Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janjosef.stika.5

    A obličeje zavražděných Evropanů,znásilněných žen a dětí islámskými zvířaty ty jeho paměti problém nedělají? Když někdo "prchá" od pasení koz do Evropy za parazitováním na jeho obyvatelích,tedy tam,kam ho nikdo nezval,musí počítat s následky.Já zase nikdy nezapomenu na ty tisíce nevinných obětí u nás,v Evropě, zmasakrovaných ve jméně Alláha a jeho proroka Mohameda,lháře,zloděje,vraha a pedofila.

  • A co jako my s tím? Italští hlupáci celé EU navzdory loví vetřelce z člunů. Vetřelci mnozí už od pohledu - se nikdy nikam nezačlení. Umí to jen sedět a čumět před sebe s nataženou dlaní. Jak to má peníze prochlastá je to nebo prokouří. Nikdy se to nenaučí žádné evropské slovo.Bude to jen věčnou přítěží. A nejhorší je, že se to tady začne rozmnožovat a produkovat geometrickou řadou samé takové kousky.A tak krásná a honosná Italie je už nyní obtěžkána chvosty vyžírek, které se povalují na ulicích a prudí.Místo do památek se peníze vkládají do takového balastu.

  • Zcela chápu názory tohoto lékaře či lidí, kteří přichbázejí se zuboženými migranty do styku a zažívají s nimi ty hrůzy, ale nejde přeci o oněch 180 tisíc. To je poze začátek pokud se věc nezarazí. Tady se rozvinul neskutečný kšeft s pašováním lidí pod záštitou neziskovek. Jeden se napakuje, doma plné pytle peněz, naloží chudáky do vratkých gumových člunů, vyšoupne na moře za hranice země a vy hlupáci v Evropě, starejte se. Pokud se to bude neustále tolerovat, nikdy to neskončí na za pár půjde o miliony lidí v nekonečném proudu. Rovnou můžeme postavit most a rozpřáhnout náruč - vítejte, ale i příroda se reguluje. Neumí-li se regulovat sami chudáci, kteří nemají co jíst a práci a stále se množí, pak jejich problém přeci nebudu řešit já - zodpovědný.

    Chovají-li se k sobě v táborech tak, jak lékař popisuje, pak se máme na co těšit, neboť překročením hranice z bídy do relativního blahobytu se jejich návyky nezmění.

  • senil666

    Zachraňování ale nic neřeší.  Afrika má obrovský problém. Počet obyvatel
    má stoupnout z 1 miliardy dnes na 4 miliardy v roku 2100. Takže migrace
    do Evropy bude nekonečná. Jediná šance jak zachránit Evropu je zavřít
    hranice. Bohužel naše elity se snaží tuhle migraci zlegalizovat. Strašné.
    Jedině Maďarsko to 

    • Dnes je to 7,5 miliardy těch homo prý 2x sapiens  (člověk "moudrý"), před sto lety to byla desetina. A to množství svým chováním narušuje přírodní rovnováhu. A Příroda si jistě poradí... Možná se to už v minulosti stalo. A pak těch pár co přežijí budou si někde v jeskyni u ohně vykládat báje o tom, že lidé se vzbouřili proti bohům a ti na ně za to seslali oheň a síru.

  • KIMCID

    Jsem rád že demo blok souhlasí s premiérem.

  • ...nebojte se, všechno dopadne úplně jinak, než si myslíte...

  • KIMCID

    V Africe i středním východě jsou bohaté  i bohatší státy než v EU.Tak ať uprchlíci jdou tam.

  • Černoušci by si měli vytvořit fungující společnost doma a doktůrek by jim v tom přece mohl v Africe pomáhat. Pak by byli spokojeni všichni.

  • Italové by do Středozemního moře měli poslat nějaké křižníky! Po každém gumovém člunu vypálit dělem a topící se negry pokropit kulometem!

  • Pěkně zákeřně jste si upravili vstup do diskuze, šmejdi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit