Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.servit.9
    Sdružení samosprávy nebo sdružení zlodějů?Kde zjistíme zakladatele sdružení, ať víme odkud vítr vane?
  • A proč by se měl omezit přístup k přiznání majetku starostů?
  • Z vlastních zkušeností vím,že učitel je bud dobrý nebo špatný bez ohledu na "odučitelované" roky.Učitel je povolání o charakteru člověka nikoliv o délce praxe.A podle toho by měli být honorováni,ne podle věku.
  • Ten kdo nekrade a nic v minulosti nenakradl,ten se přece nemá čeho obávat.Zrušením této povinnosti dají jasně najevo že se krade a krást bude a prostor těmto zlodějům.Zeptejte se starostů,kteří s tím problém nemají neptejme se zlodějů jak je v naší zemi zvykem.Viz.Senát,nikdo jej nechce a i přesto jej máme.
  • Omezte přístup k majetkovým přiznáním starostů, žádá sdružení samospráv...
    Jo a dejte jim možnosti rejdit v kalnejch vodách ještě víc. Místo toho, co by se mělo rozšiřovat na všechny ty, co žijí ze státního, ergo všechny státem placené činovníky,budeme je "ochraňovat"? Když se jim to nelíbí, ať složí funkce a jdou makat.
  • Nepřidáme jim? Takoví učitelé už opět chystají akce za zvýšení platů. Hodlají požadovat asi 130% průměrné mzdy v ČR.
    • Ti kteří pracují v soukromé svéře mají zaručeno pouze-almužna cca 12000-pracují snad méně,nekvalitně či nemají právo na slušný život?Oč jsou jiné obory samostatně prospěšnější než ty ostatní?Lékař potřebuje jíst,oblékat se etc-c-c-c stejně jako učitel,úředník,zámečník,atd.Jeden bez druhého by nebyl nic.Lékař bez vybavení je v podstatě k ničemu.Hladový a nahý učitel je na tom také tak. .Všichni jsme přece lidé se svými potřebami,starostmi radostmi.Neselektujme,to nemůže dopadnout dobře,nepodcenujme a nepřehlížejme manuálně pracující,nemusí se vám to v budoucnu vyplatit.Vzdělání a společenské postavení jakéhokoliv stupně nedělá z nikoho nadčlověka či něco vyjímečného.
  • Jako naše soudružka,vlastně teď KDU-ČSL starostka,bývalá zdrav.sestra ,bere důchod,plat starostky na plný úvazek,ale když ji občan potřebuje-nedostupná i úřad jak tajemný hrad v Karpatech -telefon nezvedá,mobil také ne a zpět nezavolá na číslo zmeškaného. A ještě si jezdí na noční služby a soboty i neděle do nemocnice......Nezávidím ji ten příjem starostky ccáá 26.000,-Kč,duochodok nevím-odhad ccááá 13.000,-Kč a za služby 1x noční 12hod,x 120,-Kč1.440,-Kč x a měsíčně 5.760,-Kč SO +NE 12h x 120,-Kč + 50% přípl x 2x měsíčně 8.640,-Kč tj. 14.400,-hr.-20% daň 11.520,-Kč.....Takže tato pracovitá měsíčně příjem 50.520.-Kč čistá ruka.....a práce za ní není za ty prachy nikde vidět. Měl by platit zákon,že jednou ďupou se nesmí sedět na dvou židlích !!! A to by mělo platit i pro poslance,hejmany,senátory a všechny veřejné funkce placené z daní občanů !!! Pak tedy nedělají nic řádně,bo ty místa zrušit když tam nemusí jako senátor Čuba rok být či naše blahorodí i 14 dnů a zástupce nedostupný !!!!! Kdo chce prachy z daní ať prokáže i koupi šprndy či slip !!!! Nebo ať se nes,scpe na funkci !!!!! *12* *12* *12*
  • To si snad dělají z lidí prču. To by se jim líbilo, aby jim nebylo vidět na prsty a nekontrolovaně krást a korumpovat!
  • Zvláštní požadavek starostů, jen co je pravda. "Čistému vše čisté". Když starostové a ostatní placení funkcionáři nabyli majetek poctivě, jako většina, nemají se čeho obávat, protože všichni kolem všechno o nich ví. Pokud si však nakradli, nebo získali zneužitím funkce, tak se mají čeho obávat a není se čemu divit, že chtějí, tento zákon zrušit. Domnívám se, že pokud chtějí ukázat jak jsou čestní, ze zákona prokazování majetku nemohou mít obavy. Jsou placení z veřejných peněz, ať je kontrola za jakou práci jakou odměnu dostávají. Možná, že občané jim budou chtít přidat. Fantazie, vím, ale zřejmě starostové mají obavy, že na nich bude vidět všechno. Přece s tímto šli do voleb a do funkcí. Asi mají co skrývat,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit