Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alžběta Dostálová se narodila v roce 1936 v Horních Studénkách nedaleko Šumperka jako první ze šesti dětí manželů Morgensternových. Otec Richard byl Žid, matka Alžběta Češka. Alžběta s rodiči a sourozenci žila ve Vlčicích na kraji Loštic proslulých výrobou olomouckých tvarůžků. 

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Člověk vždy znovu a znovu žasne kdo všechno žil a žije na Moravě. Máme tady Židy, Němce, Čechy,  Maďary, Poláky, Ukrajince, Slováky, Rusy, Araby, Romy, Vietnamce ALE ANI JEDEN MORAVAN!!! Člověk by logicky předpokládal, že když v v Čechách žijí Češi, na Slovensku Slováci na Ukrajině Ukrajinci (a né jen Rusové) v Rakousku Rakušaně (a né třeba pouze Němci) že na Moravě by měli žít aspoň občas i nějací ti Moravané. KAM VŠICHNI ZMIZELI??? Propastná hloubka nevzdělanosti  některých lidí je až děsivá. Měli by si vyplnit tento dotazník který by z lékařského hlediska analyzoval jejich psychický problém a tak umožnil potřebnou léčbu.....

    data.zpravy.cz/soubory/ln_domov/A100208_GLU_FORMULARPRO.DOC

  • PŘESTANTE NÁS UŽ OTRAVOVAT 80 LET starýma událostma

    • Nikdo vás nenutí, abyste se "otravoval" vzpomínkou staré paní ze smíšeného židovsko-českého manželství na události v době protektorátu. Sáhněte po Blesku nebo Aha, to je nenáročné čtení pro vás, kde se dozvíte o kdejakém drbu a prdu u nás a vás to určitě uspokojí a nadchne.

      • Ten? Ten sáhne spíše po jejich "Haló novinách"...

        Nacisti a komunisti byla a jsou jedna a tatáž verbež!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit