba kvůli tomu někoho jiného urazit? 

    Nakonec každý z přítomných diskutujících to potvrzuje, jen ty "schopnosti" vidí jinak. 

    Nedivím se redaktorům, kteří mu musí poklonkovat, protože žijí z jeho peněz, ale ostatní?
    Tak trochu mi to připomíná, když si vyřizují účty zločinci polosvěta a my, obyčejní lidé se snažíme dopátrat toho, kdo je větší darebák. Krúpa nebo Bakala? V čem je prosím metrika? 

  • Na rozdíl od bolševiků (a zvláště neobolševiků) v diskusi stále soudím, že pan Zdeněk Bakala je velmi schopný podnikatel! 

    Podporuje i méně schopné jedince ve svém okolí (prostřednictvím Bakala Foundation), což činí v podnikatelských kruzích málokdo!

    Omluva českých soudů je na místě! Ale omluvit by se měli především ti, kteří gebuziny o panu Bakalovi v tisku i na internetu produkují a šíří! Nemluvě o jejich povinné účasti na náhradě soudních nákladů...

    • Ty jsi tak chytrý a vzdělaný Toníku Janak. To jsme vůbec nevěděli, že Zdeněk Bakala je takový dobrák a lidumil. On by se nechal pro nás pro všechny i rozkrájet.

      • asi tak ,antonín janákovic přehlíd třeba i křištalově čistá slova :

         Návratnost investic pro klienty je variabilní, ale společnost kterou řídí Swart je přesvědčena, že jeho služby nabízejí hodnotu.

        „Když klient utratí 10 000 dolarů na protest a vyhraje vypořádání 20 milionů dolarů, je to jasná návratnost investic,“ říká podnikatel.

        No a když zaplatí jiný 20 táců tak se jede na novo .Třeba až ho přeplatí někdo jiný tak odvolá co jsem odvolal atd.některé hlášky jsou nesmrtelné.Pak se Toníčku divíš kam to někdy jde , ale ty o prachách nepochybuješ.


    • To nám to tu musíte říkat dvakrát ,nejste náhodou jedním z těch méně schopných (či neschopných se živit jinak) co ho podporuje Bakala foundation , možná že byl přeplacenej z peněz OKD i Swart , že by se takovej křivák jen tak omluvil , spíše to vypadá na "doutníček od soudruha Bakaly" v humidoru co to v něm dobře šustí , suché sedmičky vína jsou již profláklé.

      Ještě že už tu není bolševík to by jste možná pěl internacionálu že by sousedi nemohli spát .🙂

      • Tý voe...

        To jsou ale "moudra" - jak v "obžalovacím spisu" z dílny StB!

        • Jak jsem podotknul níže když nemáte argumenty tak se uchylujete k nesmyslným reakcím a děláte sám ze sebe hlupáka .

          Vždycky mě udivuje drzost každého darebáka nachytaného na švestkách jak se ohání soudy a demokracií , kupodivu tak činí i nacisté a komunisté kteří by to nejradši zlikvidovali , vzhledem k tomu že jsem nezažil nacismus ale jen pád socialistického bloku ,  vidím že nejvíc se na demokracii odvolávají podvodníci z řad komunistů nyní rádoby podnikatelů.Sakra to musí bejt šíza až sami sobě prodaj to lano na kterém se sami oběsí , tak nějak to říkal ryšavý guru kterej radši udělal revoluci v listopadu a dal jí jméno o měsíc před a to ještě nevěděl kam to jeho následovníci dotáhnou a budou z nich oligarchové , jo a těch dílenských pracovníků z estébé máme taky hodně. Dokonce jeden mám dojem dělá premiéra v jedné malé zemičce kde loajalita je nad prachy , bacha platí co vždycky jak se domino začne hroutit každá kostička kope za sebe , to by Vám mohl potvrdit kdejaký kriminálník. .

          • Podotýkejte dál...

            • Nemluvě o jejich povinné účasti na náhradě soudních nákladů... 

              Něco mi to připomíná :uhrazení nákladů soudního řízení protistaně - výchovné jak podotkl mluvčí Hradu ,neb paní neprokázala že lež je lež , hm ,prostě když nevíte jak někomu zavřít ústa , šup a ať platí aby si to příště rozmyslel a třeba ještě nějakou exekuci a zavřít za dluhy i jeho potomky .Nejhorší bídou je ta duševní .

              • Reakce na příspěvek:

                No vidíte, jak umíte (bolševicky) podotýkat!

                Kdo by to do Vás - ve vašem věku - řekl...

                Podotýkejte dál...

                • Reakce na příspěvek:

                  🙂

  • Gorobilypes

    Omlouvat se zlodějovi kde to jsme.

  • Pane Krúpa pěkně to vedete.Patří vám poděkování a úcta! Tady ten Bakala přeci jen představuje odpad zdejší společnosti.Každý se jej štítí.Právem je celé roky zalezený v noře a nevystrkuje ani zadek.Žije v celoživotním opovržení a hanbě.A tak to bude mít až do konce jeho zpackaného života.Tisíce lidí, zejména z bytů OKD, by se s ním rádo pozdravilo.A podali mu ruku.Zaťatou v pěst.

    • tož Krúpa je čistota sama jako ten vejlupek z ÁNo eštébáckého původu co nevěděl že se za komančů nemohlo svobodně cestovat.🙂

      • vanhorne

        Krivdis tomu ubozatku, protoze stare prislovi rika:"Nevedomost hrichu necini" Jak to ten ublizenecky uplakanek mohl vedet, on prece mohl rajzovat vesele kam se mu zachtelo. Prominentni soudruzi a estebaci to byli nejaci pani, na takove, zakony pro obycejnou "luzu" se prece nevztahovaly. Jak ten clovicek mohl vedet, ze hodne z nas nemelo narok ani na vyjezdni dolozku do Yugoslavie? "Vyjezdni dolozka platna jen do vsech socialistickych statu s vyjimkou Yugoslavie". Dolozka kterou nekteri z nas meli ve vojenske knizce. Maminka ho asi na to zapomnela upozornit a soudruzi z STB pravdepodobne take. 

        Dneska ten cestovatel jel na vylet do Nachoda, kde se mu dostalo plne zaslouzeneho a vreleho privitani od "luzy". Pred nadsenymi obyvateli musel uprchnout a najit ukryt v kancelari prednosty stanice, aby ho nadseni obcane samou laskou neumackali a nesezrali. Skoda, ze uz neexistuji na nadrazich Lamparny, tam by se mohl ukryt a byt trochu uzitecnejsi, plnit navestni lampy jeho vlastnim repkovym olejem, pucovat pucwolem a lestit hadrikem jejich cylindry.

        • Karel

          Nevím ale připomíná mi to jeden vtip kdy byli za totáče "demonsrtanti" ze západu považováni za nejlépe placené "dělníky" kdy se nekteří dostali až na 50 mařen za hodinu. A příběh "pana" Bakaly to jen potvrzuje, ale položme si otázku jestli něco podobného neslouží "panu" Bakalovi proti ostatním "miliardářům" např nejen Panu Krůpovi ale i Panu Babišovi. Takže o těch "obyčejných(lůze)" bych si zapochyboval. Rozdíl vidím jediný  zatímco "pan" Bakala vyváží aktiva z naší republiky do zahraničí ti dva se snaží o opak. Tedy jejich kapitál se utrácí v naší republice a jsou z toho placeni i naši občané.

        • Sprostá chamraď z Náchoda se přišla zahulákat na nádraží.Právem usoudil pan ministerský předseda, že tu páchnoucí smečku je třeba ignorovat.Chátra se vyhuláká a zas se zařadí mezi ostatní.Kdejaký zmetek co udrží transparent už se tady hlásí o slovo.To jsou ti, co objímají Kalouska. Hoši Bohnice, Bohnice se na vás těší.

        • Pravda , ale oni ví že tím že se dneska může cestovat tak lidi to snadno přehlídnou a jak říkají mladí v práci , ono to už nikoho nezajímá a ti staří jako by si nic nechtěli pamatovat.Zamyslet by se měli ti co tam byli před Babišem , kde tahle ufnukaná kreatura zo Slovenska bere 30 %.

          • vanhorne

            Mozek se pry znazi chranit psychiku tim, ze ty neprijemne zazitky se snazi potlacovat dale do hlubin pameti, kde se premilaji a postupem casu se ohlazuji aby nebyly tak neprijemne.

  • Před 107 lety napsal  Jiří Haussmann
    (1898-1923) byl český básník a satirik.

    Krad starý Mates, krad jako straka,
    krad u bohatce, krad i u žebráka.

    Potom, nerozmýšleje se dvakrát

    dal do pokladny vše, co kdy nakrad,

    a nápis zhotovil si na to:

    Soukromé vlastnictví je svato!

  • Na rozdíl od bolševiků v diskusi soudím, že pan Zdeněk Bakala je velmi schopný podnikatel, který podporuje i méně schopné jedince ve svém okolí (prostřednictvím Bakala Foundation).

    • Bakala je křivák co okradl hodně lidí a tenhle stát ,vytuneloval co se dalo a ještě jako dětinský paňár zmrvil kus Šumavy .Jen tak mimochodem nebyl on s tím Krúpou ,což je další čobol co chce něco vymačkat z Česka kámoš?Jasný když někdo zkradne miliardy tak je schopný ,ale schopný podnikatel  byl i Pablo Escobar a jak podporoval své okolí .Někdy mi připadá že filantrop je vyžírka copak podporuje neziskovky aby v závěru života skočil z okna.

      Docela bych chtěl vidět ty zahraniční školy co vychodil a rozhodně netvrdím že je neschopný ale spíše všeho schopný.

      • Jak bolševické...

        • josef.chmela

          Jak hloupé...

        • To není bolševické , kdy pochopíte že vykrádání států prostě škodí i těm superboháčům , ani oni se neobejdou bez fungující společnosti , ale stejně si za prachy všechno nekoupí.Pak se nedivte že se zrodí nacismus , komunismus a jiné zrůdnosti.Nebo si opravdu myslíte že prachy nakradené za krize se někam ztratí ?Ne ,prachy nakradené v 30 letech minulého století přes fondy ve Švýcarsku spustily ekonomické základy nacismu v Německu a pak už je to celkem známá historie , i Hitler byl zvolen mužem roku , ale co věřte si že syfilitik Uljanov přijel do  matičky Rusy s kapitálem coby knihou v podpaží a bez jediného krejcárku , jen tak mimochodem banky v Německu by o r.1917 mohli vyprávět.Takže toho bolševíka si nechte od cesty.

          • Je, je, je, je - kdo by to do -Vás řekl...

            • Poměrně "inteligentní "odpověď ,když dojdou argumenty tak výsměch ,ještě že nejste můj řiditel , to by následoval padák za to že jste sám ze sebe udělal negramota i když možná prachatýho ,to se nevylučuje .Nedej boha když by jste byl nějaký finfál z totáče , to by se to rozjelo , a ani nacismus a komunismus nevylučuje boháče ,mrkněte do Číny nebo k vlastníkům BMW a uvidíte jaký jste usmrkánek či Bakala se svojí šrajtoflí 🙂 Takže boháči všech zemí spojte se a vzhůru k totalitám a "světlej"zítřkům , taky to tak jde říct nebo ne?Jen pozor aby jste přitom úprku neprožrali co jste měli prožrat až zítra ,slogan o zemi kde zítra znamená včera už tu byl a dvojí výklad umožňuje podívat se na to i z druhého konce , doufám že tou zemí nebude Země a první na řadě z regionů Česká republika a Evropa.

              • Reakce na příspěvek:

                To víte, my "inteligenti"...

                • Reakce na příspěvek:

                  inter-legere to Vám je ale cizí , tak se nechlubte cizím peřím 

                  • Reakce na příspěvek:

                    To víte - my inteligenti...

                    Ale - podotýkejte dál...

                    • Reakce na příspěvek:

                      🙂

  • To je zvláštní doba, když se lidé  musí omlouvat ultra zlodějům.

    • Jací lidé se musí omlouvat ? V článku se omlouvá pouze ředitel firmy kterou najal Zemanův kámoš Krúpa k dehonestaci podnikatele Bakaly.

      O jakých lidech tedy mluvíte ?

      • Doufám že ta Kroupa není domluvená s Bakalou že pumpnou Českou republičku v nějaký arbitráži o pár miliard , už to tu bylo jak CME se soudruhem Železným dostali kapesné a ještě se tvářili jako že nic , někdy to vypadá že se tady "podniká" kvůli arbitrážím a pak se schání politická a veřejnoprávní podpora aby to klaplo.

  • A čekal snad někdo něco jiného, to hradní individuum jen využívá každého kdo mu poslouží k plnění úkolů jeho chorobné pomstychtivosti a parta fanatických důchodců mu jen přikládá pod kotel, děs

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit