Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíte si, že bude ještě co oddělovat ? *14* *14* *14*
    • To neví nikdo,nejlépe jak to zjistit je počkat.Kdo si počká ten se dočká a navíc později nevypadá jako trouba a může kritizovat což není váš případ,vy jste se jen zeptal což je rozumné.
  • Nové koště...
  • Penzijní ústav - před rokem 1948 - byl zodpovědným správcem svého rozpočtu, který byl stavěn na důchodovém spoření všech osob, které do jeho fondu přispívaly! Poté byl včleněn do státního rozpočtu a všemi vládami - od bolševických, přes Klausovu, Zemanovu, Paroubkovu, Topolánkovu i Sobotkovu - bylo z něj bezostyšně čerpáno k záplatování děr v tomto státním rozpočtu. V roce 1993 z tohoto (i když fiktivního) důchodového fondu si "vypůjčila" tehdejší vláda přes 300 miliard Kč!

    Už tento krok byl v rozporu s tehdy platným zákonem o státním rozpočtu (zák. č. 82/1990 Sb.) - přesto byl průběžný důchodový systém až do r. 2004 v přebytku. I KDYŽ K VRÁCENÍ ONĚCH 300 MILIARD Kč DO FONDU NIKDY NEDOŠLO!

    V roce 2004 si z něj půjčil tehdejší ministr financí ing. Kalousek (vláda premiera ing. N. Topolánka) dalších 70 mld. Kč, opět bez toho, že by jen pomýšlel na jejich vrácení.

    Systém začal mít problémy, které trvají dosuď.

    Tedy - NE, ŽE DŮCHODOVÝ FOND JE V DEFICITU (a je nutno ho ze státního rozpočtu saturovat), ALE DŮCHODOVÝ FOND byl rozkrádán už od roku 1948, A JE EVIDENTNÍ, ŽE TAKÉ VLÁDAMI ČESKÉ REPUBLIKY PO ROCE 1989 BYL sprostě R.O.Z.K.R.A.D.E.N.!
  • jedubába
  • Vsdím se že na to vybudujou hromady dalších úřednickejch míst to jim jde NIC JINÉHO každej rok stát přijme přes 7000 NOVÝCH DALŠÍCH zaměstnanců je to HNUS JAK BABIŠOVA VLÁDA HOSPODAŘÍ *11*
  • Nic nechci předýmat,počkám rok dva a uvidím co se bude měnit a jakým směrem.Chápu,že ten bordel předchozích vlád nelze uklidit ze dne na den.Navíc bude potřeba upravit i některé -pro nefakčenské-zákony.Věřím,že naše utlačovaná menšina už nebude žít na úkor těžce pracujících atd dále.Ten chlív z minulosti je potřeba pořádně a z gruntu vymést.UVIDÍME,čas ukáže.Samozřejmě že Kalousek,uplakaný Fiala a jejich kumpáni po vládě nekrompromisně půjdou.
    • Doktore chlív je tady od konce války a mluvíš o utlačované menšině, která žije na úkor těžce pracujících to mluvíš o cikánech. Já ti řeknu jedno, těžce pracující jsou lidé v kancelářích, které Babiš nabral. Najdi si informace kolik je kancelářských a státních zaměstnanců a na kolik z nich těžce pracuješ, řeknu ti jedno toto se již utáhnout nedá, proto jsou daně takové jaké jsou a proto vláda uvádí nemáme takovou výkonnost a produktivita práce je stále za západem. Lžou není to pravda, že máme nízkou produktivitu práce, ne makáš na zahraniční majitele fabrik a na lidi co nic nevytváří tj. kancelářské. U nás se zase staví obrovská budova kde zase budou jenom kanceláře a kde nebude nikdo nic dělat. Sedět u počítače a lakovat si nehty.
      Já bych tam klidně dal tu utlačovanou menšinu jak o ni píšeš. Tam si to taky odsedí a ještě dostanou zaplaceno.
      • Dělal jsem mimo jiné i administrativní práci a mohu zodpovědně a fundovaně říct,že 95% úředníků je diagnoza.Zřejmně jsi nikdy administrativu nedělal,když vyjde zákon a než je uveden do praxe má desítky novelizací etc-c-c.O.tom se nemá smysl bavit.Už jen názor,že by jsi tam posadil cigány je zcela ......Pouhý zlomek z nich je schopen nějaké práce ve vedoucí funkci,další zlomek chtějí vůbec pracovat a složenky typu 50-70 tisíc měsíčně pobírá docela velké procento z nich.Nemáš ani představu jaké benefity jsou jim poskytovány.Kdyby jsi to věděl,ležíš na koronárce.
        • Nedělal jsi administrativní práce jinak by jsi musel vědět, že žádný s cikánů nedostává 50 - 70 tis. Kdyby to tak bylo, tak na sociálce je většina národa a nebudeš dělat ani za 30 tis. Raději budeš ležet na Kanárech a každý cikán bude mít postavenou vilu a jezdit v BMW. Já pracuji s touto menšinou již 22 let mam jich na starosti 60 a ještě jsem se nepotkal s takovou sumou.
  • Sliby se slibují a blázni (voliči) se radují. Nejvýraznější na paní budoucí ministryni bylo nadšení, s jakým mluvila o prezidentovi (snad i do kalhotek si cvrkla!)
    • Je možné, že ta soudružka je na starší pány. Definice jsou pro toto chování tři a důležitý je i stav adorovaného objektu a podle toho se i dělí. Gerontofilie, nekrofilie nebo zlatokopka.
      Pokud měla, soudružka, mírně zamlžené oči a povislý spodní ret, tak vzhledem k dané situaci, bys si tipnul na gerontofilii.
    • Já jsem děd vševěd a ODS-ácký přisluhovač.
  • Kdo ukradl peníze na důchody, no přeci Topolánek tak si to pamatujte při volbě presidenta!
  • Kdo bude postaven před soud za rozfofrování peněz na důchody v minulosti?
  • Vypadá to hezky, ale těch slibů na rozdíl od skutečnosti už bylo mnoho. Přesto nechci zatracovat tak dobrou myšlenku.Tady žádný důchodový fond, jak se povídá nebyl a nemohl jej nikdo vytunelovat. Ty peníze na důchody byly vždycky ukradeny z celkového rozpočtu. Proto třeba ještě za Klause ty rozpočty vypadaly tak skvěle.
    • Za komunistů existoval fond sciálního zabezpečení, dokonce se tak jedna položka odvodů do státního rozpočtu jmenovala, tak nelžete. Ve státním rozpočtu ten fond "rozpustil" Václav Klaus, když byl ministrem financí a Kočárník to dokončil. Peníze zmizely, Topolánek neměl co prošustrovat, kromě rozpočtové rezervy z minula, pokud ovšem vůbec tehdy ještě nějaká byla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit