Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sociálním demokratům, spíše socialistům, než demokratům do voleb již nic nepomůže, leda by se dobrovolně vzdali ti, co stranu dovedli do záhuby. Ano, záhuby, protože z někdejších přes 30% preferencí spadli až na nynějších 12. Zaslouženě přesto, že Sobotka na sjezdu strany, i kdykoliv v médiích zřejmě lhal, když prohlašoval, že strana je kompaktní jako nikdy před tím, že je vůdčí silou státu a pod kecy. Já se domnívám, že strana ztratila, a ještě ztratí ne kvůli špatnému programu / kdo by chtěl vlastnímu národu jenom zle /, ale především proto, koho mají ve vedení, jak se chovají, co dělají. A to neustálé napadání a pomlouvání kde koho, ponejvíce hnutí ANO jim pomalu a jistě láme vaz. Dopadnou, jako TOPka na čele s Kalouskem, který neumí nic jiného, než pomlouvat, napadat a lhát, jak to dělají socialisté. No a další ránou pro socialisty byla policejní reforma ve prospěch strany. Socialisté mají již na svém vrubu tolik mínusových bodů, že do voleb již nic nezmohou.
    Proto pisatel článku Bican má pravdu, když píše, že : " ČSSD se ocitá v nevděčné pozici. Ti, kteří vrcholnou politiku opouštějí, na ní nenechávají niť suchou. Mnozí z těch, co zůstávají, zase bojují mezi sebou o tenčící se počet perspektivních míst na kandidátních listinách. Strana pak působí jako rozhádaná parta vyžírků, kterou nezajímá nic jiného než teplá místečka ve sněmovně".. A tak stranu vidí všichni, kteří nemají klapky na očích. Proto socialistům ve volbách nedávám žádnou velkou šanci, protože na zázraky nevěřím.
  • Čemu se diví? Komunální politici na různých postech podvádějí a bezostyšně kradou. Pan Chovanec jim to rozvratem policie ještě usnadňuje. Doufejme, že občané nebudou takové
    "ovce" jako posledně a všechno jim to pěkně spočítají. *16* *16* *16*
  • To není překvapení, to jsou poslední křeče...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit