Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KOMUNISMUS JE ZALOŽEN NA NAIVITĚ LIDÍ. Jinak by to nemohlo fungovat. Je to stejné jako když někdo řekne bez práce jsou koláče! Demagogie, demotivace izolace od okolního světa atd. Pořádek dle KSČ: Na vrch huj ze spdu fuj.Všichni musí sborem za tím prvním volem.Jen demotivující stádo má šanci.
    Opravdu hodně naivní si myslet, že by to dnes dopadlo jinak. Nikde ve světě to nefunguje. Čína zakázány internet omezený mobil, Sev Korea -povinně plakat. Komustické basy když
    když nesouhlasíte tak to je! Tresty smrti za maličkost atd.
    A Češi si to asi zaslouží chtějí tuhle zrůdnost! Jsou naivnííí ! JINAK BY TO NEBYLO.
  • Takových zrůdností se nedopustila žádná jiná politická strana v celé době existence "českého" státu, jako ODS, TOP 09 a další jejich poskoci.
    Zlatí komunisté. Komunisté vraťte se !!!!
    • - - B - ČKU - JAK JINAK
      JSI ASI KOMUNISTICKÝ FRACEK BEZ MOZKU! Podívej se do Číny, Sev. Korey nebo na Kubu uvidíš bídu a hnus.
    • -- BILE -JAK JINAK
      JSI ASI KOMUNISTICKÝ FRACEK BEZ MOZKU! Podívej se do Číny, Sev. Korey nebo na Kubu uvidíš bídu a hnus.
  • Ten dobrák Šláfenberk něco jinýho říká a úplnej opak dělá !To by byl prezident za všechny drobný !
  • Je zajímavé jak už to vědí. Ale proč to tak je to neřeknou
  • Nojono, zase je to tady. Poněkud obehraná písnička. Kde docházejí věcné argumenty, tradičně nastupuje strašení komunisty. Ze šlágru se stává obehranej cajdák.
  • Vždyž oni již vládnou....
    ODS+ČSSD+KSČM na P11 nadále prosazuje financování JUDr. Zavadila!

    Jak si jinak vysvětlit zamítnutí projednávání kauzy „Zavadil“ na zastupitelstvu MČ Prahy 11? Dnes už mediálně probíraná osoba JUDr. Vladimír Zavadil není žádná nová vrána v našem jihoměstském kmotrovském prostředí. Už v loňském září jsem se pokoušel v kontrolním výboru i na ZMČ omezit vydávání peněz tímto směrem, samozřejmě neúspěšně. Ještě loni se dalo pochybovat, jestli tolik zla může působit jeden člověk, ale vypadá to, že kdyby byla jen v Praze JUDr. Zavadilů celá stovka a jen jeden z nich byl „STBák“, tak si pražská ODS jistě vybere jeho. Vrána k vráně totiž sedá… . Co tedy ještě v tisku nepadlo?Podívejme se stručně na kariéru pana Zavadila.V roce 1978 SSM, 1987 podporučík STB, 1988 poručík STB a čtrnáct dní před převratem už starší referent STB. Dnes podniká coby právník, ale také v realitách. Lidé ho sice poznávají na záběrech z demonstrací před rokem 1989, ale on přitom spokojeně žije z veřejných rozpočtů a kšeftuje s pozemky.JUDr. Zavadil fakturuje MČ Praha 11 právní služby pod několika hlavičkami. Nejčastěji „JUDr. Vladimír Zavadil, advokát“, „Advokátní kancelář Zavadil a Partneři“„Advokátní kancelář Zavadil a Zlesák“, (Mgr. Tomáš Zlesák fakturuje i samostatně). Roční fakturované částky vzrostly od roku 2007 (nástup starosty Dalibora Mlejnského za ODS) ze stotisícových na miliónové. V roce 2010 například fakturoval 1,5 mil. Kč za hlavní činnosti a 1mil za vedlejší činnost.

    Samostatnou kapitolou jsou stotisícové faktury bez objednávek s textem: „Účtuji Vám na základě smlouvy o poskytování právní pomoci za poskytnuté právních í služeb - konzultace a právní stanoviska pro starostu MČ“ (přepsáno přesně). Otázkou zůstává, co bylo za tyto peníze pro samotného starostu skutečně řešeno? Byly to jeho soukromé kauzy? Bylo vůbec nějaké plnění??

    Další částí Zavadilových příjmů je obchod s pozemky. Jeho realitní strategie není žádnou novinkou, koupí nezastavitelné pozemky od města za babku, zázrakem je promění ve stavební parcely pro viladomy a s obrovským ziskem prodá. Pokud se vám to nezdá, stačí pátrat po činnosti společnosti Pátá investiční, kterou Zavadil vlastní s Romanem Vepřekem (ODS). Myslíte, že by to šlo dělat bez korupce?Zavadilovo porušování zákonů ČR je dnes všem známé. Advokátní komora sice řeší jeho „nepoctivé, nečestné a neslušné chování, které nepřispívá k důstojnosti a vážnosti advokátního stavu.“ Jestli dojde k vyloučení Zavadila z advokátní komory není zatím jasné. Vypnout mu penězovod z veřejných zdrojů? To si žádá odvahu alespoň jedné z koaličních stran, ODS, ČSSD ani KSČ se k tomu zatím nemá …
  • Bylo by jen dobře, kdyby padla tato trojkoaliční vládá plná lotrů. ODS už je mezi lidmi úplně odepsána zásluhou modrého svazáka Nečase, který jenom ustupoval reformám Kalouska a tím tak šel proti programu své strany.Divím se, že ODS už dávno z této trojkoalice nevystoupila, zachovala by si tím alespoň nějakou čest u jejich potencionálních voličů.
  • Copak si odeesáci neuvědomili, že spojení s Kalouskem je spojení s ďáblem? Jeho touha po moci je nekonečná a tah s figurkou knížete nastrčenou do popředí byl geniální. Těžko bude hledat nějakou náhradu až mu kníže odejde na pravdu boží. Miloš Zeman měl velkou pravdu v tom, že tahle vláda by měla skončit co nejdříve. Je to totiž vláda složená ze subjektů, které se navzájem nenávidí, navzájem na sebe kydají špínu a mezi sebou bojují o moc. Takhle fungující vláda nemůže jednat ve prospěch svých občanů a státu.
  • Není to rozdělení na levici a pravici málo,je to málo a proto ještě rozdělíme na hořejší a dolejší a taky ti co jdou dopředu a druzí dozadu aby to bylo spravedlivý a byli naškatulkovaný všichni !!!Na chytrý a blbý ne,s tím počkáme až kdo vyhraje !!!
  • Lidi, volte Komunisty! Budeme moct hajlovat a všechno bude zadarmo.
    • To se pleteš. Za komunismu se nehajlovalo, ale čestprácovali. Ale ono je to vlastně totéž,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit