Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante

    Kdo je pozval at se stará-nás jste bez Schengenu šikanovali 5 let ted jste pro Česko opět nebezpečím ne Čína a Rusko ale Německo proč začnou verbeš vyhánět do Česka to šéf BIS schválně zapomněl nově vzniklí Severočeský hraničáři bdí nespí Koudelko !!!!

  • Moc dobře si pamatuji , jak nám tzv.západ ZAKÁZAL na 5 let pracovat v Schengenu.  .Nevím o tom , že by si ČR  někoho pozvalo. Za to frau Merkel to učinila. Tak koho chcete kritizovat??? Nataháte si do baráku veteš a po nás chcete abychom to uklízeli.MY si budeme pouštět domů toho koho uznáme za vhodného a vy si dělejte to samé, tomuse říká územní celistvost. ČR má pořád jěště hranice , svého prezidenta, parlament a vládu. Jak si dovoluje nějaký  nevolený úředník kecat do chodu svrchovaného státu!!!

    • černoši byli Němcům vítanější než Češi,my jsme jim nebyli dost rasově čistí, tak Němcům přejme ať si těch černochů užijí!

  • KIMCID
  • Dovolil bych si panu Seehoferovi nabídnout řešení migrační krize pomocí plechových kontejnerů pro lodní dopravu.Po zaplnění by se kontejner označil datem a dále by se s kontejnerem pracovalo pomocí nakladačů (Hyster).Přinejmenším by tak pan Seehofer dostal migraci pod kontrolu a po určité době (podle data na kontejneru)by migrační krize pominula.Mezi tím by mohl pan Seehofer jednat o přerozdělení kontejnerů do ostatních zemí EU.No řekněte-není tohle německý způsob řešení?

  • To kluci němečtí - to je jiná kategorie. Kdysi bystří a vnímaví přistoupili na letitou hru vyžírek. "My chudáci migranti". Valí se do EU hordy vyžírek.Nebude a nechce to pracovat.Jsou zdraví, plní energie. Prokazatelně se to jen povaluje na kavalci, popíjí kafíčko a prrcá se to mezi sebou.Vezme za vděk i evropskou holkou.Klidně proti její vůli.Zatěžuje to systém a ničí zavedené německé tradice. A oni v DDR nic.Takže náš nezaměnitelný přínos ve věci se nazývá - izolace, deportace, zesměšnění, vyčlenění. A konečně pak vyhánění. Protože jinak tady v EU bude moc zle. Moc.

  • "Jsme maximálně aktivní při ochraně vnější hranice EU"

    .

    Koho ještě v této době zajímá ochrana vnější hranice EU, když se dá elegantně překonávat "zachraňováním" z moře? A i kdyby šli pěšky (třeba z Turecka), tak stejně v klidu dojdou. Něbo jak chcete proti civilistů hránit hranice Schengenu. Vždyť při minulé krizi si nedovolil nikdo ani vystřelit výstražný výstřel do vzduchu. A nyní by to nebylo jiné.Kdyby chtěl dnes rusák nebo číňan snadno obsadit Evropu, má krásný mustr, jak na to. Když nemáte u sebe zbraně, nikdo vás nezastaví, i když vás bude milion nebo deset milionů. Evropští lídří o to více bude zajímat přerozdělování a navzájem se budou plácat po ramenách, jak to všechno zvládnou a jak pomáhají těm, kteří "utíkají před válkou". 


  • TheGGG

    německo je skutečně nebezpečný a pomatený národ šílenců a největší zhouba evropy... opět v čele s rozklepaným führerem a sny o ovládání sousedních států...


    • vskutku je to tak,logiku v tom nehledejme,v Němcích jsou sebedestrukrivní sklony nepřirozené povahy,asi jsou utlučení tou prohranou válkou,ale ta sebedestrukce se týká i Francie a Anglie,takže problém může mít i širší podstatu.Ztráta vůle,zemdlenost z blahobytu bývá důvodem zániku říší.Němci jsou nemocní,je jim třeba léčby chudobou.  

  • ...jak, nulová? Zbrojovka v Brodě i Sellier&Bellot jedou na plný pecky!!!  :-D  :-D  :-D (Až mne budete banovat, sluníčkáři: víte, vy tomu teď říkáte "hate speech", za nás se tomu říkal černej humor...)




    • TheGGG

      tento komentář byla trefa do černého...

      oh...

    • Ve Vlašimi jedou, to je pravda. Lovecké náboje ale ne, údajně munici podle specifikace NATO.

      • jestli jsou to ty malorážné náboje které nic neprostřelí,tak to je jen další krok do ....

        • koukám odborník na ráže 7,62 či 5,56 ,jo větší ráže lepší , ale zase malé ráže více o stejné hmotnosti - zbrojíři logistiku🙂

          • ty náboje 5,56 NATO jsou možná lehčí,ale hilzna vypadá výrobně složitější a tudíž to bude dražší.Myslím,že to je mimořádně nákladná zálažitost,která přijde na desítky miliard korun.Přitom všichni víme,že zrovna ten migrační problém se teď tak řešit nedá.  

            • no to nevim ale prostě palebný průměr je taky ukazatel a to zejména u automatických zbraní,no a s tou migrací bych nepřeháněl neb já vidím migranty okolo ze zemí s 7,62 a až otevřou Ukrajinský stavidlo tak to bude na denním pořádku a do NSR asi utíkat nebudem neb tam budeme muset umět asi korán a oni se mydlí mezi sebou kdo je pravější muslim a v okamžiku kdy vidí bezvěrce tak maj společnýho nepřítele,to je jako s Rusákama,Ukrajincema,Gruzíncema a pod.jak řeknete Sovětský svaz tak plačou svorně a že vyžírali celou východní Evropu už je tak nezajímá.

      • KIMCID

        Jedou všechno,Mám tam nákupčí.

        • Tak jsem měl jenom smůlu...

  • pokud si pan Seehofer nechce špinit ruce koncentráky,pak ať si nezve nadbytečné lidi.Stejně jsem zvědavý jak tu merklovinu vyřeší.Teď to zkouší hodit na nás-no tak teď už dědek ví,že tudy to nepůjde a brblá.  

    • Dokud bude pracující východní Evropy chudší než nepracující Evropy západní tak ten kondom nepraskne.Spíše očekávám jednání typu pokuta či vyrovnání za Sudety neb ani pokladna lidu tisícileté říše nebude bezedná.Poláci si to nenechaj líbit,po Slovákách a Madarech nelze nic chtít neb maj kulový, tak holt zase zbudeme My.


  • Migrace do ČR neprobíhá jen z Afriky, Syrie a dalších zemí Asie - ale i ze zemí Evropy, včetně států bývalého SSSR!

    A daleko převyšuje "kvóty", které vnucuje Evropská Unie. V r. 2017 (poslední zveřejněná data) jen ze zemí EU pobývalo v ČR 280.294 cizinců déle, než 12 měsíců, z toho: 

      - 107.251Slováků - představují největší procento ekonomických migrantů). 

      Z celkového počtu cizinců, pobývajících zde déle, než 12 měsíců (480.294 lidí) bylo zde ze zemí mimo EU 272.128 cizinců - v úrovni ekonomických migrantů 

      - 107.418 Ukrajinců, 

      -   57.650 Vietnamců, 

      -   33 970 Rusů, 

      -     6.743 Mongolů, 5.194 Moldavanů, 1.975 Makedonců, 2.781 Srbů, atd.


    • soudruhovi by se mělo připomenout kolik těhle ekonomických migrantů dělá v agenturách pro západní firmy které vyváží zisky zcela do domoviny, třeba Německa ,jak to říkal opilec z hradu já s nimi zatočím - s agenturami a jeho kámoš z agrofertova co ubil prostý lid živnostnický ,ale agentur máme tolik že se člověk diví že existuje něco jako místní kmenový pracovník mluvící česky.Takže zase pravý opak toho co duo estebé hlásá jak je již zvykem.

      To nepočítám jak bude vypadat východ Evropy za 20 let ,liduprázné Bulharsko,Makedonie,Moldávie a i to "hezké"Kosovo.Nadnárodní kapitál našel zemi v srdci Evropy kam nastěhuje celou RVHP a z její práce bude třeba dotovat islámskou republiku Francie nebo i Německou džamahírii ?

      Cenzore neupravovat není zde nic neslušného!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit